Vajinismus için doktor arayışı

Ankara Hera klinik kesin çözüm erteleme lütfen git tedavi ol . Ben de bu illetle savaştı yıllarca ama 3 gün içinde yendim bu muydu ya amaaaan dedim ve ozgirlestim

Cevabınız için çok teşekkür ederim oranın fiyat aralığı nedir? Açık konuşmak gerekirse olumsuz yorumlardan ötürü Hera ya karşı ön yargım var..
Senin adına çok sevindim burdan çok mu özel olur bilmem ama o bahsettiğinz boylar direkt kızlığı bozuyor dimi arkadaşlar? Bundan da korkuyorum canımız yanar mı?

Canım zeytinyağıya denedinmi hiç ben 14 ay sonra zeytinyağıyla yendim üstelik sadece ilk denememde

Merhaba
Dalga geçilmesini istemem ama zeytinyağsız bile denemedim aslında hiç denemedik 1senedir iç çamaşırımı çıkarmam öyle bir korku panik atak..

canim uazilanlar uzundu okuyamadim oneren oldumu bilmem ben heraya gittim didem kurbana ama zaten doktor biraz formalite ekibi onemli hikayemi anlatmak isterdim ama baska zaman belki 18 ay yasadim bu skintiyi ben tedaviye giderken bile agliyordum ya olursa diye dusun oyle bi korku basardim degilde olursa onu yasayacak olmak bile panikletiyordu beni dizlerim titredi hep hemen aldilar bide seansa hazir bile degildim iyiki bana birakmamislar ben o korkuyla kesin vazgecerdim 3. gun iliskiye girdik hala her iliskide keske once gitseydim diyordum cok sukur yendim nasil bi caresizlik mutsuzluk bi yasayan bilir ozeldende yazabilirsin elimden bi sey gelirse yardim ederim. tabiki biraz pahali ama odedik bitti bile bizimde durumumuz cok ii oldugundan degil memur esim ben valismiyorum hemde biz otelde falan kalmak zorunda kaldik. dedigim gibi yarfimci olmaya calisirim

Otur kafanı ver iyice düşün canm . Ben hera dan o kadar memnun kaldım ki . Hastalığınâ senin durumunà göre değişiyor fiyat ben 6bin ödedim . Canının yanması söz konusu değil zaten canın yanmiyor. Ya şu açıdan düşün evliliğin bitse o açıdan önemli mi ole düşün . Benim canım çok kıymetli ya bu mu dedim birlikte ilk oluşumda o kadar kolay oldu ki bende senin gibi çok zorluk yaşadım. Eşini de düşün nereye kadar adam sabredecek. Ben bu hastalığı 3 yıl çektim heba ettiğim yillara oturup ağlıyorum hep . Çünkü o kadar basitmis ki anlatamam yaşanır . Kendi kendine cozemiyorsan muhakkak doktor yardımı al bu erteleme hastalığı zaten . İmkanın yoksa o dilatorleri netten siparis ver vajinayi onlarla çalış . Ha yapamam çok korkuom diyorsan kesinlikle doktor eşliğinde yap . Ben 3. Gün seansimda yendim o kadar rahat bişey ki insan artık dışarı çıkaşim gelmiyordu . Erteleme lütfen

Bnde sizin yazdıklarınızı yaşadım hera da iken . Ama ben kafamda bitiridim hera benim icin sanki yapacagim diyerek gttim oraya .ama harikaydı hersey olup bittiğinde çok mutlu duygular içindesin. Ayla hocama ne kadar teşekkür etsem az .

