• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus için doktor arayışı

Cevabınız için çok teşekkür ederim oranın fiyat aralığı nedir? Açık konuşmak gerekirse olumsuz yorumlardan ötürü Hera ya karşı ön yargım var.. :KK43:

Senin adına çok sevindim burdan çok mu özel olur bilmem ama o bahsettiğinz boylar direkt kızlığı bozuyor dimi arkadaşlar? Bundan da korkuyorum canımız yanar mı?

Merhaba
Dalga geçilmesini istemem ama zeytinyağsız bile denemedim aslında hiç denemedik 1senedir iç çamaşırımı çıkarmam öyle bir korku panik atak..
Küçük boyadı bozmaz ama büyük boyu bozabilir bilemiyorum esnekligine bağlı

Merhaba öncelikle umarım en yakın sürede çözüm bulursunuz sorununuza bende Ankara’da devlet hastanesinde beş kuruş para vermeden tedavi oldum bu hastalıkta uzman birinden yardım almanız şart ikincisi bu hastalıktan kurtulacağınıza herkesin yaptığı şeyi sizde çok rahatlıkla yapacaksınız diye düşünmeniz lazım böyle arkadaşları görünce bir umut olsun diye yazıyorum yanlış anlamayın sizi en çok sizin gibi insanlar anlar bende 1 yıl uğraştım önce kendim yenmeye çalıştım parmak eğzersizleri öyle korkulacak birşey değil canınız hiç yanmıyor orası koca bir boşluk orası istemsiz kasıldığı için girmiyor hissi oluyor herneyse Reyyan hocayı bende çok araştırdım hatta borç harç bulup randevu aldım ama devlet hastanesi şuan şehir hastanesinde cinsel sağlık bölümü olduğunu öğrendim ne kaybederim önce ona gideyim eğer sonuç alamazsam diğerine giderim dedim ama çokta güzel sonuç aldım çünkü bu hastalığın %100 sonuç alınıyor doktor müjdegül zayıfoğlu Karaca kadına sadece iki kere gittim önce çok güzel konuşup neymiş neyin nesiymiş bir güzel anlattı sonra eşimle gittik o hafta yarısı aldım şeyin 😂sonrası geldi neyse demem o ki korkma benim canım çok tatlıdır ben yaptıysam herkes yapar diye düşünüyorum sende yaparsın hemde yığınla para vermeden
Bende müjdegül hanıma bir kere gittim , önce tam olarak vajinusmussun diyemem dedi sonra vajinusmusla ilgili şeyler anlattı ,muayene etti , vajina kaslarını tanıma egzersizi verdi , siz ikinci gittiğinizde neler yaptırdılar , ben açıkçası tekrar gitmek istemiyorum parmak egzersizi verecek diye korkuyorum çünkü bana iğrenç geliyor :( size ne gibi çözümler yaptı

Bende müjdegül hanıma bir kere gittim , önce tam olarak vajinusmussun diyemem dedi sonra vajinusmusla ilgili şeyler anlattı ,muayene etti , vajina kaslarını tanıma egzersizi verdi , siz ikinci gittiğinizde neler yaptırdılar , ben açıkçası tekrar gitmek istemiyorum parmak egzersizi verecek diye korkuyorum çünkü bana iğrenç geliyor :KK43: size ne gibi çözümler yaptı
Canım giriş olmak zorunda bi hipnozla diye tedavi duydum ama onun dışında ya senin yA doktorun parmak girişi yapıcak başka yolu yok ki sen bunları düşünme doktora git ve akışına bırak ..içime bişey girmesin ve yeneyim diye malesef durum yok 1.5 yıl bekledim sadece yerimde saydım içine bişey giricek ve acımayacak bunu bil..

