nerde oldunuz tedavi geçen sene hera klinik 7000 istiyordu bu sene ne diyecekler bilmiyorumBen toplam 2400 TL verdim am gene olsa gene veririm sanırım. O zaman durumlarımı çok iyi değildi ama şükür Bi şekilde atlattık
Kadın doğuma gittiniz mi fiziksel bir sıkıntı yok değil miArkadaşlar burada okuduklarımdan sonra vemcain sprey ve anestol kremle birlikte dilatör seti alıp egzersizlere basladim. Kendi adıma iyi gittiğimi düşünüyordum. Dilatörle 1 hafta içinde yenenler gördüm. Ben 3. Dilatöre kadar inanarak sabırla ve sakince ilerledim günlük yapiyorum egzersizleri. Bugün 4. Boyuta gecmek istedim tam sizlerin de anlattiğı gibi ıkınarak almaya calistim ama mahvoldum arkadaslar bu nasil bir sey. Hani zamanla alişiyorduk ben o kadar uyusturdugumu dusunurken neden olmadi cok uzuldum biraktim simdi korkuyorum bi daha oyle aciyacak diye bana bir çözüm sunacak olan var mi. Vemcaini içine yeterince mi sıkmadim acaba aciyi girişin 1 cm kadar içinde hissettim gibi . Ne yapacağim şimdi?
Kadın doğuma gittiniz mi fiziksel bir sıkıntı yok değil mi
Esra Çabuk Cömert e gittim. Seansı 600 TL uzadıkça artar ama ben 4 seansta atlattım. Çok abartılıymış fiyatı ben o kliniğe hiç başvurmadım. Aynı işlem yani doktoruma güveniyorum ve istediğim sonucu aldım. İnşallah sizde atlatırsınıznerde oldunuz tedavi geçen sene hera klinik 7000 istiyordu bu sene ne diyecekler bilmiyorum
Konum biraz eski ben baya oldu vajiyi yeneli çok şükür.Cem keçe nin vajinusmusu 10 adımda yenmek diye bir kitabı var oradaki egzersizleri yapabilirsin bende o şekilde şuan kendim deniyorum daha 2 numaradayım yavas yavaş alışa alışa yapmak gerekiyor.
Kasılmadığını düşünüyorsun ama kasıldığın için olmuyor canım nefes ve kegel egzersi yapııp dilatörleri öyle dene çok rahat olacak dilatör bitmeden deneme yapma bencelutfen bana detayli anlatabilir misin tedevi de aliyorum ama bu egzersizler de cok zorlaniyorum 2 ci dilatordeyim cok yaptigim da zorlaniyorum canim cok aciyor agrisiz sizisiz diyorlar ama benim neden bu kadar canim yaniyor kasmamaya calisiyorum esimle 2 ci dilator de deneme yaptim ama sonuc husran
Dilatörleriniz var mı ben kendim evde araştırma yaparak kegel ne nefes egzersizleriyle yendim yardımcı olabilirimDilatör kullanırken nasıl yaptınız neler uyguladınız anlatır misiniz
Bir kısmını yapmışın nerdeyse başarıya az kalmış canım sende yaparsın göründüğü gibi zor değil yeter ki inan ve düzenli çalışşYaaa bu lütfen Bende de geçerli olsun eşim şuan görevde 3 ay gelmiycek. 3. Boyu sorunsuz yapıyorum. Ya nasıl içime umut ışığı geldi. Çok teşekkür ederim.
Bir kısmını yapmışın nerdeyse başarıya az kalmış canım sende yaparsın göründüğü gibi zor değil yeter ki inan ve düzenli çalışş
Olacak canımm Allahın izniyle sonra daha güzel haberler vereceğiz birbirimizeTiniminimavihanim çok teşekkür ederim okadar güzel enerji veriyorsunuz ki birilerinin burada bana destek olduğunu ve benim sorunuma ortak olduğunu bilmek çok güzel bir duygu. İyiki varsınız. Zafer inananlarındır az kaldı inşallah
Çok güzel ilerleme sağlamışınız pes etmek yok bırakmak yok bende yendim şimdi yazıyorum sanaMerhaba bende 6 aylık evliyim ve dilatörde 4. Aparattayim bikac kez denedim ama olmadı sonra bıraktım maalesefsiz yenebildiniz mi deneyimlerinizi yazabilir misiniz
Canım genel muayene oldun mu? Acı verecek başka bir etken de olabilir. Fiziksel bir sorun olmadığına eminsen eşinle son aşamayı da deneyebilirsin. Ben de zamanında bu illeti çektim, ilk evliliğimde buna bir sorun bulamadım. Ama şimdiki eşimle ilk denemede oldu. Evet biraz acıdı ama umursamadım. Doğrusu eş kişisiyle aranızdaki kimya, sevgi, saygı etkiliyor sonucu...Arkadaşlar burada okuduklarımdan sonra vemcain sprey ve anestol kremle birlikte dilatör seti alıp egzersizlere basladim. Kendi adıma iyi gittiğimi düşünüyordum. Dilatörle 1 hafta içinde yenenler gördüm. Ben 3. Dilatöre kadar inanarak sabırla ve sakince ilerledim günlük yapiyorum egzersizleri. Bugün 4. Boyuta gecmek istedim tam sizlerin de anlattiğı gibi ıkınarak almaya calistim ama mahvoldum arkadaslar bu nasil bir sey. Hani zamanla alişiyorduk ben o kadar uyusturdugumu dusunurken neden olmadi cok uzuldum biraktim simdi korkuyorum bi daha oyle aciyacak diye bana bir çözüm sunacak olan var mi. Vemcaini içine yeterince mi sıkmadim acaba aciyi girişin 1 cm kadar içinde hissettim gibi . Ne yapacağim şimdi?
Yardım edebilirim canım. Yazayım sanaBana da yardımcı olur musunuz
Baby sanada yazıyorum olur mu mesaj kutunuza bakınBen de bu problemi yaşıyorum. Sizden biraz bilgi almam mümkün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?