Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim yeni evlisin daha ben 2 yillik evliyim esim cok sabir gosterdi bana ama su an sabri tukenmis durumda bende psikologa gittim ama psikologa gitsende yine egzersiz yapacaksin canim yani psikologun faydasi oluyor neden diyecek olursan biz esimle cok tartisiyorduk ufacik seylerden tartisma cikiyor belli bir sureden sonra artik insan hem kendi moralini yuksek tutmaya calisiyor hemde esinin moralini yuksek tutmaya calisiyor bir yandanda egzersizleri yapmaya calisiyor yani canim sana tavsiyem egzersizleri yapmaya calis henuz yeni evlisin bence erteleme
canım benim eşimde başlarda çok sabırlıydı ama biraz benim hatam yüzündende sabrı kalmadı. çok üzerime geliyorsun senin yüzünden diye başlarda onu çok suçladım sanırım şimdi tedavi olmadan doktora gitmeden yapamayız diye ısrarlı. Sen psikolog olarak kime gittin canım. Ben aslı dalan diye bir bayanı okudum buradan forumdan ama diğer tarafta da sordum gidenlerden bilgi almak istiyorum.

Pazar günü istanbula gidiyorum esimle ayrilmaya karar verdik. Davayi benim türkiyeye gidip acmami istedi anlasmali olarak bosanmak istiyor. Lütfen yardim edin istanbulda devlet hastanelerinde falan ücretsiz vajinismusu tedavi eden doktor bildiginiz varmi??? 2 yila yakindir evliyiz esim artik usandi. Yardim edip doktor tavsiye ederseniz istanbulda ücretsiz bakan ben pazar günü türkiyeye gittikten sonra gizlice hemen tedavi olup esimden sans istemek istiyorum :( cok kötüyüm nolur yardim edin

Pazar günü istanbula gidiyorum esimle ayrilmaya karar verdik. Davayi benim türkiyeye gidip acmami istedi anlasmali olarak bosanmak istiyor. Lütfen yardim edin istanbulda devlet hastanelerinde falan ücretsiz vajinismusu tedavi eden doktor bildiginiz varmi??? 2 yila yakindir evliyiz esim artik usandi. Yardim edip doktor tavsiye ederseniz istanbulda ücretsiz bakan ben pazar günü türkiyeye gittikten sonra gizlice hemen tedavi olup esimden sans istemek istiyorum :KK43: cok kötüyüm nolur yardim edin
Cok üzüldüm canim Allah yardimciniz olsun sen en son bi ilerleme kaydetmistin diye hatirliyorum ama ne oldu gerisi gelmedi mi hangi asamada kaldin ? Insallah ayrilmazsiniz Turkiye ye gelince sorununu cozersin ve esin de sana şans verir cok mutlu olursunuz inşallah... Ozel klinikler 3 günde filan tedavi ediyormus ama devlete gidersen uzun sürer onlar da egzersiz verir 2 ay gibi bi sure de yeniyorsun tabi yapabilirsen egzersizleri yavas yavas ilerletiyi onlar mesela bir parmak bir boguma 1 hafta çalış diyolar eger maddi imkanin varsa şu özel vajinusmus kliniklerine git o zaman bi de oyle dene şansını ama umudunu kaybetme lütfen Allah'dan ümit kesilmez

Pazar günü istanbula gidiyorum esimle ayrilmaya karar verdik. Davayi benim türkiyeye gidip acmami istedi anlasmali olarak bosanmak istiyor. Lütfen yardim edin istanbulda devlet hastanelerinde falan ücretsiz vajinismusu tedavi eden doktor bildiginiz varmi??? 2 yila yakindir evliyiz esim artik usandi. Yardim edip doktor tavsiye ederseniz istanbulda ücretsiz bakan ben pazar günü türkiyeye gittikten sonra gizlice hemen tedavi olup esimden sans istemek istiyorum :KK43: cok kötüyüm nolur yardim edin

Gecen haftalarda bir arkadaş yazmıştı devlet hastanesinde iyi bir doktor var diye eski sayfalara bi baksanız. Çok üzüldüm durumunuza eşinizede kızdım 5 6 sene çeken bile var biz istermiydik böyle olmasını. Egzersiz yapmayı denedin mi hiç? Eşli deneme oldu mu nerede takılıyorsun?

