- 31 Ocak 2019
- 32
- 11
- 1
- Konu Sahibi Assrevvyaa
-
Arkadaşlar kayseride vajinismus doktoru varmı bildiğiniz gideniniz oldumu bayan doktor varmı alanı vajinismus olan. Erkek doktora gittim ama rahat olamadım sonuç alamadım 15 aylık evliyim nolur yardım edin ilişkiye girenler anlatın nolur acı varmı kanama oluyormu sadece cesarete ihtiyacım var nolur destek olun dayanamıyorum
Teşekkür ediyorum ilgin için sende mi vajinismus tun nasıl yendinİnan hiç canın yanmıcak anlamıcaksin bile... eşinde sana nazik davrandığı sürece hiç bir problem yaşamazsın ve ayrıca kanama da öyle regl kanaması gibi olmuyor ki bayanların normal akıntısının pembe rengini düşün.... Cesaretini toplaman gerek korkulacak hiç bir şey yok kendini o anın güzelliğine bırak
Evet malesef öyle korkular düşüncelerimizin önce geliyor ne güzel sizin adınıza sevindim yaşamamışsınız inşallah bizlerde atlatırızYok ben vajinismus değildim.... Sadece bu durumda korkulacak bişey olmadığını size aktarmak istedimm.. Başka Makalelerden okuduğum kadarıyla vajinismus bilinç altındaki korkular nedeni ile kasların isteksiz olarak kasıldığıydı.
Arkadaşlar kayseride vajinismus doktoru varmı bildiğiniz gideniniz oldumu bayan doktor varmı alanı vajinismus olan. Erkek doktora gittim ama rahat olamadım sonuç alamadım 15 aylık evliyim nolur yardım edin ilişkiye girenler anlatın nolur acı varmı kanama oluyormu sadece cesarete ihtiyacım var nolur destek olun dayanamıyorum
Canım bende aynı dertteydim kayseride çok araştırdım fakat yok olanlarda çok uzın süreler veriyorlar bizde tavsiye üzeri elazığda ZEYNEP DOĞAN ARTAŞ hocaya ulaştık ve 3 günde çözdük kesinlikle tavsiye ederim. Hiç kafana taktığın gibi büyük bişey değil 3 gün içinde herşeyi öğrenip herşeyi sen yapıyosun zaten.Arkadaşlar kayseride vajinismus doktoru varmı bildiğiniz gideniniz oldumu bayan doktor varmı alanı vajinismus olan. Erkek doktora gittim ama rahat olamadım sonuç alamadım 15 aylık evliyim nolur yardım edin ilişkiye girenler anlatın nolur acı varmı kanama oluyormu sadece cesarete ihtiyacım var nolur destek olun dayanamıyorum
Nasıl kurtuldun 1 günde nasıl bir tedavi uyguladiBen bu hastalıktan 2 gün önce kurtuldum dr Murat Ulusoy sayesinde. Kuşadasında kendisi. Hiçkimseyle vakit kaybetmeyin. Biz başka doktorlar da denedik ama kesin sonucu 1 günde Dr. Murat Ulusoy'la aldık. 10 Yıllık evliliğim yeni kurtuldu.
Aşamadım merhaba nolur yardım et ne yaptın nasıl yendin ne güzel ne mutlu sana ben yapamıyorum parmak egzersizleri yapamıyorum sadece cesarete ihtiyacım varhala aşamadıysanız ben size destek olurum 2,5 yıl mücadele ettim kendim aştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?