Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

doktora özgü olan tedaviyi anlatmak ihanettir canım kusura bakma.
telefonla arayıp öğrenebilirsin tedavi şeklini aramadan araştırmadan guvenemezsin.
ben 4 günde yendim hemde ağrısız
ben iyileştim nedne başkaları iyileşmesin tabi ki doktor önericem
parmak egzersizi bende yaptım ama ilişkiye gelince gene hüsran
acı ve korkular bizim kafamızda
bunları evde yenmen zaman alır
3 günde kurtulmak varken
ve evde iyileşeceğin kesin bile değilken
tabi herşey senin takdirine kalmış
Arkadaşım sen insanlara yardım etmiyorsun iç karartıyorsun. Buradaki arkadaşlarıma çok yardımcı olmak istiyorsan öde paralarını tedavi olsunlar o halde. Parası olan var olmayan var insanların psikolojiklerini bozma !! Kimse ağrı duymuyor zaten burda sen rahat ol. Evet parmak egzersizi yok belki ama dilatörler var orda da. Onları da buradaki kardeşlerim her türlü yapıyor zaten. Burda kimsede sorun yok sende sorun var bence. Biz yendik şimdi arkadaşlara destek oluyoruz ve tek tek herkes yeniyor. Bu alanda daha fazla yer kaplama insanları meşgul etme hadi cnm..

Arkadaşım sen insanlara yardım etmiyorsun iç karartıyorsun. Buradaki arkadaşlarıma çok yardımcı olmak istiyorsan öde paralarını tedavi olsunlar o halde. Parası olan var olmayan var insanların psikolojiklerini bozma !! Kimse ağrı duymuyor zaten burda sen rahat ol. Evet parmak egzersizi yok belki ama dilatörler var orda da. Onları da buradaki kardeşlerim her türlü yapıyor zaten. Burda kimsede sorun yok sende sorun var bence. Biz yendik şimdi arkadaşlara destek oluyoruz ve tek tek herkes yeniyor. Bu alanda daha fazla yer kaplama insanları meşgul etme hadi cnm..
Canım bunlar o doktorlarn tanıdıkları yardmcıları yada kendileri bizi oraya cekmeye calşıyolar reklam yapma yeri degil ama demii canm

Merhaba canlar
Dualarınızı eksik etmeyin olurmu tahlillerim iyi çıkmadı. İnşallah bebeğim sağlıklı doğar. Ben sizlere dua ediyorum sizlerde benden eksik etmeyin olurmu
takıldığınız yerde özelden yazın bana
canim benim moralini bozma ne olur..seni tanimasamda cok iyi bir insan oldugunu hissediyorum.burda bircok kisiye yardim ettin.insallah saglikla bebegini kucagina alacaksin.dualarim seninle

Ve az önce mutlu sona ulastim kizlar artik tam anlamiyla kari koca olduk:KK60::KK60::KK24: 1 hafta egzersizle hemde o egzersizle olmaz parmakla olmaz diyenlerede kapak olsun darisi basiniza aklimda kalbimde hep burda dualrim sizinle sakin vazgecmeyin lütfen ben burasi sayesinde basardm :21::21:
ayyy canimm coooook sevindim.ne zamandir giremiyodum siteye.tebrik ederim.aferin kiz sana:KK200::KK9::KK9:

Teşekkür ederim canlar iyi dilekleriniz için.

İnşallah herşey yolunda gider.

Size şimdiden tavsiyem

Nasılsa bu vajiden er yada geç kurtulacaksınız ve anne olacaksınız inşallah. Hepinizin bir zamanı var. Rabbim nasıl dierse.

