- 23 Temmuz 2014
- 136
- 37
-
- Konu Sahibi huzurummmm
Doktora gittin mi canimr .!.:ah ah, bende 15 aylık evliyim bu illetten kurtulamadım
Kızlar 10 aylık evliyim hala eşimle birlikte olamadım nasıl anlatılır böyle birşey bilmiyorum ama bir sürü şey okudum internette burda da arkadaşlarımın paylasimlarini okudum ama yapamıyorum asamiyorum doktora gitme fobim var hiç gidemedim şu mübarek günlerde Rabbim dertlerimize derman versin inşallah hayırlı evlatlarimiz olsun
Doktora gittin mi canim
yok canım kadın doğuma gittim sadece, oda cinsel terapi uzmanına yönlendirdi.
ona da gitmedim korkudan
bende evliliğimin 16. ayında kurtuldum vajiden... doktor yardımıyla 4 günde yendim, çok şükür... ertelemeyin kızlar... bazen keşke daha erken tedavi olsaydım diyorum...
Canim bende ayni derdi cektim ama cok şükür aştim herseyden önemlisi eşinin anlayisli olmasi bizde 3- 4 ay beraber olamadik korkudan hemn agliyodum internette arastirmdigim sayfa kalmadi en son hersyin kendi elimde oldugunu anldim ve kabus dolu günler bitti
Kas gevşetici ya da sakinleştirici içmeyi denediniz mi?
Önemli olanın psikolojik olarak rahatlama ve tüm düşüncelerden arınmak olduğunu biliyorum.
Yakın zamanda çevremde bu şekilde sorunundan kurtulmuş olanları duydum.
Öncesinde rahat bir banyo yapıp, kendilerini sakinleştirmeye çalıştıklarını, ardından ilacı içip yenebildiklerini söylemişlerdi.
Denemekte yarar var.
Bende oleydim hemen aqlamaya basliydm kaykanlastirici kullanin canm ya biz bilmiyodk öle özel kayganlastirici faln olduqunu krem faln kulliyodk olmuyodu miden bulnmsn ama tükürükle denedk öle oldu bian nasl oldu anlmdm zatn sonrasi geliyoesim cok anlayışlı canım hatta sanırım fazla anlayışlı ben Ağlıyorum diye ısrarcı bile olmuyor yani bence de kişinin kendi elinde ama nasıl canım ya dokununca bile aciyo sanki nasıl olacak ki
Bendede bu dert var artık bebek görunce ıcım acıyor evde kendı kendıme saatlerce aglıyorum
kayganlstirici yi sevmedim ccanım zeytinyağı dıyorlar ama bendeki sorun cesaret yok is oraya gelemiyor kiIdte b
Bende oleydim hemen aqlamaya basliydm kaykanlastirici kullanin canm ya biz bilmiyodk öle özel kayganlastirici faln olduqunu krem faln kulliyodk olmuyodu miden bulnmsn ama tükürükle denedk öle oldu bian nasl oldu
anlmdm zatn sonrasi geliyo
kayganlaştırıcının neyini sevmedin kardeş?kayganlstirici yi sevmedim ccanım zeytinyağı dıyorlar ama bendeki sorun cesaret yok is oraya gelemiyor ki
kayganlaştırıcının neyini sevmedin kardeş?
yemiyorsun bunu sonuçta su bazlı kokusuz falan al bi tane.
bu iş için yapılmış ürünü sevmeyin Zeytinyağı sürmek de nedir ?
ve de bence Kafayı rahatlatmanın en güzel yolu alkol almak. romantik ortam eşliğinde içilen şaraplar hafif bi müzik loş bi Işık sonra kafa da güzel. zaten Alkolle bi cesaret geliyor. anlayışlı bir eş uzun bir hazırlık dönemi,
sonrası olur gider