- Konu Sahibi Assrevvyaa
-
yaa yazdiklarin beni o kadar duygulandirdi ki bende 1.5 yil bu lanetle ugrastim simdi okadar cok uzuluyorumki neden kendimr esime bunu yaptim diyr sakin kendini yipratma inan cok cok kolaymis. insallah sende asacaksin. soyle dusun inancini bilmiyorum ama Allah oyle emretmisse o bizim canimiz acisin istermi okaar esnek biyerki aslinda orasi dusunsene 5 kiloluk bebek cikiyo oradan. ben doktorla yendim 3 gunde cinku parmak egzersizi yapamiyodum ama yapan bir suru insan var onkar sana yardimci olur. doktor bana emla diye bi krem onerdi uyusturuyir hic bisey hissetmuyosun sonra zaten kremsizde yapabiliyosun. sakin kendini birakma.Öyle yorgunumöyle çaresizim öyle umudum tükenmiş durumdayım ki öylesine üzgüm yaralıyım ki nasıl anlatsam sizlere nasıl izah etsem bu vajinismus mu ne boksa mahvetti beni dayanacak gücüm halim takatim umudum kalmadı günler geçiyor bu geçmiyor ne yapsam ne denesem ne sürsem olmadı nolur cesaret verin bana biraz elle dilatör le yapamıyorum olmuyor sadece cok acıyacak korkusu var aslında çok yol katetrik ama bir yere geliyor böyle duvar gibi sanki sert gibi biryer buraya penis gelince kendimi çekiyorum o duvar ney eşimde bende bittik artık maddi manevi ruhani psikolojik yönden yıpranıyoruz ne yapayım nolur ya yardım edin bana nolur sunuz kimseyede anlatamıyorum artık patlayacağım allahım sabır ver nolursun
İnaşalah atlatabilirim allahım yardım etsin emla kullandım vemcaine sprey kullandım şimdi anestol pomad krem kullanıyorum kas gevşetici keremle birlikte biraz ilerledik gibi bakalım bugun yine deneyeceğiz allahın izni ile inşallah acı oldumuyaa yazdiklarin beni o kadar duygulandirdi ki bende 1.5 yil bu lanetle ugrastim simdi okadar cok uzuluyorumki neden kendimr esime bunu yaptim diyr sakin kendini yipratma inan cok cok kolaymis. insallah sende asacaksin. soyle dusun inancini bilmiyorum ama Allah oyle emretmisse o bizim canimiz acisin istermi okaar esnek biyerki aslinda orasi dusunsene 5 kiloluk bebek cikiyo oradan. ben doktorla yendim 3 gunde cinku parmak egzersizi yapamiyodum ama yapan bir suru insan var onkar sana yardimci olur. doktor bana emla diye bi krem onerdi uyusturuyir hic bisey hissetmuyosun sonra zaten kremsizde yapabiliyosun. sakin kendini birakma.