Herşey kulağa gelen şeyler gibi değil . Kılık bozulunca apansiz böle Kilo Kilo kan akmiyor canınız yanmiyor . Ben o kan geldiğini bile hissetmedim düşün çarşaftâ gördüm o da leke leke idi pembemsi çok değil zaten .bi kac damla.bi kaç gün ole gelio.. yani aman benim kılık zarı patlayacak alTina çarşaf katayım ole derde girme . Kesinlikle kesinlikle ole kafanda kurma . Kızlik zarının bozuldugunü bile anlamiosun canm . Sen kendini eşine teslim et o seni zaten incitmeden en iyisini yapacaktır .

hera icin nasil olumsuz bi yorum yapilmis bilmiyorum okumadim hic ben karar verdim ve gittim fazla arastirmak ii degil herkes baska yerden bakar olaya. zaten iletisimde oldugunuz tek insan ayla hanim oda o kadar guler yuzluki herkes benim canim tatli diyordu bana icimden derdim ki benim kadar olamaz bn ise girerken kan istediler arkadasima verdirdim dusunun daha hic igne yaptirmadim asla hastaneye gitmem esim bi herime dokunsa bagririm acidan ama ne hissettin dersen asla aci yoktu asla. zaten bi suru krem jel suruluyor benim rahatsiz oldugum tek konu vajina ozel bi bolge sonucta onu acmakti ama okadar saygililar ki onlar bunu bildikleri icin suratimdan baska bi yere bakmiyordu ayla abla. eger ki anlaradaysaniz hic dusunmeyin derim. 3 gun sonra bu skintiyi atmis kendini kadin gibi hissetmenin verdigi mutlulugu yasarken bulacaksin eminim. ozel bi konu ama ben alistim anlatmaktan :) biz ilk denememizde basardik otelde iliskiyi kalkip kumpir yemeye gittim kafanizda canlanan herseyi atin bi kenara.

aslinda benim suan bebek problemim var o konulara bile bole uzun yazmiyorum cunku bu dert nasildir bi cumle insana nasil cesaret verir iyi biliyorum. yinede karar sizin tabi. bana pskolojik dedikleri icin ben bi pskologa gittim oncesinde 4 ay kadar inanin parmak egzersizi yapamadim esim cesaret verip banyoya gonderirdi aglayarak dizlerim titreyerek giderdim evet pskoloji onemli ama ben konusularak halledilecegine inanmiyorum acimayacak falan demek o siralara bana hikaye geliyordu hatta diyordukki esimle biri bize sole yapim diyerek gosterecegi bi sey degik ki bu nasil bi klinik cozer bunu hemde 3 gunde somra gittik ve uygulamali gordum pazartesi gittim carsamba aksam iliski oldu.

Kesinlikle katılıyorum ayla hoca bambaşka bi kişilik. anket yaptı yüzüme hiç bakmadı utanmayim Die düşünün . Kesinlikle Hera diyorum kesin çözüm perşembe gittim cumartesi akşam birlikte oldum bizde çıkıp ankarayi turladık resmen heyecandan. Biz ne desek te sana boş ama kesinlikle Hera bende netten yorumları okuyarak gttim . Baktım herkes hallediyor 3 günü verip ben neden yapamayim dedim ve gittim BAŞARDIM . SENDE YAPABİLİRSİN

Ben bir cok yere yazdim. 6900 tl verdim hala dusundukce icim eziliyor....

Ama o dertten kurtulmak icin o an 10 dese 10 verecek haldeydim.yapacak birsey cidden.olmuyor yeterki gecsin diyor insan
Bende sizin gibi düşünüyorum aman bitsin de bu dert 10 dese 10 verirdim mutluluk için nelere vermiyoruz bu paraları. Evliligimiz yeniden dogdu resmen . Yaşadığımı anladım . Kocaman bi taş sanki kaldiramiosunda hele de tek başına kesinlikle HERA KLİNİK AYLA HOCAM. ....

Merhabalar, kardeşim Süleyman Eserdağ’da sorununu ve çözümünü bulmuştu.

Kuzum inan hersey kafada bitiyor. Her kadin yapabilir bende yapabilirm deyip kendini serbest birakirsan inan olacaktir. Parmak egzersizi veya diger pahali tedavilerle parani bosa harcama derim kafanda bitir yapabilirim dersen oluyor.

