Vajinismus için doktor arayışı

O ucreti oderken " iyilesene kadar" garantisi veriliyor heryerde. Yani halletmek zorundalar. Yeneceksiniz ve bana yendim evet yazacaksiniz. Ne cektiginizi oyle iyi biliyorum ki... kalbim sizinle Ballikabak

Ay Allah razı olsun ya kızlar duygulandırdınız beni regl günüm yakın duygusalım zaten..
Çok sağolun bir gün yenip özellikle size mesaj atacağım inşallah ❤

Kesinlikle halletmeye gönderiyorlar klinikte . Benm gttigim yer ole idi .yani o kadar para vercez yine yapamicaz derdine girme . Zaten o ödevlerden sonra emin ol olacaktır birlesme. ..

Merhaba bende İstanbul Hera klinikte yendim kendiniz kurtulamiyorsaniz vakit kaybetmeden dra gidin mutlaka. Çünkü erteledikce erteliyor insan. Ben ilk tedavi için gittiğim gün bile bana kalsa bırakırdım. Burda kendi kurtulanlari okuyunca insan heveslenir doktordan vazgeciyir bende öyle oluyordu. Bahane bahaneyi üretiyor para bı şekilde geri gelir geçen zaman geri gelmiyor evliliğin en güzel vakitlerini heba etmeyin. Umarım güzel haberlerinizi aliriz

Kesinlikle halletmeye gönderiyorlar klinikte . Benm gttigim yer ole idi .yani o kadar para vercez yine yapamicaz derdine girme . Zaten o ödevlerden sonra emin ol olacaktır birlesme. ..

İyileşme garantisi olduğuna sevindim ya eşimle beni en çok huzursuz eden şey buydu. Cahiliz işte zannediyozki parayı peşin vercez 5seans sonra yapamadın git dicekler :) kafamda senaryolar üretiyorum işte. Neyseki içim rahatladı. Enazından boşa para verdik diye tartışmayız.. Çünkü o ne dese ben oraya yoracam biliyorum kendimi. Hıı sen o öyle oldu diye bana bağırıyosun dimi o öyle oldu diye bana bunu diyosun dimi dicem.

Yooo kesinlikle o kadar para verdik boşa gitti diyemiceksin çünkü sonuna kadar seninle onlar . Yapana kadar göndermiyorlar. Hoca bugün birlesebilirsiniz diyecek zaten kendisi . İlk 3 gün çalışma yapıyosun klinikte hoca eşliğinde sen ve esin ile birlikte . Zaten vajina buna alışıyor . Ben birleşme esnasında hala mi olmadı dedim eşim bitti bile dedi oturdum ağladım mutluluktan . Erteleme lutfeeeen

İyi dilekleriniz için Allah razı olsun inşallah yenerim inşallah burdaki herkes yener. Bu site sayesinde yalnız olmadığımı aslında ne kadar kalabalık olduğumuzu farkettim. Ama işte herkes gizliyor hepimiz gizliyoruz.. Kendi anneme ablama bile söyleyemedim. Eşimin tarafı sürekli çocuk baskısı yapıyor. Biz de istiyoruz ama başka dertlerimiz var diyemiyoruz. Şuan düşünmüyoruz demekle yetiniyoruz

Kıyamam ya çok mutlu oldum inşallah bende de aynısı olur. Uyuşturucu spreylerin etkisi vardır dimi orda

Emin ol herkes aynı durumda . Tek değilsin

Kıyamam ya çok mutlu oldum inşallah bende de aynısı olur. Uyuşturucu spreylerin etkisi vardır dimi orda
Kesinlikle ben o aparat girdi hiç hissetmedim hoca ilk yaptı alıştıri vajinayi sonra bana verdi ben yaptım tak çıkar. Hoca başında beklio zaten . Sonra eşinde geliyor yanına eşinle yapıyosun klinikte .

Çocuk baskısı bizdedr var iç dünyamızda kimse ne yaşadığımızı bilmiyor ama Allah çok şükür çaresi olan bir dert vermis. Dört günde bitti benim tedaviye başlarken inanamıyordum .. sizde kurtulacaksiniz eminim insan hiç bitmicek sanıyor araştıra arastira düşüne düşüne kafayı yiyor ama bitiyor

Kesinlikle ben o aparat girdi hiç hissetmedim hoca ilk yaptı alıştıri vajinayi sonra bana verdi ben yaptım tak çıkar. Hoca başında beklio zaten . Sonra eşinde geliyor yanına eşinle yapıyosun klinikte .

Sen ciddi misinnnnnnnnnnnnnnnnn
Benim eşim asla yapmaz ya onu tanıyorum
Bide çok utanç verici değil mi ya orda boşalır moşalır Allahım bunları yeni duyuyorum affedin ben eşle ilişkiye girildiğini bilmiyordum klinikte. Ben zaten yeterince utanıcam oramı açtığımda. Eşim asla açmaz ya hele ki ilişki aboo çok yobaz gözüktüğümün farkımdayım şuan ama ilk defa öğreniyorum mazur görün

Çocuk baskısı bizdedr var iç dünyamızda kimse ne yaşadığımızı bilmiyor ama Allah çok şükür çaresi olan bir dert vermis. Dört günde bitti benim tedaviye başlarken inanamıyordum .. sizde kurtulacaksiniz eminim insan hiç bitmicek sanıyor araştıra arastira düşüne düşüne kafayı yiyor ama bitiyor

İnşallah benim de erken biter Aralık gibi gidecez eğer bir sıkıntı çıkmazsa

İ İlişki olmuyor yanlış anladınız eşiniz aparat ile çalışıyor amaç ona güvenip kendinizi bırakmanız

Allah sizi çok şükür ya yanlış anladım kusura bakmayın iyiki hemen eşime söylemedim

Hayır esin ile birleşme değil fallusu takip cikarisoun canım birleşme değil yanlış anladın sen beni .

Allah sizi çok şükür ya yanlış anladım kusura bakmayın iyiki hemen eşime söylemedim
Hayır ya zaten onu kimse yapmaz ben hoca ile fallusu girdirim cikariodum esimide çağırdı hoca o da aynısını yaptı hoca gösterdi . Canm bu bela hastalıktan nie utanalim herkesin başında . Eşim o kadar şaşırdı ki beni ole görünce başardım takip cikariodum çünkü . İlk gün o başarıyı gördük yapacak dedik zaten o klinikte moda giriosun

Ben de hayal edemiyorum eşimin o anki yüzünü cidden :)
Ben eşimiz sadece destek için orda sanıyodum onların da dilatörleri uyguladığını bilmiyodum o yüzden siz öyle deyince yanlış anladım nasıl yani dedim

Ayla hoca ile Reyyan hoca arasındayım şuan ikisine de uğrucaz olmadı yıllık izinde

Sizin ki fazlaymış bende okadar yoktu şükür. İsterseniz bi doktordan yardım alın kendiniz aşamıyorsanız korkunuzu eğer cesaretli olmazsanız aşmanız çok zor kendi başınıza
Evet cesaret çok önemli ve yaptıktan sonra bumuymuş diceksin emin ol bir kere karar ver ve yap bence erteleme

Görev yeriniz ne
Evet cesaret çok önemli ve yaptıktan sonra bumuymuş diceksin emin ol bir kere karar ver ve yap bence erteleme
Bende bu muymuş diyenlerdenim o kadar basit oldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…