Lütfen korkmayın ben dr la yendim bu hastalığı kendimde o cesareti bulamadım ve siz ilerleme yaşamışsınjz ben hiçbir şey yapamıyprdum herkes aynı değil burada bir çok kişi kendi de yendi bütün mesajları okudum onlar size motive etsin hiçbir acı yok inanın anlamıyorsunuz bile ben eşime defalarca sordum gerçekten girdi mi diye uyuşturucu kremi sürün üzerine kayganlaştırıcı önemli olan nefes tekniği nefesinizi kontrol edin eşiniz penisini yerleştirdiği an da burnunuzdan değil ağzınızı hafif açarak nefes alıp verin inanın nefes çok etkiliyor kendinizi salın bir boşlukta gibi düşünün ümitsizliğe kapılmayın nolur dünya üzerine milyonlarca insan yapabiliyor bunu sizde yapabilirsinizİnaşalah atlatabilirim allahım yardım etsin emla kullandım vemcaine sprey kullandım şimdi anestol pomad krem kullanıyorum kas gevşetici keremle birlikte biraz ilerledik gibi bakalım bugun yine deneyeceğiz allahın izni ile inşallah acı oldumubenim sadece cesarete ihtiyacım var nolur allahım yardım et
İnşallah kardeşim çok teşekkür ederim çok sağolLütfen korkmayın ben dr la yendim bu hastalığı kendimde o cesareti bulamadım ve siz ilerleme yaşamışsınjz ben hiçbir şey yapamıyprdum herkes aynı değil burada bir çok kişi kendi de yendi bütün mesajları okudum onlar size motive etsin hiçbir acı yok inanın anlamıyorsunuz bile ben eşime defalarca sordum gerçekten girdi mi diye uyuşturucu kremi sürün üzerine kayganlaştırıcı önemli olan nefes tekniği nefesinizi kontrol edin eşiniz penisini yerleştirdiği an da burnunuzdan değil ağzınızı hafif açarak nefes alıp verin inanın nefes çok etkiliyor kendinizi salın bir boşlukta gibi düşünün ümitsizliğe kapılmayın nolur dünya üzerine milyonlarca insan yapabiliyor bunu sizde yapabilirsiniz
merhaba. Ben iki yıl boyunca kendim yenmeyi denedin fakat başarısız oldum. Ve ankarada bir doktor buldum. Tek bir seansta sorun çözğldü kesinlikle hemen gştmeni tavsşye ederim boşuna vakit kaybetme çünkü bu süreç çok zor geçiyor. Ankara ümmügülsüm soytürkArkadaşlar kayseride vajinismus doktoru varmı bildiğiniz gideniniz oldumu bayan doktor varmı alanı vajinismus olan. Erkek doktora gittim ama rahat olamadım sonuç alamadım 15 aylık evliyim nolur yardım edin ilişkiye girenler anlatın nolur acı varmı kanama oluyormu sadece cesarete ihtiyacım var nolur destek olun dayanamıyorum
hic acimiyor inan. ben anlamadim bile olmadi yine zannettim esime kac kez sordum oldumu emin misin diye. her sey cozulur. siz zaten cogunu halletmissiniz bile. mutlu gunler yakindirİnaşalah atlatabilirim allahım yardım etsin emla kullandım vemcaine sprey kullandım şimdi anestol pomad krem kullanıyorum kas gevşetici keremle birlikte biraz ilerledik gibi bakalım bugun yine deneyeceğiz allahın izni ile inşallah acı oldumubenim sadece cesarete ihtiyacım var nolur allahım yardım et
Canım eğer sorununu hala cozemediysen sana tavsiye edeceğim yere hiç düşünmeden git. Ben tam 4 sene vajinismus ile yaşadım ve evliliğim bitme noktasındaydi. Sonra Ankara Hera klinikte Didem Kurban ile tanıştım ve hayatım değişti. Asla yapamam olmaz dediğim şey ilk gün öyle bir gelişme gösterdi ki ben mutluluktan ağladım. Gerçekten bu konuda guvenilmesi gereken bir yer varsa Hera klinik Didem Hanim dir. Ben yendim bu illeti 2 gün önce. Didem Hanım ve ekibi o kadar ilgililer o kadar motive ediyorlar ki sen bile kendine inanamayacaksinArkadaşlar kayseride vajinismus doktoru varmı bildiğiniz gideniniz oldumu bayan doktor varmı alanı vajinismus olan. Erkek doktora gittim ama rahat olamadım sonuç alamadım 15 aylık evliyim nolur yardım edin ilişkiye girenler anlatın nolur acı varmı kanama oluyormu sadece cesarete ihtiyacım var nolur destek olun dayanamıyorum
Canım ben kendim yendim bir yıl sonra eger yenemediysen destek olabilirimArkadaşlar kayseride vajinismus doktoru varmı bildiğiniz gideniniz oldumu bayan doktor varmı alanı vajinismus olan. Erkek doktora gittim ama rahat olamadım sonuç alamadım 15 aylık evliyim nolur yardım edin ilişkiye girenler anlatın nolur acı varmı kanama oluyormu sadece cesarete ihtiyacım var nolur destek olun dayanamıyorum
Nasıl yendin ve acıdı mı nolur bende aynı durumdayım.Canım ben kendim yendim bir yıl sonra eger yenemediysen destek olabilirim
Maviş bana mesaj at ben 1 buçuk ay once yendim ve şuan hamileyim. Elimden geldiğince nasıl yendigimi anlatırımNasıl yendin ve acıdı mı nolur bende aynı durumdayım.
