- 10 Mart 2022
- 94
- 1
- 28
yeni evlisiniz heralde dar olduğu için girmiyordu heralde yag kayganlaştırıcı vs. denediniz miİlişkiye giremiyordum oradaki darlıktan bende actirdim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni evlisiniz heralde dar olduğu için girmiyordu heralde yag kayganlaştırıcı vs. denediniz miİlişkiye giremiyordum oradaki darlıktan bende actirdim.
artık bir sorun olmaması gerekiyor aslında... ameliyatdan 1 hafta sonra doktor kontrole çağırıyor ve ondan sonra serbest diyor düzenli devam edersenizz daha sağlıklı olacaktır genişletme ve zar çıkartımından sonra doktorum öyle demişti ara vermeyin düzenli devam edin demiştiHymenektomi islemi oldum. İlişkiye giremiyordum. Vajinismus degilim. Ya da bilmiyorum. Sürec gösterecek
Evli degilim sadece partnerimle ilişkiye gireceğiz ama oradaki darlık sebebiyle aşırı baskı hissediyordum. Çünkü parmak giriyor ama p.nis girmiyor. Yağ vs de denedik olmadı.yeni evlisiniz heralde dar olduğu için girmiyordu heralde yag kayganlaştırıcı vs. denediniz mi
girceğiz dedin peki sunu sormak istiyorum partnerinle birlikte olurken ve tek basınayken zevk alabiliyor musunEvli degilim sadece partnerimle ilişkiye gireceğiz ama oradaki darlık sebebiyle aşırı baskı hissediyordum. Çünkü parmak giriyor ama p.nis girmiyor. Yağ vs de denedik olmadı.
size özelden yazdım ben de nişanlıyken tedavi oldum.Evli degilim sadece partnerimle ilişkiye gireceğiz ama oradaki darlık sebebiyle aşırı baskı hissediyordum. Çünkü parmak giriyor ama p.nis girmiyor. Yağ vs de denedik olmadı.
Evet zevk alıyorum. Birleşme yaşamadığım için birleşme esnasındaki duruma yorum yapamıyorumgirceğiz dedin peki sunu sormak istiyorum partnerinle birlikte olurken ve tek basınayken zevk alabiliyor musun
yani tek basınayken mastürbasyon yapıyorsun zevk alıyorsun ama birliktelikte zevk almıyon dogru mudurEvet zevk alıyorum. Birleşme yaşamadığım için birleşme esnasındaki duruma yorum yapamıyorum
açık konuşayım ilk sıralar birleşme esnasında çok birşey anlamamıştım sadece altıma yapıcam gibi his vardı baskı zamanla alışınca başka oldu hatta 8 yıllık evliyim şuan ile ilk sıralar arasında acaaaayyiippp fark var demem o ki zamana bırakın belkide kasıyorsunuzdur ya da partneriniz sizi yeterince hazırlamıyordur . ameliyata rağmen sıkıntı kalmaması gerekiyordu açıkcası.Evet zevk alıyorum. Birleşme yaşamadığım için birleşme esnasındaki duruma yorum yapamıyorum
Daha bugün açtırdım. 1 ay sonra yazarım:)) evet o çiş gelme hissi çok fena onu nasıl yenecegiz :)) aslında ıkınır gibi yapınca zevkli birşey gibiaçık konuşayım ilk sıralar birleşme esnasında çok birşey anlamamıştım sadece altıma yapıcam gibi his vardı baskı zamanla alışınca başka oldu hatta 8 yıllık evliyim şuan ile ilk sıralar arasında acaaaayyiippp fark var demem o ki zamana bırakın belkide kasıyorsunuzdur ya da partneriniz sizi yeterince hazırlamıyordur . ameliyata rağmen sıkıntı kalmaması gerekiyordu açıkcası.
Birlikte olmadım ki neyi soruyorsunuz tam anlayamadım:) ön sevişmeyi soruyorsanız evet onda da zevk alıyorumyani tek basınayken mastürbasyon yapıyorsun zevk alıyorsun ama birliktelikte zevk almıyon dogru mudur
ayy daha yeniDaha bugün açtırdım. 1 ay sonra yazarım:)) evet o çiş gelme hissi çok fena onu nasıl yenecegiz :)) aslında ıkınır gibi yapınca zevkli birşey gibi
birleşmeden kastınız ön birliktelik midiraçık konuşayım ilk sıralar birleşme esnasında çok birşey anlamamıştım sadece altıma yapıcam gibi his vardı baskı zamanla alışınca başka oldu hatta 8 yıllık evliyim şuan ile ilk sıralar arasında acaaaayyiippp fark var demem o ki zamana bırakın belkide kasıyorsunuzdur ya da partneriniz sizi yeterince hazırlamıyordur . ameliyata rağmen sıkıntı kalmaması gerekiyordu açıkcası.
ben de hiç dikiş yoktu ya kesti aldı hepsini.ayy daha yeni
haftaya kontrole gel dedi değil mi
benim dikişli oldu ameliyatda genişletmeye çalışırken zorlanmış 5 dikişim vardı iyileşirken siyah ip sallanıyordu çok komikti
hayır birleşmek diyorum ön sevişme değilbirleşmeden kastınız ön birliktelik midir
ciş yapar gibi mi mi zevk suyunuz geldi yani?kasmadınız kendinizihayır birleşmek diyorum ön sevişme değil
bende vajina genişletme de yapıldı + olarakben de hiç dikiş yoktu ya kesti aldı hepsini.
tampon tıkadı sonra akşam attık onu da.
ablacım ne diyorsun sen yaciş yapar gibi mi mi zevk suyunuz geldi yani?kasmadınız kendinizi
hmmm anladım. valla keşke hiç olmasa o zar doğrudan açık olsa. çok uğraştırıcı bir süreçti benimkisi, sizi düşünemedim bile.bende vajina genişletme de yapıldı + olarak
genişletilirken damar mı çatlamış ne dikiş atmışlar
tampon bana da yapıldı ama ameliyatdan sonra çok çişim geldi çıkarılması gerek sandım o ameliyatlı halimle çııkarmıştım soktor kontrole geldiğinde tampon nerede dedi onu aradı dedim yok sıkıştım da. çıkarmasaydın dedi e nasıl yapıcaktım ya ıy
o gün akşam eve yürüye yürüye gittim zaten ama hem çıkartma hem genişletme yapıldı ve sıkıntı çıktı bende o kadar dardı
eşim doktora öyle demişti ne saçma şey keşke 20 diş gibi zamanla işlevini yitirse ve kendiliğinden boşa çıksa şu uğraştığımız şeye bak demişti çok mantıklı keşke hiç olmasahmmm anladım. valla keşke hiç olmasa o zar doğrudan açık olsa. çok uğraştırıcı bir süreçti benimkisi, sizi düşünemedim bile.