• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus nasil yendiniz

lalala22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2018
3
1
86
32
arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var bu forum da vajinismus u parmak egzersizleri ile yenenlerin hikayelerini okudum ve bende denedim ama olmuyor . Bir parmak ile oluyor ama iki olmuyor. sizler napdiniz nasil yendiniz ? Yada hangi receteleri uyguladiniz.
Bende yenmek istiyorum artik. lüften yardim edin. Kegel egzersizlerini de bu Forum da okudum ama olmuyor yenemiyorum .

arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var bu forum da vajinismus u parmak egzersizleri ile yenenlerin hikayelerini okudum ve bende denedim ama olmuyor . Bir parmak ile oluyor ama iki olmuyor. sizler napdiniz nasil yendiniz ? Yada hangi receteleri uyguladiniz.
Bende yenmek istiyorum artik. lüften yardim edin. Kegel egzersizlerini de bu Forum da okudum ama olmuyor yenemiyorum .
Canım benim önemli olan vazgeçmemen

Yeterki korkularında olsa vazgeçmeyip devam etmen istemekte başarının yarışı demek o senden korksun çünkü tedavisi mümkün yeterki işte vazgeçme

Parmak egzersizi bana da çok iğrenç ve zor gelmişti, yapamamıştım. bir vajinusmus merkezinden yardım alsanız belki daha iyi olur, insan yapamadıkça beyin onu daha zor olarak algılıyor

8 aylık evliydim. vajinismus hastasıydım. ta ki düne kadar. bugün kendine güvenli bambaşka biriyim çünkü dr. murat ulusoy'un tedavisi sayesinde bir günde hastalığım geçti ve eşimle birlikte olduk. bu hastalık çok zor birşey insan asla kendi kendine çözemez bana biraz pahalı gelmişti ücreti ama değer yapamamak sıkıntı çünkü. bu konuda sana destek olabilirim . doktor aydın kuşadasında.

sagolun ama Ben Türkiye de yasamiyorum burda bir kere Doktora gitdim Termine Aldim ama Doktorun acil bir isi oldugu icin gidemedim daha sonra da hic zamanim olmadi yeni bir Termin almaya. Zaman bulabilirsem yeni bir Termin alicam

Back