Canım giriş olmak zorunda bi hipnozla diye tedavi duydum ama onun dışında ya senin yA doktorun parmak girişi yapıcak başka yolu yok ki sen bunları düşünme doktora git ve akışına bırak ..içime bişey girmesin ve yeneyim diye malesef durum yok 1.5 yıl bekledim sadece yerimde saydım içine bişey giricek ve acımayacak bunu bil..
Sadece 2 kere mi gittiniz ? Neler yaptırdılar

2 değil senindırumuna göre değişiyor3-4 seans değişiyor ..kendini bişeye şartlamadan git acaba nasıl olcak diye düşünme burdan şöyle böyle anlatsak sanırım sen daha çok düşüneceksin bilmeziye git ve başla kendin eğer evde yapamıyacaksan doktor işin ehli vajina yapısını elbette bilen biri canını en fazla ne kadar acıyabilir ki yanlış bi işlemi olmaz egzersizde canını acıtacak bilinçsizce hareket edecek hali de Yok doktorlar kendi vajinamızı bizden iyi biliyorlar bismillah de başla lütfen

2 değil senindırumuna göre değişiyor3-4 seans değişiyor ..kendini bişeye şartlamadan git acaba nasıl olcak diye düşünme burdan şöyle böyle anlatsak sanırım sen daha çok düşüneceksin bilmeziye git ve başla kendin eğer evde yapamıyacaksan doktor işin ehli vajina yapısını elbette bilen biri canını en fazla ne kadar acıyabilir ki yanlış bi işlemi olmaz egzersizde canını acıtacak bilinçsizce hareket edecek hali de Yok doktorlar kendi vajinamızı bizden iyi biliyorlar bismillah de başla lütfen
Daha önce bir kere gittim işte muayene etti vajinayı anlattı elindeki plastik aletlerle bişeyler anlattı flan , snra aynada vajinayı tanıma ve kasları çalıştırma egzersizi verdi daha da gidemedim , siz iki defa gittim demişsiniz , tabi ki seansa göre değişir size neler yaptırdılar ,

3 kere gittim ben .. doktor egzersiz yaptı parmak girişi sağa sola çevirme ileri geri sonra iki parmak yine sağ sol ileri geri aparatlar sonra eşli denemeye geçtik olmadı 4.seansımı alacaktım ama doktorda yaptığımı p... korkusu oldu yapamadım biraz kendime süre verdim hırs cesaret eşli de yaptım yoksa 4.kez gidecektim

3 kere gittim ben .. doktor egzersiz yaptı parmak girişi sağa sola çevirme ileri geri sonra iki parmak yine sağ sol ileri geri aparatlar sonra eşli denemeye geçtik olmadı 4.seansımı alacaktım ama doktorda yaptığımı p... korkusu oldu yapamadım biraz kendime süre verdim hırs cesaret eşli de yaptım yoksa 4.kez gidecektim
Bende şimdi kendim denedim allık fırçasına bebe yağı sürdüm kendime de sürdüm nefes aldım Derince gözlerimi kapattım yavaşça sokmaya başladım ve 6 cm kdar girdi bir kaç kere denedim zorlanmadım ve hiç acımadı ama kan gelmedi şimdide ona üzüldüm sevineyim mi ağlayayım mı BİLemedim valla , çok hafifçe kan geldi ama ondan önce büyük tuvaletimi yapmıştım güzelce yıkamfım temizlendim acaba onun mu lekesi diye düşündüm

Bende müjdegül hanıma bir kere gittim , önce tam olarak vajinusmussun diyemem dedi sonra vajinusmusla ilgili şeyler anlattı ,muayene etti , vajina kaslarını tanıma egzersizi verdi , siz ikinci gittiğinizde neler yaptırdılar , ben açıkçası tekrar gitmek istemiyorum parmak egzersizi verecek diye korkuyorum çünkü bana iğrenç geliyor :( size ne gibi çözümler yaptı
Parmak eğzersizi öyle can yakan yada zor birşey değil doktor zaten herşey anlatmıştır ben ikincide eşimle gittik onada bazı şeyler söyledi parmak eğzersizi verdi doktorun dediklerini harfi harfine yaptım o hafta şeyi yaptık zaten bir daha da gitmedim

