Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sağol Can'ım Amin inşallah:) sen de şanslısın deme öyle sağlıkla evladını kucağına aldın:) yenmek çok basit bebeğin uyuduğunda günde bir defa egzersiz için kendine Zaman ayır yarım saat bile egzersiz yapsan hergün çok yol alırsın. Hırsını kaybetme sakın yapacaksın bu sefer.
Sıpamız kolay kolay uyumuyo bu aralar :) insallah artik yapmaliyim.. aparat hazirlayayim, kulak copuyle baslayayim degil mi? Nedir tavsiyen

:( dn gce ikinciyi denedim ucu dsnda ilerleyemedi ustelik hala kaniyor.kanamasinn sebebni anlmiorm bgn doktra gtcm artik.kanamasi moral bozuyor :'(

:çok üzgünüm:
canım teşekkür ederim ama benim tek sorunum parmak egzersizlerini (mum v.s. dahil )yapamamak izmirde bir psikologa gittim ama bana direk parmak egzersizlerini werdi yapamorumm forumdan arkadaşlar çok yardımcı oldular ama yokk ne yazık ki o yüzden başka tedaviler arıyorum bi bulsam birini ben botox yaptırdım işe yaradı dese 1 dakika beklemiycem yaptırıcam onu yapan bulamadım ama dr.ulusoyu 7-8 kişiden duydum çok memnun herkes
Mrb izmirde kime gittiniz

:KK43: dn gce ikinciyi denedim ucu dsnda ilerleyemedi ustelik hala kaniyor.kanamasinn sebebni anlmiorm bgn doktra gtcm artik.kanamasi moral bozuyor :'(

Benden de kan geldi yine. Ama daha peniz yapmadan. Parmak egzersiziyle başladım. İki parmaktan çok az girdirince kan geldi. Doktoruma sordum hemen. Daha iyileşmemiş demek, iki gün daha ara verelim dedi.

Sıpamız kolay kolay uyumuyo bu aralar :) insallah artik yapmaliyim.. aparat hazirlayayim, kulak copuyle baslayayim degil mi? Nedir tavsiyen
ne tatlıdır şimdi o:) kulak çubuğu ile başla Canım sonra 2 tanesini biraraya getir kalınlaştırarak devam et. Sonra uzun bir aparatı ihtiyacın olacak kalemi peçete ile sarıp streç filmleyip bir aparat hazırlayabilirsin.

Arkadaslar bir şey sorucam ben egzersiz yapabiliyorum ama bazen çok yanma oluyo başka bir sorun yoktur dur demi yani bunu yaşayanlar sizde de mi yanma hissi oluyo yani öyle acı hissediyorum

Benden de kan geldi yine. Ama daha peniz yapmadan. Parmak egzersiziyle başladım. İki parmaktan çok az girdirince kan geldi. Doktoruma sordum hemen. Daha iyileşmemiş demek, iki gün daha ara verelim dedi.
Canim doktra gttim kist vrms catlams o yuzden kaniomus ponstam dye bi ilac verdi reglin ikinci günü tekrar muayene edecek.alttan muayene ilk dfa oldm ck agridi kasildm:'(

arkadaşlarr olduu başardım bende. dün hallettim bu işi okdr rahatladımki anlatamam ben yapabildiğime göre herkes yapar bunu inanın. ilk başta biraz kasıldım ağrı oldu ama kan gelmedi. ztn doktorumda demişti kan gelmesini bekleme diye. daha sonra ise rahatça oldu. :)

SELAAAMMM YAAA COK SEVINDIM NASIL BASARDINIZ SOYLERMISIN ADIM ADIM NE UYGULADIN NAPTIN NE KULLANDIN

Arkadaslar bir şey sorucam ben egzersiz yapabiliyorum ama bazen çok yanma oluyo başka bir sorun yoktur dur demi yani bunu yaşayanlar sizde de mi yanma hissi oluyo yani öyle acı hissediyorum
Canm cok normal yanma olmasi hatta suan pnslede iliskidede oluyor hala yasiyorum ama ara ara kayboluyor ne kadr rahatsan o kadr daha az oluyor yanma ama egzersizlere devam et ben egzersizler sayesnde yendm

canım sprey alacaktın almadın mı bide onla denesen ? :/ bende korkıuyrum eşli denemeye vallaa kac gundur ertelıyorum adetımde bıttı yapmam lazım ama :/ off

geçenlerde bir yerde okudum birisi denemiş suan regliyim bitince bende deneyeceğim. önce sıcak dus alıp rahatlamayı dene sonra kas gevsetici ilaç al emla var uyusturucu krem onu vajinya sürdükten sonra yarım saat zaman gecir eşinle havaya girersin sonrasında tekrar dene cesaretini topla ben öyle yapmayı düşünüyorum başarılı olursa yazarım yine :)

Arkadaşlar merhaba, belki konunun yeri burası değil ama bi sorunum var ve çok kafamı takmaya başladım, vajina deliğimin içinde et gibi bi şey var, bakire değilim ve vajina deligimi daraltıyor, çok korkuyorum nedir bu sizce

ne tatlıdır şimdi o:) kulak çubuğu ile başla Canım sonra 2 tanesini biraraya getir kalınlaştırarak devam et. Sonra uzun bir aparatı ihtiyacın olacak kalemi peçete ile sarıp streç filmleyip bir aparat hazırlayabilirsin.
Tamam insallah, sagol canim.. :) yarin baslicam ufaktan bakalim

Back