• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus için dilatör tedavisi ???

Hm ben Adana'da tedavi oldum 4 5 saat içinde bitti şükür kurtuldum bu vajinismustan siz tedavi gördünüz mü hiç veya kendi kendinixe bir şeyler yapıyor musunuz yardımcı olmak isterim
Kadın doğum doktoruna gittim herhangi bir sorun yok dedi parmak egzersizi verdi ama yapamadım dün dilatör e başladım fakat kendimi çok kasıyorum 1.boyu bile daha yapamadım her denemem aglayarak bitiyor

Kadın doğum doktoruna gittim herhangi bir sorun yok dedi parmak egzersizi verdi ama yapamadım dün dilatör e başladım fakat kendimi çok kasıyorum 1.boyu bile daha yapamadım her denemem aglayarak bitiyor
Kendi kendinizi alıştırmanız gerekiyor ben ilk başta çok zorlandım önce psikolog tarafından tedavi oldum olmadı sonra buraya gittim 7bin TL gitti ama inanın değdi çok şükür zar zor ayarladık ödedik
Önce sohbet ettik sonra da dilatorle başladık öncesinde nefes egzersizleri ile ama zorlamak gerekiyor biraz bir de vajinanın alt kısmına küçük dilatorle baskı yapın biraz u şeklinde ordan oraya üç beş saniye bastırarak
Sonra poponizi sıkın kas bırak yapın yani
Sonra dilatorle deneyin kayıp gidiyor sanki inanın
Ama biraz cesaret gerekiyor ben hiç cesaret edemedim ve gittiğimde de olmiycak sandım ama oldu
Kadın yaptı zaten ilk dilatorü girdi dedi ben inanmadım hiç hissetmedim yani
Kafamda büyüttüğüm ile kaldı yani 2. 3. Dilstor aynı şekilde 3.den sonra parmak egzersizi oldu
Ama dilatorü hafif popo yönünde ilerlemeniz gerekiyor
Zaten ordaki açıklık kendi kendine kayıyor ama ilkte çok zorlanıyor insan hala kapalı bir şey var sanki diye düşünüyoruz ama yok inan yok orası bomboş
Ve ben parmağımı içeri girdirdiğimde ağladım bu muymuş ben bunun için mi okadar acı cekmisim diye ve içi okadar sıcaktı ki parmağımı çıkarmak istemedim düşün mutlaka olacaktır biraz cesaret ve yapacam yapacam diye kendinizi sartlamaniz
İnanın birliktelik o kadar özel ki
Ben yaşadıktan sonra çok çok dua ettim benim gibi olan kadınlar hepsi atlatsin o buhranı çünkü yasanilmasi gereken bir şey gerçekten öyle
Cinselliğin güzel bir şey olduğuna dair kafanızı olumlu yönlerde tutun hep
İnanın ki gerçekten de öyle
Cinsellik harika yani
İlk birlikteligimiz biraz zor oldu uani ben tam rahat edemedim
Tedavi olduğum yerdeki kadın kremler önermişti biri Bepanthol diğeri adını unuttum hafif uyuşturan bir kremdi
İnan bir 3 birliktelikten sonra biz onu kullanmayı bıraktık gerek kalmadı çünkü vajina birkaç birliktelikten sonra penis şeklini alırmış
O yüzden ben rahattım çok şükür de atlattım rabbim hepimize yardım etsin
İnşallah tüm kadınlar kurtulur bu durumdan
İlerledikçe psikolojik olarak bitiyor
Biz eşimle büyük kavgalar ettik tartışmalar yaşadık
Evliliğimin bitim noktasına gelmiştim düşünün çünkü kendime güvenim yoktu ve eşimle de bu durum iyice olumsuz etkiliyor du

Ne güzel yazmışsınız inşallah ben ve benim gibiler de atlatabilir benimde psikolojik ama tedaviler çok pahalı yeni evliyiz nasıl yaparım bilmiyorum

Ne güzel yazmışsınız inşallah ben ve benim gibiler de atlatabilir benimde psikolojik ama tedaviler çok pahalı yeni evliyiz nasıl yaparım bilmiyorum
Kendi elinizde umarım bir an önce o cesareti elinizde görürsünüz gerçekten keşke keşke diyorsunuz o yaşanan huvurszlugahic değmiyor

Arkadaşlar burada okuduklarımdan sonra vemcain sprey ve anestol kremle birlikte dilatör seti alıp egzersizlere basladim. Kendi adıma iyi gittiğimi düşünüyordum. Dilatörle 1 hafta içinde yenenler gördüm. Ben 3. Dilatöre kadar inanarak sabırla ve sakince ilerledim günlük yapiyorum egzersizleri. Bugün 4. Boyuta gecmek istedim tam sizlerin de anlattiğı gibi ıkınarak almaya calistim ama mahvoldum arkadaslar bu nasil bir sey. Hani zamanla alişiyorduk ben o kadar uyusturdugumu dusunurken neden olmadi cok uzuldum biraktim simdi korkuyorum bi daha oyle aciyacak diye bana bir çözüm sunacak olan var mi. Vemcaini içine yeterince mi sıkmadim acaba aciyi girişin 1 cm kadar içinde hissettim gibi . Ne yapacağim şimdi?
Ikınmak? İlk 3 taneyi aldıysan 4 ü almaman çok tuhaf.. uyusturucu kreme faln gerek yok bence ilk 3ten sonra. Jelle masajını yap birazda dilatöre jel dök, derin bi nefes al ve nefesini yavaşca verirken içeri doğru it. Nefesinin tamamini verdiginde icinde oldugunu göreceksin

Ikınmak? İlk 3 taneyi aldıysan 4 ü almaman çok tuhaf.. uyusturucu kreme faln gerek yok bence ilk 3ten sonra. Jelle masajını yap birazda dilatöre jel dök, derin bi nefes al ve nefesini yavaşca verirken içeri doğru it. Nefesinin tamamini verdiginde icinde oldugunu göreceksin
Merhaba, alintiladiginiz yazim cok eski cok sukur geride kaldi o gunler yine de tesekkur ederim.

Back