Vajinismus için yardım edin lütfen

esnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
10
3
22
Merhabalar,
1 senedir vajinismusum. Doktor tedavisi aldım uyuşturucu kremler, dilatörler ama etki etmiyor partnerle denemeye gelince olmuyor. İster istemez partnerimi itiyorum ve bacaklarımı kapatıyorum, nolur yardımcı olur musunuz

Evet, doktorla birlikte de yaptık çok rahat yapabiliyordum nefes egzersizleriyle, ama partnerimle denerken uyuşturucu krem ve kayganlaştırıcı kullanıyoruz olmuyor

Evde dilatörü kendin yapabiliyorsun değil mi? Eşin de dilatörleri sana yapsın

Evde dilatörü kendin yapabiliyorsun değil mi? Eşin de dilatörleri sana yapsın
Partnerimin böyle bi durum yaşadığımdan haberi yok, heyecanlandığım için olmadığını düşünüyor ben kendim evde yapıyorum

Merhaba kendinize mastürbasyon yapmayı denediniz mi hiç acaba?

Ayna ile genital organları inceleme, masaj ve dokunma çalışmaları, nefes çalışmaları, kegel egzersizleri falan var vajinismus için. Bol bol kendinizi, vajinanızı inceleyin, bedeninizi keşfedin

Ben kendi başıma dilatör set ile yendim partnerinle birlikte olmaya çalıştığında da heyecanını bir kenara atmaya çalısmalısın derin bir heves alıp kendini saldığında hemen girdiğini görüceksin acıyan bir şey değil dilatör nasıl giriyorsa aynı his içinden kendinle konus o sırada yapabilirsin (adın) nefes al diyerek ben böyle aştım

Dilatörle denedikten hemen sonra mı partner ile deneme yaptınız ve uyuşturucu krem kayganlaştırıcı kullandınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…