YazdımMaviş bana mesaj at ben 1 buçuk ay once yendim ve şuan hamileyim. Elimden geldiğince nasıl yendigimi anlatırım
Canim ben dün başardım pek güzel bir yöntem olmasada eşimin denetimi altında kafam guzelken başardıkArkadaşlar kayseride vajinismus doktoru varmı bildiğiniz gideniniz oldumu bayan doktor varmı alanı vajinismus olan. Erkek doktora gittim ama rahat olamadım sonuç alamadım 15 aylık evliyim nolur yardım edin ilişkiye girenler anlatın nolur acı varmı kanama oluyormu sadece cesarete ihtiyacım var nolur destek olun dayanamıyorum
Nasıl yendiniz bizede yardımcı olurmusunuz?Ben tam 4 ay çektim kabus gibiydi hamd olsun şuan 4.5 aylık hamileyim Asla yenemem derdim . Hamile ve evli olanlara özenir eşime üzülürdüm normal bir karısı yok derdim haksızlık ettiğimi düşünürdüm şuan o zamanları düşünüyorum Boş yere evliliğin en güzel zamanlarını heba etmişim kendi kendime yendim hamd olsun tedavi olmadım burda yazıları okuyordum . O şekilde cesaret aldım İlk kez yendiğim zaman eşime defalarca olmuş mu dedim o derece. Asla acı yok. Kasıldıgınız için öyle. Kasılma olmazsa inanın vakum gibi çekiyor Her türlü sorunuzu alabilirim çok çektim yardımcı olmak isterim
Merhaba canım yenmek için neler yaptın bizim grubumuz var katılmak istersen çok şükür bu sorunu aşamıyanımız kalmadıNasıl yendiniz bizede yardımcı olurmusunuz
Grubunuza nasıl katılabilirimArkadaşlar yenemeyenler özelden bana ulaşabilir bizim whatsap grubumuz var ve çok şükür yenmeyen kalmadı bi iki kişi yeni girenler var onlarda son aşamadalar bize katılmak isterseniz her türlü yardımcı oluyoruz. Öyleki iki bebeğimiz ikide hamişimiz var.
Banada yardım lütfenYazdım
Canım bende altı ay bu hastalıkla mücadele ettim ama sonunda doktor bir sprey verdi onla geçti sana da verdi mi spreyArkadaşlar kayseride vajinismus doktoru varmı bildiğiniz gideniniz oldumu bayan doktor varmı alanı vajinismus olan. Erkek doktora gittim ama rahat olamadım sonuç alamadım 15 aylık evliyim nolur yardım edin ilişkiye girenler anlatın nolur acı varmı kanama oluyormu sadece cesarete ihtiyacım var nolur destek olun dayanamıyorum
Hic bir sey dusundugun hibi degil cnm hepnbize anlatılan olagam disi durumlar akillarinca dalga gecip o gec ile ilgili espri yapip korkutanlara lafim canin cok yancak cok acıyacak gibi gibi hangi kadin cani yansa ertesi gun o yataga tekrar girer boyle dusun tabiki terpai tedavi sart uzun zmn cozemyeip ertelediysen sana yardmconolmak icin varim ozelden mesaj attimArkadaşlar kayseride vajinismus doktoru varmı bildiğiniz gideniniz oldumu bayan doktor varmı alanı vajinismus olan. Erkek doktora gittim ama rahat olamadım sonuç alamadım 15 aylık evliyim nolur yardım edin ilişkiye girenler anlatın nolur acı varmı kanama oluyormu sadece cesarete ihtiyacım var nolur destek olun dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?