Canim saol cevap yazip ilgilendigin icin ama sey diycem..
1. Esim mühendis bende almanyada hem üniversite okuyorum hemde evlilikle ugrasiyorum. Acaba herkes benim gibi evde süslenip püslenip esine hosgörüyle yaklasiyomudur diye düsünmeden edemedim. Simdi sorun ne ? Ben 2 yildir esime deneyelim diyorum ama o sabahlara kadar tv izlemeyi sigara icmeyi sabahlara kadar beni tek basima yatakta birakmayi tercih etti. Birbirimizi severek evlendik sabirsizlandik. Evlendik ailemi birakip yurtdisina gittim hic akrabam yok esiminde akrabalari türkiyede. Sadece ikimiz yasiyoruz ve gercekten cok zor benim icin. Derdimi bile anlatcak insan yok. En yakinim esim bile destek olmadi hata bendemi?? He bide ben hic esime sana muhtac degilim demedim ! dikkat etmemissiniz sanirim :) Esim bana artik ayrilmak istedigini söyledi bende artik hayir demekten yoruldum hem yardim etmiyo hemde ayrilalim diyo hep caba harcadim. hayir dedim. Bide korkum ayrilsam napcam biriylede deneyemem bu rahatsizligi baska bi insanla tekrar yasamak düsüncesi bile igrenc geliyodu. cünkü esimi cok seviyorum. Ama o bana ayrilalim dedi, Ve karsima cikan bi doktor bana dediki bu rahatsizligi yenmek icin esine gerek yok tek basina atlatirsin bizim bekar hastalarimizda var deyince baktim esimde ayrilmak istiyo dedim banane ya artik napim. Ayrilik düsüncesi bile nefesimi kesiyo, Ama ben düsünüyorum benden vazgecen adam icin ben asla üzülmem diye. Daha 1 haftalik evliyiz adam sabahlara kadar beni yatakta tek birakti ya kabus bi evlilik. Biticekse bitsin napim artik. O yüzden dedim ben ona muhtac degilim diye. Esime böyle bisey söylemedim söylememde yani.. O kendisi söyledigi icin bende onu istemiyorum artik kendim yenicem KENDIM ICIN !!!