- 11 Ocak 2016
- 152
- 98
- 13
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.521
Zarinda yıpranma olduğu için yakmıştır benceBende kullanmıstım öyle bi sey olmamıştı..sadece ilk sıktığımda hafif bi yanma olmustu.
zarim yok ki canim :)Zarinda yıpranma olduğu için yakmıştır bence
Senin kini değil hatun:)) diğer arkadaşın açık yara yı yakmıştır belki yanı öyle umut ediyorum. Uyusturuyomu gerçekten aldım ama cesaret edemiyorumzarim yok ki canim :)
Zarin inceyse olmus olabilir ama kalinsa zadelenmistir sadece bende de daha once iliski denemseinde acik renkte leke gelmisti ama benim zarima biraz kalin demisti doktor zorlamadan dolayi zedelenme diye düşünmüştüm sonra gecen gun spreyle parmak egzersizi denedim esimle esimin cift parmagi girdiginde zarim gitti bu sefer baya bi kanamam oldu bildigin kırmızı kan ve ertesi gun de devam etti kirmizin kan seklinde az az geldi sonra gittikce renk tonu acilarak kahvrengiye dondu ve 4 gun sürdü o sekikde sonra dün tekrar deneme yapmakbistedik tek yine sprey sıktım z yagi kullandık ama bu sefer aşırı derece gerildim nedense sadece isaret ve orta parmagini alabildim cift parmaga gecince cok kalsildim panik oldum gecen gun daha rahat tim neden bu sefer boyle oldu ya esimde tabi sinirlendi gecen sefer almistin simdi niye boyle yapiyorsun diye bi de bu sefer cok yanmam oldu oraya dokunamaz hale geldim kendimi cok kastigim icin mi spreyi cok sıktıgım icin mi yoksa zeytin yagi mi yakiyo bilemedim bi de adetim cok yakin bugun ya da yarin olabilirim karnım agriyo onun gerginliginden mi bilmiyorum ama dun aksam ilerleyemedik istetabi buna şükür ben daha kendi parmagimi alamayan insanım bunlar benim icin büyük bilerleme ama esim sinirleniyo gecen gun yapmistin gordun rahatca girdiğini daha neye ikna olmuyorsun dalga mi gecisyrsn sen benle diyo pns girecek diye mi ypysn bunu diyo o cok umitliydi gecen sefer ki gibi cift parmak yapip ardindan hemen pns e geceriz ve onu da basaririz diye düşünmüştük bende oyle düşünüyordum aslinda ama niye boyle gerildim anlamadim
Mutlaka herkese etkisi farklidir acaba bu kadar yanma yan etki yapmis olabilir mi acaba
Acik renkli bi kan ise zar olabilir.
Gecen sefer bu kadar engel olmamistim esime ve zarim gittiginde de aci yasamamistim sadece kan gelmisti ve sonra ki günler de oyle aşırı aci cekmedim ara ara batma gibi bisey oluyo du sivilce alcisi gibi cok hafif yani i zaman oyle bisey yaşamadım dun gece ki denemede aşırı gergindim ve esimi de gerdim ya o da ilerleyecegin yerde geriliyorusn deylde sinirlendi onu da anliyorum artik sabri kalmadi hemen olsun istiyo ama napcam bilmyrm adet olup gecmesini mi beklesem acaba benim esimde baslarda cok alayisliydi ama 1.5 yil oldu sabri kalmadi artikYok canım, benim zarım kalınmış yarım ay şeklinde demişti doktor darmış öyle dedi. Zorlamadanmı diye düşündüm ama zorlamadıkda yani toplasan 1 2 dk lık bi olay o yüzden zar mı diye düşünüyorum hala devam ediyor çünkü silince damla damla bide dün gece duş aldım günlük ped koydum yatmadan sabah kalkınca baktım pede gelmiş baya çeyreği dolmuş gibi ama açık renk kan. Zar belki tamamen gitmesede zedelenmiş olabilir bilmiyorumki hiç anlamadım. Ama spreyi kullanma bence canım o yanma yapmış olabilir ben 4 5 kere sıktım çok değil diye düşünüyorum ona rağmen beni mahvetti o kadar yaktıkı bacaklarımı yumruklarım ilk 2 3 dk hiç abartmıyorum. Sonra azaldı ama yine de yanma devam etti yaklaşık 2 3 saat. Ben egzersiz yapamıyorum direk pns denemesi yapıyorum üstte denemek istedim panikledim nasıl yapıcam diye neyse altta deneyelim dedim pns girdi dedi eşim baktı ucu girmiş dedi sonra biraz daha ilerletti sonra dediki kemik gibi bişeye geliyor galiba çıkarıp tekrar girmem lazım yönü yanlış sen itiyosun beni kayıyo düz gidiyor dedi çıktı bir daha girdi ve artık yanmaya dayanamadım bacaklarımda inanılmaz ağrıdı lavaboya gitmem lazım dedim kızdı tabi o halde gitmeme ama dayanamadım lavaboya oturayım yanma geçer belki sprey akar gider mi dedim sildim baktım ki açık renk kan 2 3 damla sonra odaya geçtim eşime dedim bi silcem baksana sildim baktık yine kan 2 3 damla açık renk sonra ben kötü oldum tansiyonum düştü bayılcaktım neden öyle oldum anlamadım heyecanlandım galiba bayılcaktım o da şaşırdı yatağa yattm 15 dk birazda ağladım ztn psikolojik olarak iyi değilim bu konuda patlama yaşadım galiba sonra eşim duşa soktu sıcak duş iyi geldi kasıklarım hafif ağrıyor şu anda hala. Hiç anlamadım ne oldu ne bitti ama sprey kullandığıma ben çok pişmanım doktorumda kızdı zaten ama nerden bileyim memnun olan arkadaşlar vardı belki bana yaramadı bilmiyorum kullanmak isteyen varsa çok dikkatli kullansın.
