Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Nerden başlayacağımı bilmiyorum korkuyorum bi de. Ya yine de olmazsa diye
Hiç korkma canm 2 ay önce benm ilk yazdıgım mesajlarda hem ayrılıgın eşiğinde hemde acıdan kıvrandıgımı yazmıstım hatta mesajıda silemedim arkadaslar tepki göstermişti bana bayıldım bile düşün kan görünce ama hepsi gecti sennde geçicek öncelikle eşinle ne kadr asama katettin hiç egzersiz yapabildin mi?

Hiç korkma canm 2 ay önce benm ilk yazdıgım mesajlarda hem ayrılıgın eşiğinde hemde acıdan kıvrandıgımı yazmıstım hatta mesajıda silemedim arkadaslar tepki göstermişti bana bayıldım bile düşün kan görünce ama hepsi gecti sennde geçicek öncelikle eşinle ne kadr asama katettin hiç egzersiz yapabildin mi?
Benim eşim normalde anlayışlı. Ama o anda olmayınca çok sinirleniyo. Bi de artık güveni kalmadı bana atlatacağıma normal bi ilişkimiz olacağına. Ben hiç egzersiz yapmadım. Dokunamam falan demiyorum ama parmak bilmiyorum hiç yapabilir miyim. Benim de kendime güvenim kayboluyo yavaş yavaş. Bi de ben 40 kiloyum eşim 96 kilo sanki benim ki gerçekten dar çünkü her denememizde vajinamda yırtık oluyo

Benim eşim normalde anlayışlı. Ama o anda olmayınca çok sinirleniyo. Bi de artık güveni kalmadı bana atlatacağıma normal bi ilişkimiz olacağına. Ben hiç egzersiz yapmadım. Dokunamam falan demiyorum ama parmak bilmiyorum hiç yapabilir miyim. Benim de kendime güvenim kayboluyo yavaş yavaş. Bi de ben 40 kiloyum eşim 96 kilo sanki benim ki gerçekten dar çünkü her denememizde vajinamda yırtık oluyo
Onun kiloyla bi alakası yok

kadın doğum doktoruna gittin mi hiç?

benim eşimde olmayınca cok sinirleniyordu çünkü erkekler bosalamadıklarında malesef çok sinirli oluyorlar bende parmak yapamadım aparat hazırladım üstelik bende zayıfım 50 kiloyum eşim 90 ın üstünde onunla hiç ilgisi yok bendede yırtık olustu zarım yırtıldıktan sonra 1 hafta 10 gün içinde geciyor o yırtık senn zarın yırtıldı mı ? benim gibi parmakla calısamıyorsun aparatla dene ben makyaj fırcalarımın arkasını streçledim ayna karsısında ıkındım ve acıldıgını görünce aparatı ittrdim çok rahat girdi zarım yoktu ama benm yırtılmıstı hatta vajına yırtıgı oldu onuda bekledim 10 gün kadr

benim eşimde kilolu canım eşinin kilolu olması problem değil yenmeniz için ama vajinanın genel durumu için doktora görünmediysen muayene olmalısın.

11 ocak 2016 da bu site ile tanisdim ve bugun 25 ocak 2016 ali aydir vajiydim artık vaji değilim buradaki herkese teşekkürü bir borc bilirim.ikinci tam birlesmem olumlu olarak sonuçlandı rabbime sükürler olsun Rabbim herkese bu mutlulugu yasatsin herkes basarsın böyle bir hastalık kalmasın herkes yeni gelinliğini en güzel şekilde yaşasın hep mutlu olsun herkesin sağlıklı sıhhatli huzurlu bebisleri ve yuvası olsun

Jinekologa gittim onlarda zar almayı öğrendiler sorun yok ama yardımcı olsun diye dediler. Bende çok okudum çok araştırdım bunun için zarla bi alakası olmadığını biliyorum o yüzden istemedim. Hiç egzersiz yapmadım ne yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum pek zarımda duruyo daha hiç birliktelik yaşayamadık

Jinekologa gittim onlarda zar almayı öğrendiler sorun yok ama yardımcı olsun diye dediler. Bende çok okudum çok araştırdım bunun için zarla bi alakası olmadığını biliyorum o yüzden istemedim. Hiç egzersiz yapmadım ne yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum pek zarımda duruyo daha hiç birliktelik yaşayamadık

eğer herşey normalse senin çaba ve gayretinden başka hiçbirşeye gerek yok canım..
buradaki sayfaları okuduysan parmak egzersizi ve aparat egzersizi yapanları okumuşsundur
birde sadece penis egzersizi ile yenenler var...
ama sana tavsiyem öncelikle parmak egzersizi ile başlaman.
bunun için önce bir ayna yardımı ile vajinanı tanımalısın ve bir jel ile masaj yaparak vajinana dokunmayı öğrenmelisin...
birde kegel egzersizi dediğimiz birşey var buradaki ilk sayfayı okursan senin için iyi olur..
kegel ile kaslarını kontrol etmeyi öğrenmiş olacaksın...
şimdilik bunları yaparsan bile kendin için büyük bir adım atmış olacaksın..
UNUTMA! vajinismusun en büyük düşmanı ertelemedir!
o yüzden hepsinden önce erteleme...

Benim eşim normalde anlayışlı. Ama o anda olmayınca çok sinirleniyo. Bi de artık güveni kalmadı bana atlatacağıma normal bi ilişkimiz olacağına. Ben hiç egzersiz yapmadım. Dokunamam falan demiyorum ama parmak bilmiyorum hiç yapabilir miyim. Benim de kendime güvenim kayboluyo yavaş yavaş. Bi de ben 40 kiloyum eşim 96 kilo sanki benim ki gerçekten dar çünkü her denememizde vajinamda yırtık oluyo[/QUOTE.

O yirtik değil canm genişleme bence buradaki arkadaşların takdik ve dediklerini yaparsan yenersin üzülme hicc

Back