Parmak eğzersizi öyle can yakan yada zor birşey değil doktor zaten herşey anlatmıştır ben ikincide eşimle gittik onada bazı şeyler söyledi parmak eğzersizi verdi doktorun dediklerini harfi harfine yaptım o hafta şeyi yaptık zaten bir daha da gitmedim
Ben bugün alalım fırçasıyla denedim diye sevindim , hemen eşli denemeye çalıştım ama olmadı malesef yine ağlama nöbeti başladı

Ben bugün alalım fırçasıyla denedim diye sevindim , hemen eşli denemeye çalıştım ama olmadı malesef yine ağlama nöbeti başladı
Eğzersizleri tamamlamadan doktorlar bile önermiyor eşli denemeyi bu hevesini kırar önce şundan emin ol zor bir durum ama çözümü kesinlikle var senin gibi birçok kadın var ve birçok yenen insan da bende rimel kutusuyla denemiştim bir hafta kadar kendimi hazır hissettiğimde ben alta olacak şekilde bacaklarımı onun beline doladım eşimde vajina girişine şeyini koydu (kusura bakma açık oldu ama herkesin bu sorunu yenmesini istiyorum seni çok iyi anlıyorum o ağlama nöbetlerini iyi bilirim )sonra ben derin derin nefes alırken ıkımdım çünkü ıkınınca orası açılıyor kontrol tamamen sende olsun nefes al ıkın eşine yavaşça it de dur dediğinde dursun çok garip ama kontrol sende olduğu müddetçe canın yanmıyor zaten gerisi gelir başarılar🙏

Eğzersizleri tamamlamadan doktorlar bile önermiyor eşli denemeyi bu hevesini kırar önce şundan emin ol zor bir durum ama çözümü kesinlikle var senin gibi birçok kadın var ve birçok yenen insan da bende rimel kutusuyla denemiştim bir hafta kadar kendimi hazır hissettiğimde ben alta olacak şekilde bacaklarımı onun beline doladım eşimde vajina girişine şeyini koydu (kusura bakma açık oldu ama herkesin bu sorunu yenmesini istiyorum seni çok iyi anlıyorum o ağlama nöbetlerini iyi bilirim )sonra ben derin derin nefes alırken ıkımdım çünkü ıkınınca orası açılıyor kontrol tamamen sende olsun nefes al ıkın eşine yavaşça it de dur dediğinde dursun çok garip ama kontrol sende olduğu müddetçe canın yanmıyor zaten gerisi gelir başarılar🙏
Dilatör kullanmamış mıydınız o kdar çok mesaj okudum ki unuttum Artk

Merhaba arkadaşlar, ben 1.5 yıldır evliyim ve vajinismus hastalığı yüzünden hayatım zehir oldu. İlk başta tedavi olmak istemedim korktum ve hala korkuyorum. Ancak eşimle artık bu konu yüzünden sürekli kavga ediyoruz. Eşimi seviyorum o da beni seviyor ayrılmak istemiyorum 😭 Hera klinik ve Süleyman beyin ismini çok duydum. Siz ne düşünüyorsunuz Hera klinik hakkında lütfen yardımcı olun bana 🙏🏻

Yooo kesinlikle o kadar para verdik boşa gitti diyemiceksin çünkü sonuna kadar seninle onlar . Yapana kadar göndermiyorlar. Hoca bugün birlesebilirsiniz diyecek zaten kendisi . İlk 3 gün çalışma yapıyosun klinikte hoca eşliğinde sen ve esin ile birlikte . Zaten vajina buna alışıyor . Ben birleşme esnasında hala mi olmadı dedim eşim bitti bile dedi oturdum ağladım mutluluktan . Erteleme lutfeeeen
Merhaba bende kısmetse yarın gidip tedaviye başlamak için görüşmeye gideceğim telefonda ki bayan kesinlikle çözüm var dedi bu da beni çok rahatlattı acaba sizde olumsuz durumlar oldumu ve ücret ne kadar ödediniz acaba? 4 yıllıkevliyim

Back