Vajinismus nasıl bir dertmis böyle :(

huzurummmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
136
37
Kızlar 10 aylık evliyim hala eşimle birlikte olamadım nasıl anlatılır böyle birşey bilmiyorum ama bir sürü şey okudum internette burda da arkadaşlarımın paylasimlarini okudum ama yapamıyorum asamiyorum doktora gitme fobim var hiç gidemedim şu mübarek günlerde Rabbim dertlerimize derman versin inşallah hayırlı evlatlarimiz olsun

Canim bende ayni derdi cektim ama cok şükür aştim herseyden önemlisi eşinin anlayisli olmasi bizde 3- 4 ay beraber olamadik korkudan hemn agliyodum internette arastirmdigim sayfa kalmadi en son hersyin kendi elimde oldugunu anldim ve kabus dolu günler bitti

bende evliliğimin 16. ayında kurtuldum vajiden... doktor yardımıyla 4 günde yendim, çok şükür... ertelemeyin kızlar... bazen keşke daha erken tedavi olsaydım diyorum...

yok canım kadın doğuma gittim sadece, oda cinsel terapi uzmanına yönlendirdi.
ona da gitmedim korkudan

Ben bi cinsel terapist bulsam gidicem birkac tane buldum onlar da cok para istiyormus artik canım her gece aglamaktan mahvoldum herkesten gizlemekten yoruldum bebek görünce içim aciyo bu durumu hatırlıyorum

esim cok anlayışlı canım hatta sanırım fazla anlayışlı ben Ağlıyorum diye ısrarcı bile olmuyor yani bence de kişinin kendi elinde ama nasıl canım ya dokununca bile aciyo sanki nasıl olacak ki

Kas gevşetici ya da sakinleştirici içmeyi denediniz mi?
Önemli olanın psikolojik olarak rahatlama ve tüm düşüncelerden arınmak olduğunu biliyorum.
Yakın zamanda çevremde bu şekilde sorunundan kurtulmuş olanları duydum.
Öncesinde rahat bir banyo yapıp, kendilerini sakinleştirmeye çalıştıklarını, ardından ilacı içip yenebildiklerini söylemişlerdi.
Denemekte yarar var.

Benimde sorunum bu zaten psikolojik olarak çok etkileniyorum beynimden uzaklastiramiyorum kafam hiç rahat olmuyor ki

Idte b
esim cok anlayışlı canım hatta sanırım fazla anlayışlı ben Ağlıyorum diye ısrarcı bile olmuyor yani bence de kişinin kendi elinde ama nasıl canım ya dokununca bile aciyo sanki nasıl olacak ki
Bende oleydim hemen aqlamaya basliydm kaykanlastirici kullanin canm ya biz bilmiyodk öle özel kayganlastirici faln olduqunu krem faln kulliyodk olmuyodu miden bulnmsn ama tükürükle denedk öle oldu bian nasl oldu anlmdm zatn sonrasi geliyo

kayganlstirici yi sevmedim ccanım zeytinyağı dıyorlar ama bendeki sorun cesaret yok is oraya gelemiyor ki

merhabalar kızlar tekraradan..
ben Hera da yendim.. ertelemeyin vajiyi... kesin çözüme ulaştım ben çok şükür.. eskiden bebek düşünmek bile haram gibi geliyordu bana... facebook ta grup var hera kadın sağlığı diye.. oraya gelirseniz de yardım edebilirim.. esra esra nick im...

kayganlstirici yi sevmedim ccanım zeytinyağı dıyorlar ama bendeki sorun cesaret yok is oraya gelemiyor ki
kayganlaştırıcının neyini sevmedin kardeş?
yemiyorsun bunu sonuçta su bazlı kokusuz falan al bi tane.
bu iş için yapılmış ürünü sevmeyin Zeytinyağı sürmek de nedir ?
ve de bence Kafayı rahatlatmanın en güzel yolu alkol almak. romantik ortam eşliğinde içilen şaraplar hafif bi müzik loş bi Işık sonra kafa da güzel. zaten Alkolle bi cesaret geliyor. anlayışlı bir eş uzun bir hazırlık dönemi,
sonrası olur gider

Kayganlastirici sevmedim derken çok yapış yapış oluyor bekleyince o anlamda dedim kayganlasmiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…