- 11 Ocak 2016
- 152
- 98
- 13
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.981
Emla ile kendimizde deneyebiliriz aslında degilmi .yok canım ne vebali ben açıkçası Dr a o kadr masraf yapmaktan yana değilim, kimseyle de paylasamiyorum . tabi artık yiprandim bugün denedik sonuc hüsran . aslında dediğin gibi alıştırmaları kendim yapabilirimminikmino
Biraz kendin aynayla bak dokun incele keşfet egzersiz yap cnm hemen doktor gitme yanı biraz ilerle sonra gerekirse git çünkü eve gelince aynı olmayacagimizi bilemiyodum ben yanı sahsendoktorum emla krem ile seansa gel suni penis ile deneyecegiz sonra ilk iliskinizde onunla olacak dedi .
Peki sen zarın alındıktan sonra seanslara gittin mi canim ? Şuan ben gidip gitmeme konusunda tereddutteyimMucize1210
Mrb melekler 4 gün ara verdim zar iyileşmidir ikinciyi denemelimiyim?
İnşallah yaşamasınız kızlar. Evet geçmiştir genelde 3 4 günde iyileşiyorBenim de üç gece oldu. Bu akşam denicem canım. İnşallah problem yaşamayız..
Mrb melekler 4 gün ara verdim zar iyileşmidir ikinciyi denemelimiyim?
İnşallah yaşamasınız kızlar. Evet geçmiştir genelde 3 4 günde iyileşiyor
Bende dün yendim bir an önce denemek istiyorum arayı açınca vajina kapanıyor sanki tekrar gbi geliyor bana belki psikolojik bilmiyorum. Ama güzel düşünürsrk güzel olur benceSağolasın canım. Bakalım inşallah bu akşam güzel olacak.
Bende dün yendim bir an önce denemek istiyorum arayı açınca vajina kapanıyor sanki tekrar gbi geliyor bana belki psikolojik bilmiyorum. Ama güzel düşünürsrk güzel olur bence[/QUOTE aynen cnim başa dönmek gbi oldu benimde eşim dedi denemedigin erteledigin n kaçdigon için ertesizaman yabamadik
Ben jel kullandım sadece ve bu muymuş beni 1.5 yıldır üzen dedim kaç kere psikiyatriye gittim tedavi oldum aparat aldım ama yenememiştim kafada bitirmek gerekiyor gerçekten
beynine nasil mesaj yollarsan öyle oluyo canim. bende cok gittim psikiyatriye falan bence onlarin psikolojisi benimkinden kotuBen jel kullandım sadece ve bu muymuş beni 1.5 yıldır üzen dedim kaç kere psikiyatriye gittim tedavi oldum aparat aldım ama yenememiştim kafada bitirmek gerekiyor gerçekten
Ay aynen ya kendilerine hayırları yok canım dahabeynine nasil mesaj yollarsan öyle oluyo canim. bende cok gittim psikiyatriye falan bence onlarin psikolojisi benimkinden kotu
evet canim cok sükur yendim darisi sizlere insallah cok kolay oldu. zor deilms yani
Gelsinler ben onlari tedavi ederimAy aynen ya kendilerine hayırları yok canım daha
Uf ya hepinizi dövmek istiyorum şuanevet canim cok sükur yendim darisi sizlere insallah cok kolay oldu. zor deilms yani
Pozisyon çok önemli inanın dün ilk defa farklı pozisyon da denedim hemen olduUf ya hepinizi dövmek istiyorum şuan
Ya nolur dua edin bana. Bu akşam bi aksilik olmasınnnnn.
insallahhhhh olur cnmm ya pes etme devami gelsin artikUf ya hepinizi dövmek istiyorum şuan
Ya nolur dua edin bana. Bu akşam bi aksilik olmasınnnnn.
hangi pozisyonda denediniz sizPozisyon çok önemli inanın dün ilk defa farklı pozisyon da denedim hemen oldu
Üstte ama ters durdum eşimle yüz yüze değildik duvar var orada baskı oldu ama orayı zorlayıp geçince acı kalmıyor bende geçen gün burda okudum bir bayan böyle denemiş oldu yazmış hemen yaptım bende olduhangi pozisyonda denediniz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?