Vajinismus için dilatör tedavisi ???

Ben toplam 2400 TL verdim am gene olsa gene veririm sanırım. O zaman durumlarımı çok iyi değildi ama şükür Bi şekilde atlattık
nerde oldunuz tedavi geçen sene hera klinik 7000 istiyordu bu sene ne diyecekler bilmiyorum

Kadın doğuma gittiniz mi fiziksel bir sıkıntı yok değil mi

nerde oldunuz tedavi geçen sene hera klinik 7000 istiyordu bu sene ne diyecekler bilmiyorum
Esra Çabuk Cömert e gittim. Seansı 600 TL uzadıkça artar ama ben 4 seansta atlattım. Çok abartılıymış fiyatı ben o kliniğe hiç başvurmadım. Aynı işlem yani doktoruma güveniyorum ve istediğim sonucu aldım. İnşallah sizde atlatırsınız

Cem keçe nin vajinusmusu 10 adımda yenmek diye bir kitabı var oradaki egzersizleri yapabilirsin bende o şekilde şuan kendim deniyorum daha 2 numaradayım yavas yavaş alışa alışa yapmak gerekiyor.

Cem keçe nin vajinusmusu 10 adımda yenmek diye bir kitabı var oradaki egzersizleri yapabilirsin bende o şekilde şuan kendim deniyorum daha 2 numaradayım yavas yavaş alışa alışa yapmak gerekiyor.
Konum biraz eski ben baya oldu vajiyi yeneli çok şükür. Ama kitabi biliyorum başka ihtiyaç duyanlar yararlanirsa çok faydasi olur

lutfen bana detayli anlatabilir misin tedevi de aliyorum ama bu egzersizler de cok zorlaniyorum 2 ci dilatordeyim cok yaptigim da zorlaniyorum canim cok aciyor agrisiz sizisiz diyorlar ama benim neden bu kadar canim yaniyor kasmamaya calisiyorum esimle 2 ci dilator de deneme yaptim ama sonuc husran

Kasılmadığını düşünüyorsun ama kasıldığın için olmuyor canım nefes ve kegel egzersi yapııp dilatörleri öyle dene çok rahat olacak dilatör bitmeden deneme yapma bence

Yaaa bu lütfen Bende de geçerli olsun eşim şuan görevde 3 ay gelmiycek. 3. Boyu sorunsuz yapıyorum. Ya nasıl içime umut ışığı geldi. Çok teşekkür ederim.

Yaaa bu lütfen Bende de geçerli olsun eşim şuan görevde 3 ay gelmiycek. 3. Boyu sorunsuz yapıyorum. Ya nasıl içime umut ışığı geldi. Çok teşekkür ederim.
Bir kısmını yapmışın nerdeyse başarıya az kalmış canım sende yaparsın göründüğü gibi zor değil yeter ki inan ve düzenli çalışş

Bir kısmını yapmışın nerdeyse başarıya az kalmış canım sende yaparsın göründüğü gibi zor değil yeter ki inan ve düzenli çalışş
Tiniminimavihanim çok teşekkür ederim okadar güzel enerji veriyorsunuz ki birilerinin burada bana destek olduğunu ve benim sorunuma ortak olduğunu bilmek çok güzel bir duygu. İyiki varsınız. Zafer inananlarındır az kaldı inşallah

Olacak canımm Allahın izniyle sonra daha güzel haberler vereceğiz birbirimize

Merhaba bende 6 aylık evliyim ve dilatörde 4. Aparattayim bikac kez denedim ama olmadı sonra bıraktım maalesef siz yenebildiniz mi deneyimlerinizi yazabilir misiniz

Merhaba bende 6 aylık evliyim ve dilatörde 4. Aparattayim bikac kez denedim ama olmadı sonra bıraktım maalesef siz yenebildiniz mi deneyimlerinizi yazabilir misiniz
Çok güzel ilerleme sağlamışınız pes etmek yok bırakmak yok bende yendim şimdi yazıyorum sana

Canım genel muayene oldun mu? Acı verecek başka bir etken de olabilir. Fiziksel bir sorun olmadığına eminsen eşinle son aşamayı da deneyebilirsin. Ben de zamanında bu illeti çektim, ilk evliliğimde buna bir sorun bulamadım. Ama şimdiki eşimle ilk denemede oldu. Evet biraz acıdı ama umursamadım. Doğrusu eş kişisiyle aranızdaki kimya, sevgi, saygı etkiliyor sonucu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…