Cok üzüldüm canim Allah yardimciniz olsun sen en son bi ilerleme kaydetmistin diye hatirliyorum ama ne oldu gerisi gelmedi mi hangi asamada kaldin ? Insallah ayrilmazsiniz Turkiye ye gelince sorununu cozersin ve esin de sana şans verir cok mutlu olursunuz inşallah... Ozel klinikler 3 günde filan tedavi ediyormus ama devlete gidersen uzun sürer onlar da egzersiz verir 2 ay gibi bi sure de yeniyorsun tabi yapabilirsen egzersizleri yavas yavas ilerletiyi onlar mesela bir parmak bir boguma 1 hafta çalış diyolar eger maddi imkanin varsa şu özel vajinusmus kliniklerine git o zaman bi de oyle dene şansını ama umudunu kaybetme lütfen Allah'dan ümit kesilmez

P Prrrenses canım senin mi vardı devlet hastanesinde memnun olduğun doktor? Arkadaşa yardımcı olur musun :(

canım benim eşimde başlarda çok sabırlıydı ama biraz benim hatam yüzündende sabrı kalmadı. çok üzerime geliyorsun senin yüzünden diye başlarda onu çok suçladım sanırım şimdi tedavi olmadan doktora gitmeden yapamayız diye ısrarlı. Sen psikolog olarak kime gittin canım. Ben aslı dalan diye bir bayanı okudum buradan forumdan ama diğer tarafta da sordum gidenlerden bilgi almak istiyorum.

Ben aslı hanıma tam gidecektim de çok çirkin tavrıyla karşılaştım gitmedim. Kesinliklede tavsiye etmem o zihniyette biri ne kadar yardımcı olabilir? Sırf bayan diye bir kere gidip görüşecektim iyiki gitmedim. Zaten daha çok çocuk psikolojisiyle ilgileniyor diye biliyorum. Durumunuz varsa vajinismus kliniklerne gidin

Hoff ya bugn deneme yapalım dedik. Spreyle yaptım. Yine yarısından öteye gitmedi. Anlamıyorum ya niye olmuyo !!
Snrasında da regl oldum zaten :/
Neden olmuyor ya !

Ben 2 yila yakindir almanyada yapayanlizim esimde destek olmiyor. Doktorada götürmedi. Bosanma lafini etti bende ayrilalim dedim ve cok kirildim. Simdi doktora gidelim dedi ama ben ona muhtac degilim. Pazar günü türkiyeye gittigimde tek basima tedavi olmayi deniycem. 5 boy aparat almistim 1 ve 2yi cok rahat yapmistim. 3üde az yaptim. doktor 4ü yaparsan esinle yaparsin demisti. Esim ne benimle denedi nede destek oldu. Hep yanlizdim. Kavgalarimiz artti. Sonra 1. aparati bile yapamadim ucunu bile sokamadim. Simdide esimle yabanci gibiyiz bana hep özgüvensiz deyip duruyor. Eger türkiyeye gittigimde yenersem bu rahatsizligi diycem bida deneyelim. Ama hic inancimm ümidim yok

Keske bigün düzenlense istanbulda vajinismus sorunu yasayanlar bi araya gelse derdimizi anlatip dertlessek cözüm yollarini anlatsak birbirimize internete hep giremiyorum :(

Bu ne yazik ki bir bosanma sebebi ama bizm birseyler yapabildigimizi eger eslerimiz görürse daha da beklerler ama bende eminim 2 yil falan olsaydi benim esimde sabirli olmaz ve bende ayrilik kararini anlardim bu bizim elimizde onlar zorla bize birsey yapamazlar doktorda bize sihirli degnekle dokunmuyor ben ve herkesn en büyük sorunu ertelemek ayrica ben parmak yapamam egzersiz yapamam esimle birsey deneyemem diye birsey yok doktorun kullandigi yöntemlerde belli lütfen cesaretli olun ne icin zorlamyrz ki kendimizi ben olsam esimi sevyrsam istanbula
dönmez egzersize baslar sonra esimide dahil eder ilerlememi ona gösterrdm bu zaten bir hastalik degil

