VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

çok denedim ama dilatörün ucunu bile sokamadım...o bana penisten daha itici geliyor...

Merhaba araniza yeni katildim yazdiklariniz cok umut verici tesekkurler,ben de su an profesyonel destek alan bir arkadasimdan takip ediyorum İzmirde bayan psikologa gidiyor son seansa gitti Alsancakta yalniz kendisinden duydugum o psikologun cok baskin bir karakter,maddiyatci daha 4.seanstan 4 ve 6. Seans ucretini isteyerek uyaniklik yapip hastayi 5.seansa ve tabi 6. Seansi gormeden zaten 4. Seansta parasini odeterek herkrsi 6 seanslik hasta olduguna inandirarak parasini almak.Ustelik seanslar her haftaymis ve en fazla yarim saat konusup toplasan o konuyla ilgili 12 dk yi gecmryip kalaninda sohbet ediyormus.Yaptigi sey 2. Seans serce parmak egzersizi ve es isaret parnagi,3. De yine isaret parmak orta parmak ve es parmagi, kasik pozisyonunda yatip birbirinizi oksayin hoslandiginiz yerleri bulun,odevleri yap gel onun istedigi zaman gel ertrleme,isin ciksa bile gelmedin diye hesap soruyormus.Siz boyle birini taniyormusunuz yada fikriniz nedir gitmeli miyim ?Seansi 500 TL ama hem hastaya herkrsin iyilesme seansi farkli deyip hem 4. Seansa gelirken 4 ve 6 nin parasini hazirla demek bana etik ve gelmedi.

Yani tüm tedavi şekli benim yazdıklarımdan ibaret .. fizyolojik bir problem yoksa eğer her gittiğiniz yer aynısını yapacak ya parmak egzersizi ya dilatör egzersizi çalışma şekilleri hangisiyse..yapılan tek şey seni yatırıp aparatı takmak.. buna para veriyoruz aslında .. cesareti olmayanlar için muazzzam bşy ..ben iyi ki gittim değilse hiç yapamazdım ömür boyu bununla yaşamak zorunda kalırdım gibi hissediyorum..ama parmağını alabilenler aparatı çok daha rahat yaparlar .. yani teknik belli derin nefes al çişini tutar gibi yap...nefesini ver çişini yapar gibi yap. (Bu esnada içine al) Teknik bu .
Seans ücret tamamen tedaviyi yapana bağlı neticede gel diye seni onlar zorlamıyor seçim şansı sende sen seçip gidiyor ve tedaviye onay veriyorsun. Güvenmediğin yere elbette gitme . Ama bunun için uzman yardımıyla tedavi olmayı aklına koyduysan da verdiğin paranın hesabını yapma tedavini bir an önce bitirmeye odaklan tatlım

Cok tesekkurler parasini da gectim ama arkadas da zor tutuyor kendini,hanimefendi cok ters, kustah biriymis gelirsen gel gelmezsen gelme tarzinda, vay odevi niye yapmadan geldin falan sonucta adet olunca da odevi yapamazsin ,mesela benim arkadas 1 kez ertelemis diye kizmis seansi ,calisan insanlariz aksam yorgun geliyoruz da bilmiyorum gitsem mi,ben onun anlattuklariyla denedim rahat rahat parmak soktum zorlanmadim sadece esim yaparken elini tuttum sanirim ona calismam gerekecek,sizin yazdiginiz uygulamayu bastan sona uygulayarak kendim devam edebilir miyim diye dusunuyorum nihayetinde mantigini cozdum parmagi sokunca acimadi ki esnek bir yapiymis sanirim zor kismi aşmisim degilmi :) bu bahsettigim doktoru taniyan varmi acaba Belgin Hanımmış adi psikolog İzmirde?Bilenler fikir verebilir mi?

Canım benim yazdığım şekilde yenen çok kişi oldu hatta listenin altında ekledim ve özelden de yazan teşekkür eden bi çok kişi oldu .

Vajinismusu yendik evet ama bu aciyi hala kasmayi nasil yokedicez çünkü 2 ay oldu ama hâlâ alışamadım hala acı çekiyorum eşim de uzuluyor zevk almiyor napicam bilmiyorum
Canım ilişki sık olsun inan zamanla geçer

Dilatör olmasın parmak deneyin o zaman siz de olmaz mı? Ben denemedim ama kk da çok öyle yenen var
evet burda başka sayfalarda var okuyorum ama cesaret edemiyorum....penis daha cazip geliyor...acı olmayacağına inansam soruunum kalmayacak diye düşünüyorum....bazan nefret ediyorum kendimden....

Merhaba.bende 1.5 aylık evliyim ve hala ilişkiye giremedim. Daha yeni olduğum için korkularim artmadan bitsin istiyorum çünkü bu bir nevi ertleme hastalığı olduğu için ertlemek istemiyorum benim sorunum aslnda ilk gece hiç kasmiyordum gayet rahhttm perde kısmı sanırım zar oluyor o kısımda aşırı bı ağrı oldu ve en büyük hatayı işte o an birakmakla yaptım o gün ztn biraknca bende art sonrası hiç giriş bile olmadı çünkü kendimi aşırı kasip kitliyrdm itiyordm daha sonra bı ay geçti daha iki gün önce yine zar kısmına kadar tekrar geldk bende umutlanmaya basldm giriş olunca ama nasıl bişi anlamadım o zarı asamiyrz çok mu güçlü anlamiyrm bide çok kastgm için mi asamiyrz yardımcı olursanız

Öyle güçlü bir şey değil o kaslar merak etmeyin. Kastiginiz için öyle oluyor.
Aslında basit bir iş ama ben yendigim halde bile korku yaşıyorum bazen. Tamamen psikolojik.
Ama burda size her ne kadar penis vajinaya göre yaratılmış, öldürecek kadar da acımıyor gibi şeyler söylesem de etki etmeyecek. Bir uzmandan yardım alma imkanınız varsa alın mutlaka, yoksa da ilk sayfayı iyice bir okuyup kendi gobeginizi kendiniz kesin derim.

Çok feci aciyor bı gecemiyrz yağ surmemize rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…