Jinekoloji Vajinismus dilatör

Ben o şekilde yaptım. Ve bişey de olmadı. Gayet sağlıkliyim.
Bişey olmadığı için tavsiye ettim.
Size yanlış gelen, başkasına doğru gelebilir.
İlla sizin dogrunuz olacak diye birşey yok.
Benim doğrum değil bu bilimin doğrusu. Bilimin doğrusu genel geçerdir, sizin doğrunuzdan büyüktür. Tıp bilimi diyor ki kukunuza yağ sürmeyin.

Bir şey olmadığını, zarar görmediğinizi bilemezsiniz. Ph dengesi bozulursa her türlü hastalığa, kanser dahil davetiye çıkarırsınız.

Banada doktor tavsiye etmişti.
Saygılar.

Esli denemeden önce dilator çalış. Ve beline yastık koy
Çok teşekkür ederim tavsiyeler için evet belime yastık koyuyorum ama öyle de sanki içime girince kasildim mi hareket edemiyorum daha çok geriliyorum. Esli denemeden önce umarım dördü alabilirim yoksa ucu bolca çalışıp eşli deneme yapacağız sanirim

Ayna ile çalış canım. Dilator kullanırken zeytinyağı ve kayganlastirici kullan. Nefes alıp ver. Dilator kullandığın zaman da ikin acı olmayacak
Zeytinyağında bulunan asit vajina ile birlikte üreme organlarının canına okuyor, lütfen yapmayın böyle şeyler!

Aynen canım, o an 10 sn ye sabretsen olup bitcek aslında.
O an nefes al ver ikin acı olmayacak.

Aynen canım, o an 10 sn ye sabretsen olup bitcek aslında.
O an nefes al ver ikin acı olmayacak.
Dördüncü de kanama vs oldu mu sizin yani bu kanama şart değilmiş elbette biliyorum ama benim kalınlık gibi bir durum olduğu ve Dr kanama çok olabilir korkma diye uyardığı için istem dışı korktuğunu bu yüzden dördü alamadigimi dusunuyorum

Bebe yağı öven doktor mu? umarım bir daha kapısından geçmemişsinizdir. Petrol ürününü cildimize bile sürmeye korkuyoruz.

Çok fazla çeşit var kayganlaştırıcıda, beni memnun eden sizde sorun yaratabilir. Denemeden size uygun ürünü bulamazsınız. Biz genelde bioglide ya da waterglide kullanıyoruz.

Canım bende kanama olmadı. ilk iliskimizin sabahında gelmisti çok az birşey.

Sormayın burada da kullanan çok ama kiminde mantar yapmış bende de yanma yaptı yani kötüler arasından en az kötüyü seçerek zeytinyağı kullanıyorum yanma yapmıyor diye. Bir de dilatör setle iki saat çalışıyorum az bir miktar da değil epey bir yağa maruz kalıyorum. