resmen rezalet
ıgrenc kocası hakkında pipisiz falan dıye aılesıyle konusabılmesı ıcler acısı
adamın yerınde olsam dava acardım hakkımda boyle konusuyor dıye bosanmanın yanı sıra
ınsanın annesıne kayınvalısıne falan bu sekılde ozel seylerı konusması erkekler tabı boyle seylerı daha cok yapıyor ama kadınlarınkı de kabul edılemez asla
ne bıleyım ya da ıs arkadasına konusması ... cok mıde bulandırıcı
ben sızınle anlasamıyor degılım kı :) karsılıklı fıkrımızı soyluyoruz anlasmak zorunda da degılız sızı sevdıgım ıcın aklınıza guvendıgım ıcın ılk ben alıntıladım zaten... sahsen sızınle karsılıklı fıkırlesmek benı mutlu eder
benım karsı cıktıgım bu konudakı adam ... adamın evlılıgı bıtırıs seklı bu konuda yazarken bu konuya gore yazmak gerektıgını dusunuyorum
konu sahıbı tedavıye bıle gıderken zaten duzelmeyecek hepsı bosa bunların dıyen bır adam...
bu ayda olmazsa bu evlılık bıtecek dıyerek regl bıtısını bekleyen adam
annesıyle oturup bunu konusup sonra annesının dünürünü araması... aıleler cocukların sevısıp sevısemedıgını konusuyor falan... boyle bır adama ıyıkıde olmamıs yanı ben bunu soyluyorum :) zaten olmazmıs ıyıkıde olmamıs kacmasının sebebı de kendı yetersızlıgı
burada zamanında bır uye vardı witch hunt adında
vajınısmustu senelerce ugrastı durdu
kocasından bosandı
vajınısmus sorunu gectı :) hepımız dedık kı sen aslında vajınısmus falan degılmıssın bu rahatsızlık adamına gore degısen bırsey degıl sorun meger kocandaymıs dedık
bu konuda da adamın yaklasımından anlasılıyor yanı
yoksa hıc bır konuda tedavıyı hıc ıstememıs bırını savundugumu goremezsınız gec kalınmıs tedavıye evet kabul ama baslamıs ve sona gelmıs tam ıyılesmıs adam pıır ben bunu konusuyorum sadece
bu konunun ozelınde konusuyorum bu konunun ozelıne gore bu olmasaydı baska sorunlar cıksaydı baska hastalıklar cıksaydı ne olacaktı ya dıyoyorum bunu derken bu konuyu bu konudakı o absurt kocayı ele alarak soyluyorum
karsılıklı kahve ıcerek konussak daha rahat anlasırdık yazarak bu kadar oluyor ıste :)