• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajınısmus icin doktor

• Konu Sahibi Konu Sahibi saziye19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

saziye19

Ziyaretçi
hanımlar yarın vajınısmus ıcın doktora gıdıyorum
acaba nası bı muayneden gecırıyolar haberı olan varmı ???
türkıyede hıc gıtmemıstımde merak edıyom.
heycanlandım ıns başarcam bu olayı bılıyosunuz okuyan olduysa 8aydır ılıskıye gıremıyorum evlendım evlenelı neler cektım valla

sorum için cevabı olan varsa cook sevınırımm

alttan muayene etmişti beni doktor...birkaç tane de ilaç vermişti,ağrıyı azaltıcı krem vs.....ama doktorun önerileri bir işe yaramadı....ben internetten cem keçe nin vajinismusun üstesinden gelmek diye bir kitabı vardı 600 sayfaya yakın,onu bitirdim ve bitirdikten sonra rahatlıkla yendim bu illeti.....kitap aşama aşama ne yapmalısın herşeyi en ince detayıyla anlatıyor....bu sorunu ancak yaşayan bilir,insanın hayatını alt üst ediyor,neler yasadığını tahmin edebiliyorum..inşallah sende yenersin vajinismusu....

walla o doktorun verdiği kremler öneriler hiç bir işe yaramıyor .. kendini psikolojik hazırlamalısın ... düşünmelisin ne istediğini .. bunumu istiyorum onumu diye ..

doktor cem keçenin kitabını bende aldım ama açıkcası pek memnun kalmadım ..

çekmecelerde duruyor ..
aşama aşama oldugu dogru ama her aşamada bir mutlaka uzman yardımı alınız diyor sırnaşık şey

ben kendim yendim ve üstelik zorlanmadan ..

kızlar doktora gıttım iste bana anestol kremi ile psıkolojıyı sakınlestırecek hap verdi
15-20gün denemek icin
hapı ılıskıye gırmeden 1 saat önce ıcmek gerekıyo kremide yarım saat önce sürmek gerekmiş.
merak eden olursa dıye yazdım şekerler
allah yardmcımız olsun

.....

Son düzenleyen: Moderatör:
canımcım vajinismusun jinekologla alakası yok.gitsende bir faydası olmaz.psikolojik bir hastalık vajinismus.herşey beyinde bitiyor.bende bu hastalığı 1günde yendim.normalde 5 6 haftalık yada daha uzun süren tedaviler veriyorlar.ama benim gittiğim doktoru kesinliikle tavsiye ederim.süper bir doktor..çok yerlere gidip hem yorulma hemde parandan olma derim ben

doktorun fiziksel bir sorun olmadigindan, psikolojik engeli asabilmen icin sakinlestirici vermistir.
yanliz anlamadigim anestol surulen bolgeyi uyusturan bir krem bi donem baska bir sey icin bende kullanmistim, doktor bunu neden verdi sana ???
umarim yenersin bu vajinismusu insallah olumlu haberlerini bekliyoruz

arkadaşlar meraba bende 5gün önce yendim bu hastalığı. doktorum bana krem falan vermedi. 8seanslık davranışsal terapiler uyguladı. dilatör egzersizleri falan. sadece bu egzersizler süresince emla ve bepanten kullandım. şuanda hiç acı duymadan gayet rahat ilişkiye giriyorum. emla çok yakıyo oyuzden sevmiyorum. ama ilişkiden önce mutlaka bolca kayganlaştırıcı kullanıorm.

Dr.murat ulusoy vajınısmusta tek Çaredır arkadaŞar tecrÜbeyle sabıttır

Dr. Murat Erdemir var bursa da bu konuda gerçekten çok başarılı 10 hastadan 9 unda vajinusmusu yeniyor umarım sıkıntılarınıza yardımcı olur gerçekten zor bir durum

bende süleyman beyle tedavi oldum benimkide 8seans sürmüştü. walla gitti paracıklar diye düşünme sonuca bak canım. yendik mi yendik gerisi pekte önemli deil benim için param gitti ama huzur ve mutluluğum geldi para nasılsa kazanılır geri bişekilde :)

buarada süleyman eserdağı tavsiye ederim. çok güven veriyo. bana benden daha çok güveniyodu hatta :)

haklısın canım...Allah diğer arkadaslara tez zamanda şifa sağlık versin inşallah...

jınekolog bır ıse yaramaz onlar ısın psıkolojık boyutuna bakmazlar bı krem bı bır de saınlestırıcı hap verırler ama vajınusmus hastası ılacla kremle bu ısı cozemez cunku sorun psıkolojıktır vajınusmus konusunda uzman dr lardan terapı almak gerekır dr lar en gec 8 10 seansta parmak egzersızı dılator kegel egzersızlerı gunluk tuttturma gıbı sekıllerde bu ısı yuzden 90 gıbı bır basarı oranı ıle cozuyorlar ben ıstanbulda cenk kıpere gıtmıstım . bıcok televızyon kanalında cokca cıkan bır ısım tanıyan coktur muhakkak ben cenk beyle cozmustum

merhaba arkadaşlar bende süleyman beye tedavi olmak istiyorum. çok zor durumdayım artık kendi kendime halledebileceğim bi durum değil internet üzerinden çok araştırma yaptım hera kadın sağlığı dimi süleyman beyin yeri. bide ne kadar ödediniz öğrenebilirmiyim.

kızlar ben 2 ay yaşadım bu durumu kremler ilaçlar falan kullandım hiçbir şey fayda etmedi bu iş tamamiyle terapiye bağlı çapa tıp fakültesi cinsel işlev bozukluğu bölümü 8 günlük terapiyle benim vajinusmustan kurtulmama yardımcı oldu.

