- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.328
- 138
- Konu Sahibi Ballikabak
-
O ucreti oderken " iyilesene kadar" garantisi veriliyor heryerde. Yani halletmek zorundalar. Yeneceksiniz ve bana yendim evet yazacaksiniz. Ne cektiginizi oyle iyi biliyorum ki... kalbim sizinleBallikabak
Kesinlikle halletmeye gönderiyorlar klinikte . Benm gttigim yer ole idi .yani o kadar para vercez yine yapamicaz derdine girme . Zaten o ödevlerden sonra emin ol olacaktır birlesme. ..Farklı kliniklerde 3 seansta yenen çok kişi var ben de keşke bir gün öyle diyebilsem
Desteğiniz için de çok teşekkür ederim özel mesaj atıp Ankaradaki Hera klinik hakkında bilgi almak isterim
Zaten özelden konuşuyoruz ama burdan da çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız özellikle bir cümle beni etkiledi. "Canının yanması mı önemli evliliğin mi?" Yani birşeylerin farkındayız ama hiç böyle düşünmemiştim. Kendi kendime beceremesem de enazından doktora gittiğimde bunu aklımdan çıkarmıcam ve savaşacam inşallah.
Merhaba
Aslında evet para önemli değil para benden çıksa neyse ama eşime ödetince zoruma gidiyor para konusunda hassasım öyle büyüdük yani. Biraz fazla gereksiz gurur var ne yazık ki.. Asıl korkum da çoğu doktor peşin istiyo ya ben yenemezsem para yanarsa o zaman daha çok tartışırız diye korkuyorum.. Hiç doktora gitmediğim için bilemiyorum parayı peşin alıp yenme garantisi mi veriyolar para yanma durumu var mı yani? Bu arada sizin yenmenize çok sevindim darısı bizim gibilerin başına..
Kesinlikle halletmeye gönderiyorlar klinikte . Benm gttigim yer ole idi .yani o kadar para vercez yine yapamicaz derdine girme . Zaten o ödevlerden sonra emin ol olacaktır birlesme. ..
Yooo kesinlikle o kadar para verdik boşa gitti diyemiceksin çünkü sonuna kadar seninle onlar . Yapana kadar göndermiyorlar. Hoca bugün birlesebilirsiniz diyecek zaten kendisi . İlk 3 gün çalışma yapıyosun klinikte hoca eşliğinde sen ve esin ile birlikte . Zaten vajina buna alışıyor . Ben birleşme esnasında hala mi olmadı dedim eşim bitti bile dedi oturdum ağladım mutluluktan . Erteleme lutfeeeenİyileşme garantisi olduğuna sevindim ya eşimle beni en çok huzursuz eden şey buydu. Cahiliz işte zannediyozki parayı peşin vercez 5seans sonra yapamadın git dicekler :) kafamda senaryolar üretiyorum işte. Neyseki içim rahatladı. Enazından boşa para verdik diye tartışmayız.. Çünkü o ne dese ben oraya yoracam biliyorum kendimi. Hıı sen o öyle oldu diye bana bağırıyosun dimi o öyle oldu diye bana bunu diyosun dimi dicem.
Merhaba bende İstanbul Hera klinikte yendim kendiniz kurtulamiyorsaniz vakit kaybetmeden dra gidin mutlaka. Çünkü erteledikce erteliyor insan. Ben ilk tedavi için gittiğim gün bile bana kalsa bırakırdım. Burda kendi kurtulanlari okuyunca insan heveslenir doktordan vazgeciyir bende öyle oluyordu. Bahane bahaneyi üretiyor para bı şekilde geri gelir geçen zaman geri gelmiyor evliliğin en güzel vakitlerini heba etmeyin. Umarım güzel haberlerinizi aliriz
Yooo kesinlikle o kadar para verdik boşa gitti diyemiceksin çünkü sonuna kadar seninle onlar . Yapana kadar göndermiyorlar. Hoca bugün birlesebilirsiniz diyecek zaten kendisi . İlk 3 gün çalışma yapıyosun klinikte hoca eşliğinde sen ve esin ile birlikte . Zaten vajina buna alışıyor . Ben birleşme esnasında hala mi olmadı dedim eşim bitti bile dedi oturdum ağladım mutluluktan . Erteleme lutfeeeen
Emin ol herkes aynı durumda . Tek değilsinİyi dilekleriniz için Allah razı olsun inşallah yenerim inşallah burdaki herkes yener. Bu site sayesinde yalnız olmadığımı aslında ne kadar kalabalık olduğumuzu farkettim. Ama işte herkes gizliyor hepimiz gizliyoruz.. Kendi anneme ablama bile söyleyemedim. Eşimin tarafı sürekli çocuk baskısı yapıyor. Biz de istiyoruz ama başka dertlerimiz var diyemiyoruz. Şuan düşünmüyoruz demekle yetiniyoruz
Kesinlikle ben o aparat girdi hiç hissetmedim hoca ilk yaptı alıştıri vajinayi sonra bana verdi ben yaptım tak çıkar. Hoca başında beklio zaten . Sonra eşinde geliyor yanına eşinle yapıyosun klinikte .Kıyamam ya çok mutlu oldum inşallah bende de aynısı olur. Uyuşturucu spreylerin etkisi vardır dimi orda
Çocuk baskısı bizdedr var iç dünyamızda kimse ne yaşadığımızı bilmiyor ama Allah çok şükür çaresi olan bir dert vermis. Dört günde bitti benim tedaviye başlarken inanamıyordum .. sizde kurtulacaksiniz eminimİyi dilekleriniz için Allah razı olsun inşallah yenerim inşallah burdaki herkes yener. Bu site sayesinde yalnız olmadığımı aslında ne kadar kalabalık olduğumuzu farkettim. Ama işte herkes gizliyor hepimiz gizliyoruz.. Kendi anneme ablama bile söyleyemedim. Eşimin tarafı sürekli çocuk baskısı yapıyor. Biz de istiyoruz ama başka dertlerimiz var diyemiyoruz. Şuan düşünmüyoruz demekle yetiniyoruz
Kesinlikle ben o aparat girdi hiç hissetmedim hoca ilk yaptı alıştıri vajinayi sonra bana verdi ben yaptım tak çıkar. Hoca başında beklio zaten . Sonra eşinde geliyor yanına eşinle yapıyosun klinikte .
