Anladım tsk ederimÖnce sorunun ne olduğu anlaşılmalı. Bu duruma yol açan tek şey vajinismus değildir. Kadın doğum doktoru tarafından değerlendirilmen lazım gecikmeden
İşte yenemiyorum elimde değilBu sitedeki diğer konulara bakın birçok konu var.
Kimse bu yüzden ve bu acıdan ölmedi.
Kendinizi kastığınız sürece aşamazsınız doktorlar bir yere kadar müdahele edebilir kafada yenmeniz gerek önce.
Ne gibi olabilir ki baska sorun bide muayene mi oluyor nasıl anlaşılıyor bilginiz var mıÖyle görünuyosun ama önce bi kadin doguma görunmelisin.engel olabilecek baska seylerde olabilr.
Kalin kizlik zari vs tarzi bisiler olabilir canim.bende vajinismstum 2 sene sonra yendim.ama ben hic alamiyodum.sen yariya kadar oldu diyosun o yüzden dedim kadin dogumcu senin olup olmadigini anlarNe gibi olabilir ki baska sorun bide muayene mi oluyor nasıl anlaşılıyor bilginiz var mı
Ya gerçekten mi :) okucam peki oyle zor ki benim için anlatamam inş iyi olur hersey peki dr gittiniz miCanim vajinusmus konularını oku buradaki. Oradaki kegel egzersizleri, ve belirtilen pozisyonlar yararlı olacaktır
Ben de 6 sene önce burası sayesinde yendim vajinusmusu
10 gun yapmadık sonrasında denedik ben istedim üstelik yine olmadıİlişkiye hazır değilsin en baştaki sorun bu. Sırf yapmış olmak için yaparsan daha da canin yanar. Bi süre ara verin. Ve gerçekten arzuladiginda deneyin. Eger sorunun devam ederse doktordan yardim alabilirsin
Elinde değil zaten arkadaşım:)İşte yenemiyorum elimde değil
Kızlık zarı yırtıldı kusura bakmayın acıkca yazıyorum ama o kadar az giriyor ki cıkması bir oluyor zaten ben kastıgım için ikimiz içinde işkenceye donuşuyor malesefKalin kizlik zari vs tarzi bisiler olabilir canim.bende vajinismstum 2 sene sonra yendim.ama ben hic alamiyodum.sen yariya kadar oldu diyosun o yüzden dedim kadin dogumcu senin olup olmadigini anlar
Bacaklarımın kasılmasından olmuyor ve kasılması inanın elimde değilTüm iş sende bitiyor
Kendini sıkma kendini rahat bırak
Olacak oluyor de kendi kendine hep tekrarla bilinç altından olmuyor acıyor düşüncesi çıksın
İnş oyledir yani daha zorlu bşy mi bilmiyorum tabi vajinismus mu kotu psikolojik olması mı kotu bilmiyorumElinde değil zaten arkadaşım:)
Önce yapamıyorum edemiyorum demeyi bırak. Motive çok önemli. Yeneceğim diyerek çıkmalısın yola. Doktora git tabiki ama psikolojik bence sendeki durum.
Vajinismus hiç girmemesi durumu mu yoksa biraz girmiş olsa bile vajinismus olabilir miyimAnlattığına gore büyük ihtimalle evet vajinismussun. Öncelikle şunu bil artık psikolojik tedaviyle yüzde yüz çözülen bir durum. Bence kendini üzme sıkma bi danışmanlık al çözülsün sorun. Geçmiş olsun şimdiden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?