Vajinismus kabusu

yaa yazdiklarin beni o kadar duygulandirdi ki bende 1.5 yil bu lanetle ugrastim simdi okadar cok uzuluyorumki neden kendimr esime bunu yaptim diyr sakin kendini yipratma inan cok cok kolaymis. insallah sende asacaksin. soyle dusun inancini bilmiyorum ama Allah oyle emretmisse o bizim canimiz acisin istermi okaar esnek biyerki aslinda orasi dusunsene 5 kiloluk bebek cikiyo oradan. ben doktorla yendim 3 gunde cinku parmak egzersizi yapamiyodum ama yapan bir suru insan var onkar sana yardimci olur. doktor bana emla diye bi krem onerdi uyusturuyir hic bisey hissetmuyosun sonra zaten kremsizde yapabiliyosun. sakin kendini birakma.

İnaşalah atlatabilirim allahım yardım etsin emla kullandım vemcaine sprey kullandım şimdi anestol pomad krem kullanıyorum kas gevşetici keremle birlikte biraz ilerledik gibi bakalım bugun yine deneyeceğiz allahın izni ile inşallah acı oldumu benim sadece cesarete ihtiyacım var nolur allahım yardım et

Lütfen korkmayın ben dr la yendim bu hastalığı kendimde o cesareti bulamadım ve siz ilerleme yaşamışsınjz ben hiçbir şey yapamıyprdum herkes aynı değil burada bir çok kişi kendi de yendi bütün mesajları okudum onlar size motive etsin hiçbir acı yok inanın anlamıyorsunuz bile ben eşime defalarca sordum gerçekten girdi mi diye uyuşturucu kremi sürün üzerine kayganlaştırıcı önemli olan nefes tekniği nefesinizi kontrol edin eşiniz penisini yerleştirdiği an da burnunuzdan değil ağzınızı hafif açarak nefes alıp verin inanın nefes çok etkiliyor kendinizi salın bir boşlukta gibi düşünün ümitsizliğe kapılmayın nolur dünya üzerine milyonlarca insan yapabiliyor bunu sizde yapabilirsiniz

İnşallah kardeşim çok teşekkür ederim çok sağol

B
merhaba. Ben iki yıl boyunca kendim yenmeyi denedin fakat başarısız oldum. Ve ankarada bir doktor buldum. Tek bir seansta sorun çözğldü kesinlikle hemen gştmeni tavsşye ederim boşuna vakit kaybetme çünkü bu süreç çok zor geçiyor. Ankara ümmügülsüm soytürk

hic acimiyor inan. ben anlamadim bile olmadi yine zannettim esime kac kez sordum oldumu emin misin diye. her sey cozulur. siz zaten cogunu halletmissiniz bile. mutlu gunler yakindir

Canım eğer sorununu hala cozemediysen sana tavsiye edeceğim yere hiç düşünmeden git. Ben tam 4 sene vajinismus ile yaşadım ve evliliğim bitme noktasındaydi. Sonra Ankara Hera klinikte Didem Kurban ile tanıştım ve hayatım değişti. Asla yapamam olmaz dediğim şey ilk gün öyle bir gelişme gösterdi ki ben mutluluktan ağladım. Gerçekten bu konuda guvenilmesi gereken bir yer varsa Hera klinik Didem Hanim dir. Ben yendim bu illeti 2 gün önce. Didem Hanım ve ekibi o kadar ilgililer o kadar motive ediyorlar ki sen bile kendine inanamayacaksin hiç düşünme Ankara ya Didem Kurban in muayenehanesine git pişman olmayacaksin

Canım ben kendim yendim bir yıl sonra eger yenemediysen destek olabilirim

Canim ben dün başardım pek güzel bir yöntem olmasada eşimin denetimi altında kafam guzelken başardık

Nasıl yendiniz bizede yardımcı olurmusunuz?

Arkadaşlar yenemeyenler özelden bana ulaşabilir bizim whatsap grubumuz var ve çok şükür yenmeyen kalmadı bi iki kişi yeni girenler var onlarda son aşamadalar bize katılmak isterseniz her türlü yardımcı oluyoruz. Öyleki iki bebeğimiz ikide hamişimiz var.

Grubunuza nasıl katılabilirim

Canım bende altı ay bu hastalıkla mücadele ettim ama sonunda doktor bir sprey verdi onla geçti sana da verdi mi sprey

Hic bir sey dusundugun hibi degil cnm hepnbize anlatılan olagam disi durumlar akillarinca dalga gecip o gec ile ilgili espri yapip korkutanlara lafim canin cok yancak cok acıyacak gibi gibi hangi kadin cani yansa ertesi gun o yataga tekrar girer boyle dusun tabiki terpai tedavi sart uzun zmn cozemyeip ertelediysen sana yardmconolmak icin varim ozelden mesaj attim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…