Ben 2 yila yakindir almanyada yapayanlizim esimde destek olmiyor. Doktorada götürmedi. Bosanma lafini etti bende ayrilalim dedim ve cok kirildim. Simdi doktora gidelim dedi ama ben ona muhtac degilim. Pazar günü türkiyeye gittigimde tek basima tedavi olmayi deniycem. 5 boy aparat almistim 1 ve 2yi cok rahat yapmistim. 3üde az yaptim. doktor 4ü yaparsan esinle yaparsin demisti. Esim ne benimle denedi nede destek oldu. Hep yanlizdim. Kavgalarimiz artti. Sonra 1. aparati bile yapamadim ucunu bile sokamadim. Simdide esimle yabanci gibiyiz bana hep özgüvensiz deyip duruyor. Eger türkiyeye gittigimde yenersem bu rahatsizligi diycem bida deneyelim. Ama hic inancimm ümidim yok
Bence yanlis düsünyrsun canm kusura bakma bahsettigin zaman cok uzun bir zaman o da ne hayallerle evlendi ki aldign aparat boylari dile kolay degil cogunu atlatmissin esine ben sana muhtac degilim dersen tabiki ters teper benm esim yatagi ayirdi ailemize kadr tartisma ulasti ama ben onu birakmadm yapicam dedim onunda sana olan arzusu alevlenmiyorsa elinden geleni yapicaksn onun sevdigi gibi giyinip güzel sözler söylceksn lütfen evliligini bunun icin bitirme ve esini seviyorsan onu kaybetmemeye calis elinden geleni yap ama onuda anla o seni yalniz birakiyorsa sen yanina git ben öyle yaparm birakmam yani kapidan kovsa bacadan girerim sevdgm ve beni sevdigi sürece bu bir suc degil evet hastalikta degil evet ama onlarn bu yüzden sinirli olmalari erkek olduklari ve cinsrllige bizdrn daha farkli yaklastiklari icin

Bende 4 aydr bu sorunla karsi karsiyaym tam karar verdim egzersizleri yapcam diye memlekettem görümcm geldi 13 yasnda onu tek birakip yapamyrm egzersiz esim geve 12 bucukda geliyo eve da oturup abisini bekliyor bende mecbur yaninda oturuyorm.tek kalamyrm ki egzersiz yapaym byke sans olir mu ya. Tam cesaret ettm baslaycam smdide musait olamyrm

Sen baya ilerlemişsin aslında keşke bırakmasaydın. Bence sen hallederdin kendine güven lütfen ben senin kadar bile yapamadım egzersiz ypamıyorum ama pnsle yarıya geldim. Yada türkiyeye gelince bir doktor bul çok çabuk halledersin zaten

Memnun kaldığınız kayganlştrcılar hangileri kızlar?
Ben durex'in aloe vera özlü kaygnlştrcsnı kullanyrm. Tahrşleri de iyileştirici.özelliği var ama sanki çabuk kuruyo gibi.

Bende 4 aydr bu sorunla karsi karsiyaym tam karar verdim egzersizleri yapcam diye memlekettem görümcm geldi 13 yasnda onu tek birakip yapamyrm egzersiz esim geve 12 bucukda geliyo eve da oturup abisini bekliyor bende mecbur yaninda oturuyorm.tek kalamyrm ki egzersiz yapaym byke sans olir mu ya. Tam cesaret ettm baslaycam smdide musait olamyrm
Görümceni geri gönderme gibi bir sansn varsa yolla derim ki bunuda anlamam yeni evlilerin evinde ne isi varbu ailelerin egerki öyle sansin yoksa banyodayken dene canm banyoda boy aynan varsa onu kullan yoksa bir ayna al banyoda ac bacaklarini otur egzersize basla suyuda ac sanki yikaniyor gibi 5 dk ile basla sonra cogaltrsn ya da esin yattiktan sonra odada dene kapiyi kapatip egzersizi ihmal etme heleki yapicam hevesine girmisken

Geri yollayabilem imkansz 15 tatil olsun istanbula yaniniza gelip kalcam diyordu anca evimizi hic gormedigi icin.simdi nasl yolluyaym ..ama banyoda halletmek mantkli geldi hic yapmamaktansa daha iyidr

Back