Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim spreyi de almissin spreyi sık bekle bi kaç dakka yakiyo biraz iki dakka sonra geçiyor zeytin yağı yada benzer kayganlastirici pek onda bilgim yok ben oturma poz.yendim oturarak burnundan al ağzından nefes ver nefesi verirken tek elimle yagladim ve ilerledim kuvvetli ikinarak aslında cvp vermeye çalışıyoruz biraz geçmiş sayfalara bakabilirsen eğer ben o sayfaları okuyarak ilerledim herkes yardımcı oldu sağolsun hala da oluyolar cnm umarım başarısını pea etme canın yansa bile degiyor inan canın yanarsa ki yanmayacak uç gün hergun biraz biraz ilerledim ben sende öyle yap araya birşeyler girmezse..bol bol kolaylik dile allahdan ve dua et.ve tez zamanda umarım kurtulirsunuz zaten aşama aşama ilerliyo o ve daha az canın yaniyo sadece beyin olarak kendini telkinle bisey olmadı acimiyo sadece bize öyle geliyo narin olduğumuz icin. Azmet

Ben iki parmak yaptm bi kere rahatsz oldum parmak içindeykn ondan sonra denemedm peki penie gwctn mi

İnsallah cnm isallah aynn bnde ertwliypm heppppppp artk kurtulmak istoyom bizden küçükler koca için deliriyo datımın kızı resmen erkek diye ölüyo of keçileri kacırmamak elde degil bde bnm bu vajinusmus olmam dayımın karısıylada alakalı mal mal konuştu hep beynimi doldurdu

Zaten o duydugumuz yalan yanlis söylenenler sacma sapan düşünceler yüzünden bu haldeyiz malesef bende başını alıyorum ama o duvar hissi oluşan yere gelince ittiremiyorum daha fazla inşallah yeneriz hepimiz ertelememeye çalış cnm biliyorum zor ama zaman su gibi akip geciyo ve her gecen gün aleyhimize isliyo sanki erteleyince zaman kazaniyormuşuz gibi geliyo bize ama kaybediyoruz aslinda

Canım ben gittim ve gerçekten hayatımın en doğru kararlarından biriydi. Forumda memnun olmayan bir arkadaş vardı ama sanırım o daha gitmeden olumsuz yorum yapmıştı, gidince bana kesinlikle hak vereceksin zaten.
Yaklaşık 2 ay gibi bir zamanda çözmüştük şimdi zeynepim 1 yaşına giriyor bile. Forumdaki tüm arkadaşlar umarım biran önce kurtulur bu illetten ve hayatlarına daha güzel bir şekilde devam ederler. Bu hastalığı yenmiş biri olarak benim önerim kendiniz mutlaka deneyin ve inancınızı kaybetmeyin ama çok zorlandığınız noktalarda mutlaka bir doktor yardımı alın çünkü ben artık inancımı kaybetmiş durumdaydım.

Hoff ya bugn deneme yapalım dedik. Spreyle yaptım. Yine yarısından öteye gitmedi. Anlamıyorum ya niye olmuyo !!
Snrasında da regl oldum zaten :/
Neden olmuyor ya !
Canım hiç endişe etme ve inancını yitirme, zaten yarısına kadar alabilmişsin, bu bile büyük bir başarı. Kendine güven ve denemelere devam et.

O memnun olmayan arkadaş benim gitmeden memnun olmayan :) Bu yaşıma kadar gitmediğim hastane kalmamıştır her türlü doktorla da muhattap oldum ama o kadar çirkin mesaj yazanı asla görmedim gitmeme gerek kalmadı iyikide gitmemişim:) sadece bayan diye gitmek istemiştim daha rahat olurum diye. Hatta ilgi alanı çocuk psikolojisi ondan biraz düşünmüştüm ama olsun bi görüşeyim dedim de gitmeden bazı şeyleri görmüş oldum iyiki gitmemişim evet :) ayrıca giden bir arkadaşım çözemedi 2buçuk ay gitti. Ben asla uzun süreçlerden geçmek istemem 2 3 ay uğraşsam bende çözerim zaten 3 günde çözebilen doktorlar varken:) Kimileri tedavisiz çözemiyor evet ama tedaviyle çözen arkadaşlarda çok. Ben biraz daha kendim deneyeceğim olmazsa kısa sürede çözen doktorlardan birine tabiki başvuracağım 2 3 ay kendimi yıpratmak istemem.

Canım aranızda ne geçtiğini tabii ki bilmiyorum ama ben kişilik olarak ta tanıdığım için dediğine çok katılmıyorum. Ben gece yarıları ağlayarak aradığımda (ki bunu en az 4-5 kere yapmışımdır) bile hep sakin ve destekleyici şekilde konuştu. Sanırım bu durum sizin aranızdaki birşey, Gitmeden, görmeden tedaviye başlamadan bir insanı meslek için karalamak çok saçma. Gidip tanışsaydın eminim senin de fikrin değişirdi ama dediğim gibi aranızda ne geçtiğini bilmiyorum.
3 günde çözüyoruz diyen bir doktora ben de gittim. 10 dakikalık bir konuşmadan sonra kendi kadın doğum masasına yatırıp aparatlarla egzersiz yaptırmayaçalışmıştı ama bana bunlar çok itici geldi ve vazgeçtim belki o şekilde daha kısa sürede çözülebilir ama bana çok itici geliyor. Umarım sen de biran önce çözersin ve kurtulursun.

Takıldım kaldım yaa :/ bide regl oldum :/ sonrasında hepten zorlancam dimi. :/
İnan sen çok büyük bir kısmını çözmüşsün, ben yarısına kadar almayı bırak daha değdiği anda kendimi kasıyor ve itiyordum eşimi, Tedavide yarısına kadar yaptığımın ertesi günü çözmüştüm ben. reglin bittikten sonra tekrar önce yarısına kadar dene, bir iki gün bu şekilde yaptıktan sonra tamamını denersin.

Hangi doktora gitmiştiniz? Direkt nasıl aparat yapmaya çalıştı? Uyuşturup mu?

Sprey kullandınız mı?

Peki o bayanın beni ticari olarak görmesi ne kadar etik? Yada randevu alıp gidemediğim için çirkin mesajlar atması? (Ki 2 saat önceden haber verdim gelemiyorum 2 gün sonraya alabilir miyiz diye acil bir işim çıkmıştı) Giden arkdaşım da var ve tedaviden sonuç alamadı :) 2 3 ay gibi bi sürece girmeye zamanım da yok sabrımda. Benim için çoook hayırlı olmuş dediğim gibi siz çok sevebilirsiniz ama ben mesleki etik olarak değerlendirdiğimde yerlerde görüyorum. Tabiki aradığınızda yardımcı olarak ona bir ücret ödüyorsunuz. Yapması gerekeni yapmış artı bişey değil benim gözümde. 3 günde çözüyor dediğim doktorlardan farkı ne seansı daha fazla uzatması dışında? Yine egzersiz yok mu? Tabiki bende istemem ilk gün hadi gel aparatla başlayalım demesini izinde vermem ama bu süre 2 3 ay uzasında asla istemem.Bir yerden başlamak lazım. Tez canlıyım bişey ne kadar uzarsa o kada çabuk sıkılırım.Herneyse benim için çok önemsiz biri bu kadar konuşmam bile saçma:) reklamını yapıyorum bu şekilde bile:) Yenmene de çok sevindim bu derdi sadece çeken bilir. Ne güzelki faydasını görmüşsünüz. Darısı bana ve diğer arkadaşlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…