Merhaba. Mesajim baya eskiydi ben şu an hamileyim iyilestim uzun zaman once. Tesekkur ederim yine deCanım genel muayene oldun mu? Acı verecek başka bir etken de olabilir. Fiziksel bir sorun olmadığına eminsen eşinle son aşamayı da deneyebilirsin. Ben de zamanında bu illeti çektim, ilk evliliğimde buna bir sorun bulamadım. Ama şimdiki eşimle ilk denemede oldu. Evet biraz acıdı ama umursamadım. Doğrusu eş kişisiyle aranızdaki kimya, sevgi, saygı etkiliyor sonucu...
Merhabalar aparatların hepsini yaptıktan sonra eşli deneme yapmanızı öneririm.Nefes kegel egzersizleriyle desteklerseniz çok kısa sürede yenersiniz ben size özel mesaj atıyorum olur muMerhaba nasl aştınız acaba ben evliliğiminn en riskli bölümündeyim 1 senedir evliyim ve bu konudan dolayı boşanmak üzereyim. 2.dilatöre kadar yapabiliyorum eşimle denediğimde yarısına kadar yapabiliyorum.
Ne yaptınız bir gelişme oldu muMerhaba nasl aştınız acaba ben evliliğiminn en riskli bölümündeyim 1 senedir evliyim ve bu konudan dolayı boşanmak üzereyim. 2.dilatöre kadar yapabiliyorum eşimle denediğimde yarısına kadar yapabiliyorum.
Banada yardımcı olur musunuzYardım edebilirim canım. Yazayım sana
Baby sanada yazıyorum olur mu mesaj kutunuza bakın
Merhabalar aparatlar sayesinde ve burasının katkısıyla yendim ben doktora gittiniz miBanada yardımcı olur musunuz
Evet psikolojik danışman ile görüşüyorum 6 kez görüştük 2. DilatordeyimMerhabalar aparatlar sayesinde ve burasının katkısıyla yendim ben doktora gittiniz mi
1.dilatörü nasıl yaptıysanız 2.3.4 olanlarda aynı mantık ve teknikle yapılıyor.Korkmayın vazgeçmeyin. Deriiinn nefesiii alın o sırada aparatı yerleştirin (bol kayganlaştırıcı kullanın) nefesinizi verin ve o sırada hafif ıkınarak aparatı ittirin.Korkmayın orası boşluk doğumda 3kg yakın bebek doğuyor esnek uzayan bir organ.Evet psikolojik danışman ile görüşüyorum 6 kez görüştük 2. Dilatordeyim
Evet biliyorum annem 3 çocuk doğurdu normal doğum kardeşim 4300 kg doğdu hemde1.dilatörü nasıl yaptıysanız 2.3.4 olanlarda aynı mantık ve teknikle yapılıyor.Korkmayın vazgeçmeyin. Deriiinn nefesiii alın o sırada aparatı yerleştirin (bol kayganlaştırıcı kullanın) nefesinizi verin ve o sırada hafif ıkınarak aparatı ittirin.Korkmayın orası boşluk doğumda 3kg yakın bebek doğuyor esnek uzayan bir organ.
Ben şöyle düşünüyorum kesinlıkle 4.aparat sonrası vajınusmusun büyük bir kısmı çözülmüş oluyor.Çoğunluk güven problemi oldugundan eşe izin vermediğimiz sürece ertelenip gidiyor eşe izin verip müdahale etmemeliyiz.Bunuj dışında olmaması için hiç bir gerekçe yok.Eşiniz gelene kadar aparata bir ders çalışıyormuş gibi çalışın ama öyle yapıp bırakmayın rahat 1.5 saat hem kendinize güven gelecek hemde başarmak için daha çok hırslanacaksınızEvet biliyorum annem 3 çocuk doğurdu normal doğum kardeşim 4300 kg doğdu hemdeherşeyi çok iyi biliyorum aslında terapi de alıyorum bu konuda yani bir çok şeyi kafamda oturtmuş durumdayım eşim askeri personel ve ayrı şehirde yaşıyoruz malesef karakolda kaldığı için izni var o gelene kadar başarmak istiyorum peki 4. Dilatorden sonra kesin oluyor mu ilişki yani ben bu konuda çok tereddüt ediyorum hepimiz biliyoruz o psikolojiyi anlatmama hiç gerek yok korkum yine başaramazsam aynı ağlama krizlerini yaşamak istememekten birde cesaret problemim var tabi benim
Çok haklısınız 1 ay birlikte kaldık biz zaten deneme yaparken de o itme durumunda eşime zarar verecek derecede itiyordum çok kötü bir durum gerçekten sizler gibi bende kurtulurum inşallahBen şöyle düşünüyorum kesinlıkle 4.aparat sonrası vajınusmusun büyük bir kısmı çözülmüş oluyor.Çoğunluk güven problemi oldugundan eşe izin vermediğimiz sürece ertelenip gidiyor eşe izin verip müdahale etmemeliyiz.Bunuj dışında olmaması için hiç bir gerekçe yok.Eşiniz gelene kadar aparata bir ders çalışıyormuş gibi çalışın ama öyle yapıp bırakmayın rahat 1.5 saat hem kendinize güven gelecek hemde başarmak için daha çok hırslanacaksınız
Rica ederim.Yeterki çabalayın sakın bırakmayın işin ucunu herşey sizin elinizdeÇok haklısınız 1 ay birlikte kaldık biz zaten deneme yaparken de o itme durumunda eşime zarar verecek derecede itiyordum çok kötü bir durum gerçekten sizler gibi bende kurtulurum inşallahçok teşekkür ederim vakit ayırdığınız ve önerilerde bulunduğunuz için uygulayacağım
Merhaba grubunuza beni de alır mısınız 1 aylık evliyim ve yardımlarınıza ihtiyacım varRica ederim.Yeterki çabalayın sakın bırakmayın işin ucunu herşey sizin elinizde
Aşamadım ben en son tedavi oldum sen vajinismusu aştın artık dediler ama eşli denemeye geçtiğimde başaramadım. Şuan boşanmak üzereyim ayrı evlerde kalıyoruz eşimle neredeyse 2 aydır. Barışmamızın içinde bu sorunumuzun düzelmesi gerekiyor. Nasıl yapacağım bilmiyorumNe yaptınız bir gelişme oldu mu
Boşanma sebebiniz nedir acaba tam olarak anlayamadım vajinismus olmanız mi eşiniz size bu süreçte destek olmak yerine köstek olup ayrı yaşamayı mi tercih ediyor?Aşamadım ben en son tedavi oldum sen vajinismusu aştın artık dediler ama eşli denemeye geçtiğimde başaramadım. Şuan boşanmak üzereyim ayrı evlerde kalıyoruz eşimle neredeyse 2 aydır. Barışmamızın içinde bu sorunumuzun düzelmesi gerekiyor. Nasıl yapacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?