Vajinismus muyum yoksa başka bir şey mi

Bu sadece korkuyla alakali. Hani kapali yerden korkanlar, metrobusden korkanlar varya oyle işte. Aslinda sorun yok ama beyinde buyutuluyor. Yenicem, bu kez olacak, aci duysamda bana zarar vermiycek, sevdigim insanlar birliktelik yaşiyorum bunun tadini çikarticam gibi sozlerle kendinizi telkin edin. Ben hep bunlari tekrarladim. Ve kayganlaştirici mutlaka kullanin. Ben kullanmamişdim belki daha erken yene bilirdim. Duzelicek merak etmeyin. Kolay gelsin)

aslında vajinimus olabilirsiniz kasların istemsiz kasılması sonucu duvar varmış hissiyatı veriyor. vajinumusu yenenler diye konu var ordaki bayanlardan tavsiye alın derim bunun aparatları falan var sanırım

bence bir pozisyonda giriyorsa vajinismus değilsiniz. başta ben de başka pozisyon denemeye korkuyodum fakat hiç korkacak bir şey yokmuş. deneyin korkmayın

Merhabalar, 2 yildir vajinusmusum. Pasiflora ictim bugun emla krem surdum. Esimle on sevismeden sonra denemek istedik, daha once yasamadigim bir duygu oldugu icin penisin birazi girdi galiba, hissettim.esimde surtunmelerden cook daha farkli bir zevk aldim dedi. Bosaldi bacaklarimdan aktigini farkettim.
Sizce yenmis olabilirmiyim ? Iliskide penisin tamami girmek zorundami ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…