Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Partnerimin böyle bi durum yaşadığımdan haberi yok, heyecanlandığım için olmadığını düşünüyor ben kendim evde yapıyorumEvde dilatörü kendin yapabiliyorsun değil mi? Eşin de dilatörleri sana yapsın
Sizi bir sayfaya etiketlicem oraya yazın
TeşekkürlerSizi bir sayfaya etiketlicem oraya yazın
Merhaba kendinize mastürbasyon yapmayı denediniz mi hiç acaba?Merhabalar,
1 senedir vajinismusum. Doktor tedavisi aldım uyuşturucu kremler, dilatörler ama etki etmiyor partnerle denemeye gelince olmuyor. İster istemez partnerimi itiyorum ve bacaklarımı kapatıyorum, nolur yardımcı olur musunuz
Yok hayır. Hem kendi parmağımı hem partnerimin parmağının değmesine izin vermiyorum çok rahatsız ediyor beniMerhaba kendinize mastürbasyon yapmayı denediniz mi hiç acaba?
Teşekkürler deneyeceğimAyna ile genital organları inceleme, masaj ve dokunma çalışmaları, nefes çalışmaları, kegel egzersizleri falan var vajinismus için. Bol bol kendinizi, vajinanızı inceleyin, bedeninizi keşfedin
Beni de etiketleyin ya da sayfaya nasıl gidebilirim ben de vajinismusumSizi bir sayfaya etiketlicem oraya yazın
Ben kendi başıma dilatör set ile yendim partnerinle birlikte olmaya çalıştığında da heyecanını bir kenara atmaya çalısmalısın derin bir heves alıp kendini saldığında hemen girdiğini görüceksin acıyan bir şey değil dilatör nasıl giriyorsa aynı his içinden kendinle konus o sırada yapabilirsin (adın) nefes al diyerek ben böyle aştımMerhabalar,
1 senedir vajinismusum. Doktor tedavisi aldım uyuşturucu kremler, dilatörler ama etki etmiyor partnerle denemeye gelince olmuyor. İster istemez partnerimi itiyorum ve bacaklarımı kapatıyorum, nolur yardımcı olur musunu
Beni de etiketleyin ya da sayfaya nasıl gidebilirim ben de vajinismusumMerhabalar,
1 senedir vajinismusum. Doktor tedavisi aldım uyuşturucu kremler, dilatörler ama etki etmiyor partnerle denemeye gelince olmuyor. İster istemez partnerimi itiyorum ve bacaklarımı kapatıyorum, nolur yardımcı olur musunuz