Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya arkadaşlar bende şu zar patlicak düşüncesinden bi türlü kurtulamiyorum zar gideydi çok rahatlicam aff .sürekli erteleniyor. Herşey Güzel gidiyor pns tam zara geliyor baskı yapıyor ama ileri goturemiyorum nasıl kurtulacam bu düşünceden egzersize devam ediyorum aynı zamanda. Hala vemcaineyi alamadık. Acaba o uyusturursa gider mi şu zar .koyde hamile olduğum yalan haberi yayılmış bi de ...

Benim gibi düşünen biri dahaa bende zara takmış durumdayımmmm gitse kurtulucammm

Iste korktugumuz icin ilerleyemiyoruz korkmasaydik zaten bu hastalikla mucadele bile etmezdik. Ama yapıcam deyin inanin ki oluyor ben iki parmak egzersiz yapmadan direkt p.. denemesine gectim cunku korkuyordum 2 parmaktan kemik oldugu icin girmesi daha zor olur diye dusundum ama sadece bi hevesti cesaret degildi benimki olsun bitsine getirmek istedim sanirim ama olmayinca tekrar parmak egzersizi yapmaya basladim. Simdi 2 parmak yapiyoruz her yaptikca gevsedigimi hissediyorum insallah bundan sonraki hedefim p.. duâ edelim birbirimize lutfen her mesajimda yaziyorum hemen hemen birbirimize duâ edelim ki yenelimm

Ben bugün spreyle denedim kesinlikle önermiyorummm mahvetti beniiiiii aşırı yanma olduuuuu yaklaşık 2 saat önce sıktım hala geçmediiiiii uyuşturuyor hafif ama yine de hissettiğim acıyı almadı üstüne bide 2 katı yaktı ben hiç faydasını görmedim keşke kullanmsaydım. Önce altta denedik ucu girdi aşırı yanma oldu tabi sprey yüzünden kalktım lavaboya gittim peçeteyle sildim 3 4 damla açık renk kan gelmişti sanmam zarın gittiğine pns ucu girdi sadece çünkü o ne anlayamadım zorlamadıkda çok

Son düzenleme:
Ucu girsede zar zaten vajina girisinde ama daha önce senin zaten pns yarisina kadr girmisti keske sprey skmasaydn ben hicbirsey kullanmadm esimle zarimbozuldu ayni zmanda yirtik olustu vajina girisinde ama o zman daha fazla kan geliyor o tarz spreylee esinin ereksiyonunuda engeller zarin yeni zedelenmis olabilir biraz daha deneseydn keske

Bide böyle deneyeyim dedim çok pişman oldummm denemez olaydım bilmiyorum bana hiç yaramadı. Az kan geldi belki zedelenmiştir şu an inanılmaz yanmam var sprey yüzünden pazartesi doktora gideceğim

Moralim çok bozuk arkadaşlar. 2 parmağım ile sorunsuz yapmıştım, 2 haftadir Kegel yapıyorum... 3 kez denedik, artik bir sey girecek diye sakinmiyorum ama girmiyor iste ucu geliyor ama ilerlemiyor. O kadar canim acıdı o kadar yandi ki, kendi ilerletmeye calisti ama yok girmiyor. Ikinmayi da denedim ama basınç ile tam ikinamadim. Sonra da söndü zaten. Hicbir sey yapmak istemiyorum. Sadece yalnız olmak ve isimle ilgilenmek istiyorum. Cinsellikten sogudum her yeni deneme yeni bir yenilgi gibi.

İnşallah kısa zamanda yenelim , çok zaman geçti artık, peki iki parmak yaparken o dar yere gelince nasıl ilerliyosunuz ben ordan geçiremedim bi acı olıyor parmağım sığmıyor o delik çok küçük

Bende kullanmıstım öyle bi sey olmamıştı..sadece ilk sıktığımda hafif bi yanma olmustu.

Bende kullanmıstım öyle bi sey olmamıştı..sadece ilk sıktığımda hafif bi yanma olmustu.

