OlabilirsinVajinismus hiç girmemesi durumu mu yoksa biraz girmiş olsa bile vajinismus olabilir miyim
Bebe yagı kullandık uyusturucu krem kullandım olmuyor yani kastıgım içinKotuyu cagirma kayganlastirici kullan.. sex yaparken ustte ol.. bu kadar
Peki sağolunOlabilirsin
Bebe yagi ne ya:)) kayganlastirici alin eczaneden..adam ustte olursa zorlanman normal heleki ilk seferde.. sen uste gec yat ulan suraya de.. o korksun senden:)Bebe yagı kullandık uyusturucu krem kullandım olmuyor yani kastıgım içinustte hiç olmadı
Bebe yagı tavsiye etmişlerdi :)Bebe yagi ne ya:)) kayganlastirici alin eczaneden..adam ustte olursa zorlanman normal heleki ilk seferde.. sen uste gec yat ulan suraya de.. o korksun senden:)
Hmm olabilir..kafanda kurdukca buyur bence.. dediklerimi yapBebe yagı tavsiye etmişlerdi :)
Peki cok tsk ederimHmm olabilir..kafanda kurdukca buyur bence.. dediklerimi yap
Ne kadar on sevisme olursa olsun o an gelince istemsiz kasılıyorum cok canım yanıyor hele ileri gitmek isteyince ölücem sanki acıdanJel var, kullanın onu
Netten de sipariş edilir.
Kuruluk olduğu için canın yanıyor.
Belki yeterince uyarılmıyorsun, ön sevişme sadece fimlere özgü değil, sevişmenin gerçeği bu.
Tamam sen acıyacak sandığın için kasların kasılıyor, stres hali.Ne kadar on sevisme olursa olsun o an gelince istemsiz kasılıyorum cok canım yanıyor hele ileri gitmek isteyince ölücem sanki acıdan
Hayir gitmedim.Ya gerçekten mi :) okucam peki oyle zor ki benim için anlatamam inş iyi olur hersey peki dr gittiniz mi
Bu arada bu stresle kuruluk oluyor. Kesinlikle yağ kullanmanızı tavsiye ederim.Ne kadar on sevisme olursa olsun o an gelince istemsiz kasılıyorum cok canım yanıyor hele ileri gitmek isteyince ölücem sanki acıdan
İşte yenemiyorum elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?