Merhaba bende evlendim 3 ay bu sıkıntıyı yaşadım. Mesleğim gereği de yüksekova da yaşadığım için doktor şansımda olmamıştı. Ben kendi kendime aştım çok şükür sorunu. Bende hiç korkmadan kendini olabildiğince rahat hissettiğin bir ortamda parmak egzersizini dene. Rahatlatıcı müzik aç nefes egzersizi yap. O parmaktan sonra gelen özgüvenle diğerinide aşacaksın emin ol. Kendi doktorun kendin ol. Ben çaresizlikten kendi kendimi tedavi etmiştim. Bol şans

Farklı kliniklerde 3 seansta yenen çok kişi var ben de keşke bir gün öyle diyebilsem
Desteğiniz için de çok teşekkür ederim özel mesaj atıp Ankaradaki Hera klinik hakkında bilgi almak isterim

Zaten özelden konuşuyoruz ama burdan da çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız özellikle bir cümle beni etkiledi. "Canının yanması mı önemli evliliğin mi?" Yani birşeylerin farkındayız ama hiç böyle düşünmemiştim. Kendi kendime beceremesem de enazından doktora gittiğimde bunu aklımdan çıkarmıcam ve savaşacam inşallah.

Ben bir cok yere yazdim. 6900 tl verdim hala dusundukce icim eziliyor....

Ama o dertten kurtulmak icin o an 10 dese 10 verecek haldeydim.yapacak birsey cidden.olmuyor yeterki gecsin diyor insan

Merhaba
Aslında evet para önemli değil para benden çıksa neyse ama eşime ödetince zoruma gidiyor para konusunda hassasım öyle büyüdük yani. Biraz fazla gereksiz gurur var ne yazık ki.. Asıl korkum da çoğu doktor peşin istiyo ya ben yenemezsem para yanarsa o zaman daha çok tartışırız diye korkuyorum.. Hiç doktora gitmediğim için bilemiyorum parayı peşin alıp yenme garantisi mi veriyolar para yanma durumu var mı yani? Bu arada sizin yenmenize çok sevindim darısı bizim gibilerin başına..

Sizin ki fazlaymış bende okadar yoktu şükür. İsterseniz bi doktordan yardım alın kendiniz aşamıyorsanız korkunuzu eğer cesaretli olmazsanız aşmanız çok zor kendi başınıza

Merhabalar, kardeşim Süleyman Eserdağ’da sorununu ve çözümünü bulmuştu.

Cevap için teşekkür ederim Süleyman Eserdağ kafamdan eledim önyargım var. Yine de çok sağolun

Sizin ki fazlaymış bende okadar yoktu şükür. İsterseniz bi doktordan yardım alın kendiniz aşamıyorsanız korkunuzu eğer cesaretli olmazsanız aşmanız çok zor kendi başınıza

Malesef öyle. Bekarken iradeniz güçlü sanıyosunuz evlenince bi bakıyosunuz meğer vajinismus muşsunuz. Allah yardımcım olsun bakalım

Kuzum inan hersey kafada bitiyor. Her kadin yapabilir bende yapabilirm deyip kendini serbest birakirsan inan olacaktir. Parmak egzersizi veya diger pahali tedavilerle parani bosa harcama derim kafanda bitir yapabilirim dersen oluyor.

Parmak zaten yapamam ben de aynı fikirdeyim ama kendimi tanıdım artık çok zor bişey yani bilirsiniz.. Bana kalsa ölene kadar ertelerim ama işte evlilik söz konusu. Çocuk söz konusu..

Ne mutlu size adınıza çok sevindim inşallah bana da ilahi bir güç gelse de kendiliğimden olsa keşke duayla belki halledebilirim dedim çok dua ettim ama yok bilmiyorum.. olmuyo..

Allah bebek konusunda yardımcınız olsun❤ ben de çok istiyorum kpssden sonra. İnşallah Rabbim gönlünüze göre verir.. İyi tarafından bakın ilk aşamayı geçmişsiniz bide bize bakın bizim için hayal şuanlık

O ucreti oderken " iyilesene kadar" garantisi veriliyor heryerde. Yani halletmek zorundalar. Yeneceksiniz ve bana yendim evet yazacaksiniz. Ne cektiginizi oyle iyi biliyorum ki... kalbim sizinle Ballikabak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…