Canım sende üzülme erkekler gergin oluyor benim eşim bu konuda bana çok destek mesela ama o bile dün bira gerildi şok oldum. Ben ağlarken kızdı mesela bana. Sen üstüne gitme onlarda bizler kadar gerginben ilk denememde ucunu almıştım aşırı acımıştı 2. De daha çok girmişti o kadar acımamıştı tamamen beynimizle alakalı bir gün bir günü tutmuyor çok normal bir de regl yaklaşmış daha hassassın bence biraz bekle regl atlat sonra ara vermeden dvam et bu aşamaya gelmen bile çok büyük bir başarı kesinlikle olumsuz düşünme bak ben egsersiz yapamıyorum sen benden öndesin halledeceksin kendine güven inan arada olan olumsuzluklar yıldırmasın seni bu iş olacak.
işin peşine düşsseydin cevap verirleri bence canımOnun için bunu ödeyecek kadar fazla param yok indirim yapamaz mısınız dediğimde bir daha dönüş yapmadılar cevap bile Vermeye tenezzül etmediler değil mi ? Sen harcadığın parayla kal biz böyle iyiyiz cnm
Hadi yas şok oldum ilk defa duydum inan gitmeden çok araştırdım yenemeyen yoktu :) neden yenemediniz orda bende merak ettim gerçekten
süleyman eserdağa gidipte yenemeyen arkadaş tedavisini egzersizleri yanlış yapmıstır benceHadi yas şok oldum ilk defa duydum inan gitmeden çok araştırdım yenemeyen yoktu :) neden yenemediniz orda bende merak ettim gerçekten
egzersizleri yanlış yapmıssındır canımBende süleyman eserdag gittim ama yine olmadı
Gerek kalmadı cnm millete ağız eğecek değilim buradaki arkadaşlar sayesinde yendim zaten paramda cebimde kaldıişin peşine düşsseydin cevap verirleri bence canım
Gecen sefer bu kadar engel olmamistim esime ve zarim gittiginde de aci yasamamistim sadece kan gelmisti ve sonra ki günler de oyle aşırı aci cekmedim ara ara batma gibi bisey oluyo du sivilce alcisi gibi cok hafif yani i zaman oyle bisey yaşamadım dun gece ki denemede aşırı gergindim ve esimi de gerdim ya o da ilerleyecegin yerde geriliyorusn deylde sinirlendi onu da anliyorum artik sabri kalmadi hemen olsun istiyo ama napcam bilmyrm adet olup gecmesini mi beklesem acaba benim esimde baslarda cok alayisliydi ama 1.5 yil oldu sabri kalmadi artik
Gerek kalmadı cnm millete ağız eğecek değilim buradaki arkadaşlar sayesinde yendim zaten paramda cebimde kaldı
Az once adet oldm zaten akşam belki de onun gerginligi vardi bilmyrm insallah adetim geçince çözerim bu sorunu Allah hepimizin yardimcisi olsunŞu an ikinizde gerginsiniz bir kaç gün bekle bence ben regl dönemlerimde çok hassas oluyorum hiç deneyemiyorum ama sen öyle olmuyorsan deneyebilirsin. Eşlerimiz içinde zor tabi ama bizde istermiydik böyle olsun elimizden geleni yapıyoruz zaten
Ne mesela?birleşememe erken boşalma boşalamama gibi hastalıklar için alternatif tıp deneyin çözümü var
Cnm vajinusmus herkesin kafasında farklı noktada. Ama ben söyle düşünüyorum zari giden arkadaşlar daha avantajlı emin ol avantaclisin ben zar gitsede girişe calisabilsem diye daha baştan uğraşıyorum ama sizlerde zar gitmiş ya ikinci hatta 3.aşamadan başlayabilirsiniz. Zaten hepimiz biliyoruz ki zar gidince arkası boşluk geriye sadece bol nefes alıp verip pnsi girdirmek ki olmicak birsey değil ve zamanla girilen o kısım genislicek hatta esiniz belkide çok genişledi deyip daraltmani isticek allah korusun. Maalesef bende zar durduğu için herşey Güzel giderken zari zorlasak acik orda nefes alıp veriyom her yolu deniyom ama daha öncede yazdığım gibi patlicak korkusu sarıyor. Kendi kendime guluyom ne patlaması bomba mi sanki zar diyorum her kadın yaptı sanki patladı ya da öldü mü diyom işte bu psikolojiyi atamiyom. O yüzden zari giden arkadaşlar lütfen pes etmeyin Morelinizi asla bozmayin çünkü sizler daha yakinsiniz galibiyeteBana da doktor zarin kalin demisti alalim demisti istemedim ben bende korkuyordum ama simdi zarim gitti hala tedirginligim devam ediyo dun aksam yapamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?