- 18 Şubat 2015
- 210
- 145
- 35
-
- Konu Sahibi huzurummmm
Peki sen parmak egzerzisimi yaptinBen de kayganlastiricilarla rahat edememiştir yakmisti sanki ama bebe yagi ve zeytinyağıni kesinlikle öneririm bunlarla çok rahat oldu 2.5sene cçektim ben bunu. Ayrıca alkol filan kesinlikle çözüm değil egzersizlerle bilincaltimizi rahatlatmamiz acimayacagini kabul ettirmemiz lazim. Nice alkol alan sarhoşolan insanlar yapamadi ornekleri cok boyle bir yenme yyöntemi duymadim hic. Ayrıca bunun sifasini Rabbimizden isterken onun hoşnut oolmayacagi bir yolu denemek akillica değil bence. Bunun tek çözümü egzersiz, inanmak ve dua..
Ben parmak egzersizi yapamadim iticiPeki sen parmak egzerzisimi yaptin
Bide ben vaj8naya girmiyecekte başka yere katacak korkusuda yaşıyorum başka yere kayarak canımın aciyacagini düşünüyorum tam yerimi diye soruyorum kendime elimde değil vajinala barışık degilimBen parmak egzersizi yapamadim itici
Geldi bana 4 boy aparat ile calistim esin ile ddenerken hemen olmayabilir pes etme ilk önce egzersizlerini hergun iki kere en az yap birer saat boyunca esli denemeye geçince yine önce aparat ile egzersiz yap hemen ardından deneyin yine nefes al ver ıkın hergun alabildiğine yere kadar al ve hergün deneyin mutlaka
Ben de kayganlastiricilarla rahat edememiştir yakmisti sanki ama bebe yagi ve zeytinyağıni kesinlikle öneririm bunlarla çok rahat oldu 2.5sene cçektim ben bunu. Ayrıca alkol filan kesinlikle çözüm değil egzersizlerle bilincaltimizi rahatlatmamiz acimayacagini kabul ettirmemiz lazim. Nice alkol alan sarhoşolan insanlar yapamadi ornekleri cok boyle bir yenme yyöntemi duymadim hic. Ayrıca bunun sifasini Rabbimizden isterken onun hoşnut oolmayacagi bir yolu denemek akillica değil bence. Bunun tek çözümü egzersiz, inanmak ve dua..