Yok bende çok fazla yanma oldu herkese etkisi farklıdır belki bilmiyorum kimseyi de etkilemek istemiyorum ama dün gece gerçekten ilerlememe engel oldu. Uyuşturmadı ve biraz girmişken yanması arttı lavaboya koştum o acıya devam da edemedm.

Dünden beri açık renk kan geliyor biraz acaba zar mı bozuldu gelen kan açık renk mi bilen arkadaşlar yazabilir mi ya çok da girmedi pns 3 4 cm gibi bişey girdi

Zarin inceyse olmus olabilir ama kalinsa zadelenmistir sadece bende de daha once iliski denemseinde acik renkte leke gelmisti ama benim zarima biraz kalin demisti doktor zorlamadan dolayi zedelenme diye düşünmüştüm sonra gecen gun spreyle parmak egzersizi denedim esimle esimin cift parmagi girdiginde zarim gitti bu sefer baya bi kanamam oldu bildigin kırmızı kan ve ertesi gun de devam etti kirmizin kan seklinde az az geldi sonra gittikce renk tonu acilarak kahvrengiye dondu ve 4 gun sürdü o sekikde sonra dün tekrar deneme yapmakbistedik tek yine sprey sıktım z yagi kullandık ama bu sefer aşırı derece gerildim nedense sadece isaret ve orta parmagini alabildim cift parmaga gecince cok kalsildim panik oldum gecen gun daha rahat tim neden bu sefer boyle oldu ya esimde tabi sinirlendi gecen sefer almistin simdi niye boyle yapiyorsun diye bi de bu sefer cok yanmam oldu oraya dokunamaz hale geldim kendimi cok kastigim icin mi spreyi cok sıktıgım icin mi yoksa zeytin yagi mi yakiyo bilemedim bi de adetim cok yakin bugun ya da yarin olabilirim karnım agriyo onun gerginliginden mi bilmiyorum ama dun aksam ilerleyemedik iste tabi buna şükür ben daha kendi parmagimi alamayan insanım bunlar benim icin büyük bilerleme ama esim sinirleniyo gecen gun yapmistin gordun rahatca girdiğini daha neye ikna olmuyorsun dalga mi gecisyrsn sen benle diyo pns girecek diye mi ypysn bunu diyo o cok umitliydi gecen sefer ki gibi cift parmak yapip ardindan hemen pns e geceriz ve onu da basaririz diye düşünmüştük bende oyle düşünüyordum aslinda ama niye boyle gerildim anlamadim

Mutlaka herkese etkisi farklidir acaba bu kadar yanma yan etki yapmis olabilir mi acaba
Acik renkli bi kan ise zar olabilir.

Canım sen büyük bi ilerme kaydettin esinin iki parmagi p... kadar zaten adet öncesi bi gerginlik ve biraz aci oluyo ondan olabilir motivasyonunu düsürme lütfennnnnn

Bana da doktor zarin kalin demisti alalim demisti istemedim ben bende korkuyordum ama simdi zarim gitti hala tedirginligim devam ediyo dun aksam yapamadim
Zarin alinmasi.cözüm degil ki kizlar banada zarin cok kalin mutlaka alinmali doğum yaparsan gider ancak dedi ben aldirmadim sezeryanla dogum yaptim normal.dogum bile degildi dogum.sonrasi kontrole gitmistim zarin gitmis dedi dr. tabi bunu diyen benim hamilelik surecinde gittigim dr.

İnşallah kısa zamanda yenelim , çok zaman geçti artık, peki iki parmak yaparken o dar yere gelince nasıl ilerliyosunuz ben ordan geçiremedim bi acı olıyor parmağım sığmıyor o delik çok küçük
Bn kendim yapamazdim orayi gecerken esimle yapti zaten ben dur cikar dedim o dinlemedi dur sakin ol sabırlı ol dedi yavas yavas ilerledik ve zari gecti bosluga düştü parmak sonra kanamam basladi iste o zaman daha rahattim dun aksam ki denemede daha gergindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…