Sakın ha sakın ikili test yaptırmayın. Bebeğinizi aldırmak isteyen bayanlar yaptırıyor. Ben böyle bir hataya düştüm sizler düşmeyin.

rütin kontrollere gidin yeter. Şimdiden tavsiye sizlere :)

bu arada unutmayın ki bu vaji erteleme sorunudur. Sakın ertelemeyin ve takıldığınız yerde bana yazın özelden.

ben doktorlarla degil alternatif yöntemle sıkıntının çözümünü buldum.gerçekten sıkıntıda olan alternetif yöntemlerde denemek isteyenler varsa özelden msj atabilir.reklam yapmamak adına burdan yazmıyorum.Allah hepinizin yardımcısı olsun

Dun akşam itibariyle bn ustte pozisyonda giriş gerceklesti kan geldi bya gdip geldi esim.oldu artik:)smdi bktim hla kanior.ikincye ne zmn cesaret edebilirim blmiorum ama rabbm yrdm etti cok mutluym bu site sayesnde 2hftda yendim:)hpinze cok cok tesekkurler

Tebrik ederim canım:KK9::KK9: inan kendim başarmış kadar seviniyorum böyle başarıları görünce bana da umut oluyor. . Sende parmak egzersizi ile mi yendin ?

ne dedim canim ben sana da bu kadar hararetlisin
tedavi şeklini söyle deidn
herayı ara dedim
parmak egzersizi yapıyoruz dedin
kesin çözüm olmayabilir ve uzun süreç dedim 3 günde yenmek varken
param olsa senden çok yardımcı olurum merak etme
herada fakirlere yardım da ediyorlarmış buda bilgine ;)
hadi byyyy

bana bak bacım burda yüzlerce bayan umut içinde egzersizlerini yapıyor. insanların moralini batırma! girme bu sayfaya kardeşim yaa girme. sen o doktorların reklam departmanı mısın!! hayır yani site yöneticisine şikayet mi edelim seni !!
çık kardeşim yaa, burda herkes birbirinin tavsiye ve motivesiyle yeniyor. görmüyor musun iki günde bir burda bi arkadaşımız mutluluğunu paylaşıyor!! diğerlerinin umutlarını da söndürme !1 egzersizle imkansız olsa şmdiye kadar binlerce insan da yapamazdı. böyle yaparak o umutlu dolu insanların ve bizlerin hakkına giriyorsun .!! ALLAH'TAN KORKUN BE !!!!!!
okkkk

Tebrik ederim canım:KK9::KK9: inan kendim başarmış kadar seviniyorum böyle başarıları görünce bana da umut oluyor. . Sende parmak egzersizi ile mi yendin ?
Bn yptysam herkes yapar parmak egzerszi aparatlar ve dün olck ddm ve oldu ikinma fln bile ypmdm sktım kndmi ve oturdum oldu cok saol cnm mutluyum agrim vr yururkn fln normalmi acaba kan glior ara ara

He
Bn yptysam herkes yapar parmak egzerszi aparatlar ve dün olck ddm ve oldu ikinma fln bile ypmdm sktım kndmi ve oturdum oldu cok saol cnm mutluyum agrim vr yururkn fln normalmi acaba kan glior ara ara
Herkesn eşi doktora gitmek istemeyebilir is kfada bitirmek ve inandrmak.iki prmakdan sonra genislemsken deneyin penisi arkdslr skın biraz disinizi bn bgrdm bile ve oldu:)

ne dedim canim ben sana da bu kadar hararetlisin
tedavi şeklini söyle deidn
herayı ara dedim
parmak egzersizi yapıyoruz dedin
kesin çözüm olmayabilir ve uzun süreç dedim 3 günde yenmek varken
param olsa senden çok yardımcı olurum merak etme
herada fakirlere yardım da ediyorlarmış buda bilgine :KK66:
hadi byyyy
Onun için bunu ödeyecek kadar fazla param yok indirim yapamaz mısınız dediğimde bir daha dönüş yapmadılar cevap bile Vermeye tenezzül etmediler değil mi ? Sen harcadığın parayla kal biz böyle iyiyiz cnm ;)

Back