- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.514
- 83
TebriklerArkadaşlarrr ben yendimmmm
Umarım herkes bir gün bu illetten kurtulur dualarım sizinle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TebriklerArkadaşlarrr ben yendimmmm
Umarım herkes bir gün bu illetten kurtulur dualarım sizinle
Hangi şehirde yaşıyorsunuzMerhaba canım hangi doktora tedavi oldun
Hm ben Adana'da tedavi oldum 4 5 saat içinde bitti şükür kurtuldum bu vajinismustan siz tedavi gördünüz mü hiç veya kendi kendinixe bir şeyler yapıyor musunuz yardımcı olmak isterimAydinda yaşıyorum
Kadın doğum doktoruna gittim herhangi bir sorun yok dedi parmak egzersizi verdi ama yapamadım dün dilatör e başladım fakat kendimi çok kasıyorum 1.boyu bile daha yapamadım her denemem aglayarak bitiyorHm ben Adana'da tedavi oldum 4 5 saat içinde bitti şükür kurtuldum bu vajinismustan siz tedavi gördünüz mü hiç veya kendi kendinixe bir şeyler yapıyor musunuz yardımcı olmak isterim
Kendi kendinizi alıştırmanız gerekiyor ben ilk başta çok zorlandım önce psikolog tarafından tedavi oldum olmadı sonra buraya gittim 7bin TL gitti ama inanın değdi çok şükür zar zor ayarladık ödedikKadın doğum doktoruna gittim herhangi bir sorun yok dedi parmak egzersizi verdi ama yapamadım dün dilatör e başladım fakat kendimi çok kasıyorum 1.boyu bile daha yapamadım her denemem aglayarak bitiyor
Kendi elinizde umarım bir an önce o cesareti elinizde görürsünüz gerçekten keşke keşke diyorsunuz o yaşanan huvurszlugahic değmiyorNe güzel yazmışsınız inşallah ben ve benim gibiler de atlatabilir benimde psikolojik ama tedaviler çok pahalı yeni evliyiz nasıl yaparım bilmiyorum
Ikınmak? İlk 3 taneyi aldıysan 4 ü almaman çok tuhaf.. uyusturucu kreme faln gerek yok bence ilk 3ten sonra. Jelle masajını yap birazda dilatöre jel dök, derin bi nefes al ve nefesini yavaşca verirken içeri doğru it. Nefesinin tamamini verdiginde icinde oldugunu göreceksinArkadaşlar burada okuduklarımdan sonra vemcain sprey ve anestol kremle birlikte dilatör seti alıp egzersizlere basladim. Kendi adıma iyi gittiğimi düşünüyordum. Dilatörle 1 hafta içinde yenenler gördüm. Ben 3. Dilatöre kadar inanarak sabırla ve sakince ilerledim günlük yapiyorum egzersizleri. Bugün 4. Boyuta gecmek istedim tam sizlerin de anlattiğı gibi ıkınarak almaya calistim ama mahvoldum arkadaslar bu nasil bir sey. Hani zamanla alişiyorduk ben o kadar uyusturdugumu dusunurken neden olmadi cok uzuldum biraktim simdi korkuyorum bi daha oyle aciyacak diye bana bir çözüm sunacak olan var mi. Vemcaini içine yeterince mi sıkmadim acaba aciyi girişin 1 cm kadar içinde hissettim gibi . Ne yapacağim şimdi?
Merhaba, alintiladiginiz yazim cok eski cok sukur geride kaldi o gunler yine de tesekkur ederim.Ikınmak? İlk 3 taneyi aldıysan 4 ü almaman çok tuhaf.. uyusturucu kreme faln gerek yok bence ilk 3ten sonra. Jelle masajını yap birazda dilatöre jel dök, derin bi nefes al ve nefesini yavaşca verirken içeri doğru it. Nefesinin tamamini verdiginde icinde oldugunu göreceksin
Bende aynı dertten müzdariibimlütfen bana da yardımcı olabilir misinizzz lütfen
Rabır dilatör seti diye bak canımHangi dilatasyon setini aldınız. Link paylaşabilirmisiniz acaba
Neolur banada yardim edinCok tesekkur ederim. En son 4. Dilatoru basaramadim diye yazmistim ama uc gun sonra basardim. Simdi biraz daha 4. Dilatorle calisip eşli denemeye gececegiz cok sukur cok az kaldi basarmama