Bu arada arkadaşlar Haydar Dümen balon oldu.Geçen deşifre de çıktı.Bir dünya para alıp bir hastasını bile iğleştirememiş.

arkadaslar bana da yardım edin lütfen.benm eşim çok anlayışlı biri,yinede hala kendimi kasıyorum kegel egzersizleri deniyorum;nefes alp veriorum yok..parmak beni pek fazla korkutmuyor açıkcası..ama benm doktora ödeyecek kdr durumum da yok.tedavi olan arkadaslar tedavide neler yaptıklarndan bahsedemez mi? özellikle psikolojik ve davranıssal tedaviyi merak ediyorum..lütfen biri açık açık yazsın adım adım..yoksa bir gün tamamen ümitsizliğe kapılmak zornda kalıcam :(

arkadaslar bana da yardım edin lütfen.benm eşim çok anlayışlı biri,yinede hala kendimi kasıyorum kegel egzersizleri deniyorum;nefes alp veriorum yok..parmak beni pek fazla korkutmuyor açıkcası..ama benm doktora ödeyecek kdr durumum da yok.tedavi olan arkadaslar tedavide neler yaptıklarndan bahsedemez mi? özellikle psikolojik ve davranıssal tedaviyi merak ediyorum..lütfen biri açık açık yazsın adım adım..yoksa bir gün tamamen ümitsizliğe kapılmak zornda kalıcam :(

canım eğer sosyal güvencen varsa çapa tıp fakültesi cinsel işlev bozukluğu bölümünde tedavi olabilirsin hiçbir ücret ödemeden.
ben 2 ay çektikten sonra 8 günlük terapiyle atlattım ilk önce konuşuyorlar ne kadar evlisin neler yaşıyorsun ilişki esnasında falan diye.
sonra sana bazı pozisyonlar gösterilip tavsiye ediliyor ardından parmak çalışmaları başlıyor eğer kendin yapmaktan çok korkuyorsan eşinin parmaklarıyla çalışma yapabilirsin eşin 1 parmağını boğum boğum sokarak başlayabilir.
ilk gün kegel egzersizleri ve 1 parmakla 1 boğum kadar sokuluyor 2.gün kegel egzersizleri ve 1 parmak 2. boğuma kadar sokuluyor 3.gün kegel egzersizleri 1 parmak tamamı sokuluyor ve böylece 2 parmağın tamamına kadar gidiliyor bu esnada her 2 günde bir doktoruna gidip konuşuyorsun yaşadıklarını o da bunların doğrultusunda sana yardımcı oluyor dilerim hemen kurtulursun ben öyle aştımki bu durumu kendi parmağımı halen sokamam ama jinekolojik muayene esnasında inanılmaz rahatım.

doktor ulusoya ğiden varmı nasıl bir tedavi uyguladı

giden arkadaşları duydum %100 garanti veriyormuş. arkadaşım ankara maltepede bi yer söyledi bu hafta içi oraya gideceğim lina kadın sağlığı fiyatları çok uygunmuş gitmekde yarar var hatta ilk görüşmede para almıyorlar. bilgin olsun. ben gittiğimde size yazarım görüşmeyi. inş. kurtuluruz. dualarım sizlerle

arkadaşlar meraba bende 5gün önce yendim bu hastalığı. doktorum bana krem falan vermedi. 8seanslık davranışsal terapiler uyguladı. dilatör egzersizleri falan. sadece bu egzersizler süresince emla ve bepanten kullandım. şuanda hiç acı duymadan gayet rahat ilişkiye giriyorum. emla çok yakıyo oyuzden sevmiyorum. ama ilişkiden önce mutlaka bolca kayganlaştırıcı kullanıorm.[/QUOTE]

slm arkadaşım ben yeni ve acemi üyelerdenim 2 senelik ewliyim ve hala korkulardan ilişkiye giremiyorum doktora bende gittim hemde 3 tane hepsi psikolojik dedi buna rağmen krem ve sakinleştirici krem verdi denedim olmadı ve ayrıca kendi çapımda parmak egzerzisi hariçtüm şeyleri denedim kafayı yiyecem olmuyor olmuyor olmuyor artık eşimde etkilendi benden onunda psikolojisini bozdum tkr doktora gitmek istemiyorum hem maddi hemde yani öle terapi sonrası gözlerim açık kuş gibi acı çeke çeke yapamam çıldıracagım yaaaaaa lütfen yardım edin neolur bu doktor napacak bana ayrıca gidenlerden özellikle ankara fiyat istiyorum :((((( çok mutsuzum stresten ölücem

Back