- 22 Aralık 2015
- 142
- 116
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.001
bende bugün üstte deneyecegim dün ben altta esimm ustte yaptik oldu.Üstte ama ters durdum eşimle yüz yüze değildik duvar var orada baskı oldu ama orayı zorlayıp geçince acı kalmıyor bende geçen gün burda okudum bir bayan böyle denemiş oldu yazmış hemen yaptım bende oldu
bende bugün üstte deneyecegim dün ben altta esimm ustte yaptik oldu.
Baskı oldumu sizde debende bugün üstte deneyecegim dün ben altta esimm ustte yaptik oldu.
Hangi pozisyonda denedinizPozisyon çok önemli inanın dün ilk defa farklı pozisyon da denedim hemen oldu
üstte ama ters durdum canın eşime sırtımı döndümHangi pozisyonda denediniz
Ben daha rahattim oyle yani kendimi ole rahat hissediyodm kontrolun bende olmamasi gerekti bende olsaydi kacardim benSen zoru başarmışsın bacım
Altta olmak daha zor
sadece baski oldu birde o dar yerden gecisi hissettim az bisey o kadar rahat oldu benim ki cok sukur.Baskı oldumu sizde de
Tamam canim deniycm akşamDene canım bence canın yanarsa birakirsin ama usdune git ısrarla cnm
Allah razi olsun.. cok sevindim bebegine :) Allah saglikla kavustursun.. ne guzel yenip sonra hamile kaldin, cok sanslisin :) simdi kara kara dusunuyorum nasil olacak bu is diyeÖmürlü olsun bebeğin Can'ım, sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah.
Ayy grup mu kurdunuz ben de gelmek istiyorumm artik su isi halletmem lazim 40 cikinca baslicam insallahSırada whatsapp grubundaki diğer kızlar ve beeen inşalllaaaah. Burdan da tebrik edeyimmmm zaten bekliyordum senden azmettin olduuu
Merhaba neymis o recete bende denemek isterim bende 1.5 senedir evliyim ve vajinismusum esimle bosanma noktasindayiz esim dogulu oldugu icin akrabalari cocuk sorup duruyo sonra adim kısıra cikcakmerhabalar tam 2 sene vajinusmus neddeniyle essimle iliskiye giremedim cok zor gunler gecirdim tessaduf eseri mucize gibi bir sekilde elime gecen bir receteyle 2 ssenenin sonunda bu problemimi 1 gecede halletim o ankii mutlulugumu anlatamam.benim gibi kabus dolu gunler yassayan birileri varsa yardimci olurum.sizdende hayir dualari alirsam ne mutlu bana
dogum mu yaptin cnmAyy grup mu kurdunuz ben de gelmek istiyorumm artik su isi halletmem lazim 40 cikinca baslicam insallah
Hayirli olsun canim Rabbim bebegini saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsinHerkese merhabalar Rabbime çok şükür 5 yıl çektikten sonra vajiyi bi cesaretle kurtuldum ve buda nasip oldu ve hamileyimm Umudunuzu hiç yitirmeyin arkadaşlar er yada geç kurtulacaksınız bu dertten inşallah dualarım hep sizinle
Herkese merhabalar Rabbime çok şükür 5 yıl çektikten sonra vajiyi bi cesaretle kurtuldum ve buda nasip oldu ve hamileyimm Umudunuzu hiç yitirmeyin arkadaşlar er yada geç kurtulacaksınız bu dertten inşallah dualarım hep sizinle
Sağol Can'ım Amin inşallah:) sen de şanslısın deme öyle sağlıkla evladını kucağına aldın:) yenmek çok basit bebeğin uyuduğunda günde bir defa egzersiz için kendine Zaman ayır yarım saat bile egzersiz yapsan hergün çok yol alırsın. Hırsını kaybetme sakın yapacaksın bu sefer.Allah razi olsun.. cok sevindim bebegine :) Allah saglikla kavustursun.. ne guzel yenip sonra hamile kaldin, cok sanslisin :) simdi kara kara dusunuyorum nasil olacak bu is diye(
Amin Can'ım çok teşekkür ederimHayirli olsun canim Rabbim bebegini saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin
Aminnnnnnn Evet çok şükür oldu Can'ım benimmmmm Allah razı olsun ne Mutlu bana hayır dualarını alabilmişim kuzum ben her zaman destek olmaya devam edecem inşallah sende güzel haberler vereceksinAaaa canimmm cok sevindimmmmm rabbim sonunda hayirlisiyla nasip etti. Bu yolda bana en cok destek olanlardan biriydin cok dua ettim senin icin sonunds oldu sukur. Rabbim saglikla kucaginiza almayi da nasip etsin insalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?