Vajinismus nasıl bir dertmis böyle :(

Ben de kayganlastiricilarla rahat edememiştir yakmisti sanki ama bebe yagi ve zeytinyağıni kesinlikle öneririm bunlarla çok rahat oldu 2.5sene cçektim ben bunu. Ayrıca alkol filan kesinlikle çözüm değil egzersizlerle bilincaltimizi rahatlatmamiz acimayacagini kabul ettirmemiz lazim. Nice alkol alan sarhoşolan insanlar yapamadi ornekleri cok boyle bir yenme yyöntemi duymadim hic. Ayrıca bunun sifasini Rabbimizden isterken onun hoşnut oolmayacagi bir yolu denemek akillica değil bence. Bunun tek çözümü egzersiz, inanmak ve dua..

Yardım edin aparatı içime aldım ama Dr eşliğinde penisinde yarısına kadar alabildim dün deneyim dedim hiç alamadım

Peki sen parmak egzerzisimi yaptin

Peki sen parmak egzerzisimi yaptin
Ben parmak egzersizi yapamadim itici
Geldi bana 4 boy aparat ile calistim esin ile ddenerken hemen olmayabilir pes etme ilk önce egzersizlerini hergun iki kere en az yap birer saat boyunca esli denemeye geçince yine önce aparat ile egzersiz yap hemen ardından deneyin yine nefes al ver ıkın hergun alabildiğine yere kadar al ve hergün deneyin mutlaka

Canım
Bide ben vaj8naya girmiyecekte başka yere katacak korkusuda yaşıyorum başka yere kayarak canımın aciyacagini düşünüyorum tam yerimi diye soruyorum kendime elimde değil vajinala barışık degilim

Bende

Bende alkol falan denemem canım Rabbimden diliyorum bu hastalığın sıfasını bana güç cesaret versin inşallah 1 seneyi devirdim hala bi ilerleme kaydedemedim

Lütfen duyan sesimi bana yardım etsin size hepinize yalvarıom yardım yardım edin 6 aylık evliyim daha ilişkiye giremiom

ben de yaklaşık bir yıl bu dertle uğraştım ağlamaktan gözüm çıktı. iki gün de tedavi ettiler şükür çok iyiyim şimdi lütfen gidin tedavi olun.ben kücük bir şehirde yaşıyordum Adana da tedavi oldum Allah razı olsun onlardan ailem gibi oldular şimdi .cesur olun gidin tedavi olun .

ben de aynen böyleydim.ama hiç acımıyor artık ve değişik pozisyonlar da yapıyoruz.biraz gayret kızlar iki günde tedavi olunca geçirdiğim zamana acıdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…