Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende artık yenemiyceğimi düşünmüşken hiç istemesemde çok korksamda egzersiz yapmaya karar verdim arkadaşlar ve egzersiz konusunda banada yardımcı olurmusunuz lütfen neler yapmam gerek bu konuda hiç bilgim yok. Eşimle denemlerimizde p.ns başını alıyorum o duvar gibi olan yerde kalıyordum durumum bu yani ordan sonrasını egzersizle aşmak istiyorum ama içimde çok korku var napıcağımı bilmiyorum 9 aylık evliyim

Canim saol cevap yazip ilgilendigin icin ama sey diycem..
1. Esim mühendis bende almanyada hem üniversite okuyorum hemde evlilikle ugrasiyorum. Acaba herkes benim gibi evde süslenip püslenip esine hosgörüyle yaklasiyomudur diye düsünmeden edemedim. Simdi sorun ne ? Ben 2 yildir esime deneyelim diyorum ama o sabahlara kadar tv izlemeyi sigara icmeyi sabahlara kadar beni tek basima yatakta birakmayi tercih etti. Birbirimizi severek evlendik sabirsizlandik. Evlendik ailemi birakip yurtdisina gittim hic akrabam yok esiminde akrabalari türkiyede. Sadece ikimiz yasiyoruz ve gercekten cok zor benim icin. Derdimi bile anlatcak insan yok. En yakinim esim bile destek olmadi hata bendemi?? He bide ben hic esime sana muhtac degilim demedim ! dikkat etmemissiniz sanirim :) Esim bana artik ayrilmak istedigini söyledi bende artik hayir demekten yoruldum hem yardim etmiyo hemde ayrilalim diyo hep caba harcadim. hayir dedim. Bide korkum ayrilsam napcam biriylede deneyemem bu rahatsizligi baska bi insanla tekrar yasamak düsüncesi bile igrenc geliyodu. cünkü esimi cok seviyorum. Ama o bana ayrilalim dedi, Ve karsima cikan bi doktor bana dediki bu rahatsizligi yenmek icin esine gerek yok tek basina atlatirsin bizim bekar hastalarimizda var deyince baktim esimde ayrilmak istiyo dedim banane ya artik napim. Ayrilik düsüncesi bile nefesimi kesiyo, Ama ben düsünüyorum benden vazgecen adam icin ben asla üzülmem diye. Daha 1 haftalik evliyiz adam sabahlara kadar beni yatakta tek birakti ya kabus bi evlilik. Biticekse bitsin napim artik. O yüzden dedim ben ona muhtac degilim diye. Esime böyle bisey söylemedim söylememde yani.. O kendisi söyledigi icin bende onu istemiyorum artik kendim yenicem KENDIM ICIN !!!

Esin sana Turkiye ye gidip sen ac davayi demis ya aslinda bence o da istemiyo bosanmak yani gercektem istese kendisi coktan acardi niye sana boyle bisey söylesin ki o sana boyle soylerken bence hala bi umut taşiyo acik kapi birakiyo sana o yüzden öyle dedi gibi me geliyo Turkiye ye gider kendini toplar biraz doktora gidip bu isi halledip öyle gelir diye düşünüyordur belki de sadece olayin ciddiyetini anlatabilmek icin bu bosanma meselsini söylüyordur hırs yapıp başarman icin bi taktik uyguluyordur belki de yani insallah öyledir Allah herkesi bütün çiftleri birbirine bağışlasın bu sorunu hayırlısıyla çözmeyi nasip etsin inşallah

Kendin için yap kardeş esin için değil önce yumuşak davran dediklerini yap o aşamada dua egzersiz ve spreyle cozersin tez zamanda ama erteleme deli gbi kocalarimizi mutlu etmek isdeyip yapamadık çoğumuz sende öylesin bence ama ters davrNnma ve düşünme olumlu dusunn ılımlı oll

Ya tabiki yasayan bilir sonucta ben karsidan konusuyrm baska bir ülkeye gitmek alismak birdr evliligin gerekliklerini yerine getrmek oldukca güc ben esimle 6 yildr tanisyrm evlenmeden 1 yilda ayni evde kaldik ona ragmen bu skntiyi yasadim ama sen inanilmazzor asamayi atlatmis aparatlarla egzersiz yapmissin biraz daha konussan esinle bunun sevgiye engel olmadigini sana biraz daha yardimci olursa basarabilcegini söylesen bence konus burada cok üzüldgm bir arkadas var mesela esinden dayak yiyen ama hala sorunu cözmeye calisiyr aslinda onun en büyük sorunu esinin siddeti ama o bunu farkedemiyor bile sen esine seni yalniz biraktgini ona ihtyacn oldugunu anlat bence eminim düzelir

Benee 4 aylk evliyim esim genel olarak anlaysli davraniyor ama bazen onunda sabri siniri yipraniyo o kdar vok bi zaman gecmemesine ragmen onlarnda psikolojileri bizimki gibi altüst oluyor biz daha anlaysli davranmalyz bence.bizim.yataktaki.bu sorunumuz yüzünden ikimizde gergin durumdayz ufack biseyden kavga edebiliyorz yani dmek istedim su hemen pes etmeyelm lütfen evliligi bitirmek cok kötü birsey bu sorunu asip biz onlari utandiralm destek olmadklari zamn icin az daha sabret evliliğini bitirme derim.madem esini de seviyosn.bende senin gibi cok yalnzm kimse bilmiyo bizde bu sorunu herkes oldu zannediyo çocuk sormalari basladi bile etraftakilerin.onarinda psikolojileri yipraniyo anlaysli olmaya calsalm çünkü hevesle evlwniyolar ve hevesleri kiriliyo cok iyi biliuorm.ve yasiyoem.ben de bunu

kızlar buraya ne zaman yazsam cvp gelmiyor ne olur yardım edin artık yenmek istiyorum vemcaine sprey aldım parmak egzersizi bir ara yaptım bıraktım bugün mumla aparat hazırladım ama ucu ancak grebildi hangi pozisyonda yapsam bi kaç güne şu işi bitirmek istiyorum

Spreyle mi parmak egzersizi yaptın canım. Kaç parmak aldın ?

Tamam gayet güzel. Ama parmak egzersizlerinde spreyi azaltın. Penise geçince kullanırsınız sprey.
Gün içinde siz de kendiniz parmak egzersizi yapın.

Esimin parmagiyla denedim dun gece, biraz gerildim olmadi, aparatla baslicam artik insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…