Çocuk baskısı bizdedr var iç dünyamızda kimse ne yaşadığımızı bilmiyor ama Allah çok şükür çaresi olan bir dert vermis. Dört günde bitti benim tedaviye başlarken inanamıyordum .. sizde kurtulacaksiniz eminimİyi dilekleriniz için Allah razı olsun inşallah yenerim inşallah burdaki herkes yener. Bu site sayesinde yalnız olmadığımı aslında ne kadar kalabalık olduğumuzu farkettim. Ama işte herkes gizliyor hepimiz gizliyoruz.. Kendi anneme ablama bile söyleyemedim. Eşimin tarafı sürekli çocuk baskısı yapıyor. Biz de istiyoruz ama başka dertlerimiz var diyemiyoruz. Şuan düşünmüyoruz demekle yetiniyoruz
Çocuk baskısı bizdedr var iç dünyamızda kimse ne yaşadığımızı bilmiyor ama Allah çok şükür çaresi olan bir dert vermis. Dört günde bitti benim tedaviye başlarken inanamıyordum .. sizde kurtulacaksiniz eminiminsan hiç bitmicek sanıyor araştıra arastira düşüne düşüne kafayı yiyor ama bitiyor ♥
İlişki olmuyor yanlış anladınız eşiniz aparat ile çalışıyor amaç ona güvenip kendinizi bırakmanızSen ciddi misinnnnnnnnnnnnnnnnn
Benim eşim asla yapmaz ya onu tanıyorum
Bide çok utanç verici değil mi ya orda boşalır moşalır Allahım bunları yeni duyuyorum affedin ben eşle ilişkiye girildiğini bilmiyordum klinikte. Ben zaten yeterince utanıcam oramı açtığımda. Eşim asla açmaz ya hele ki ilişki abooçok yobaz gözüktüğümün farkımdayım şuan ama ilk defa öğreniyorum mazur görün
Hayır esin ile birleşme değil fallusu takip cikarisoun canım birleşme değil yanlış anladın sen beni .Sen ciddi misinnnnnnnnnnnnnnnnn
Benim eşim asla yapmaz ya onu tanıyorum
Bide çok utanç verici değil mi ya orda boşalır moşalır Allahım bunları yeni duyuyorum affedin ben eşle ilişkiye girildiğini bilmiyordum klinikte. Ben zaten yeterince utanıcam oramı açtığımda. Eşim asla açmaz ya hele ki ilişki abooçok yobaz gözüktüğümün farkımdayım şuan ama ilk defa öğreniyorum mazur görün
Hayır ya zaten onu kimse yapmaz ben hoca ile fallusu girdirim cikariodum esimide çağırdı hoca o da aynısını yaptı hoca gösterdi . Canm bu bela hastalıktan nie utanalim herkesin başında . Eşim o kadar şaşırdı ki beni ole görünce başardım takip cikariodum çünkü . İlk gün o başarıyı gördük yapacak dedik zaten o klinikte moda giriosunAllah sizi çok şükür yayanlış anladım kusura bakmayın iyiki hemen eşime söylemedim
Hayır ya zaten onu kimse yapmaz ben hoca ile fallusu girdirim cikariodum esimide çağırdı hoca o da aynısını yaptı hoca gösterdi . Canm bu bela hastalıktan nie utanalim herkesin başında . Eşim o kadar şaşırdı ki beni ole görünce başardım takip cikariodum çünkü . İlk gün o başarıyı gördük yapacak dedik zaten o klinikte moda giriosun
Evet cesaret çok önemli ve yaptıktan sonra bumuymuş diceksin emin ol bir kere karar ver ve yap bence ertelemeSizin ki fazlaymış bende okadar yoktu şükür. İsterseniz bi doktordan yardım alın kendiniz aşamıyorsanız korkunuzu eğer cesaretli olmazsanız aşmanız çok zor kendi başınıza
Görev yeriniz neBen de hayal edemiyorum eşimin o anki yüzünü cidden :)
Ben eşimiz sadece destek için orda sanıyodum onların da dilatörleri uyguladığını bilmiyodum o yüzden siz öyle deyince yanlış anladım nasıl yani dedim
Ayla hoca ile Reyyan hoca arasındayım şuan ikisine de uğrucaz olmadı yıllık izinde
Bende bu muymuş diyenlerdenim o kadar basit oldu kiEvet cesaret çok önemli ve yaptıktan sonra bumuymuş diceksin emin ol bir kere karar ver ve yap bence erteleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?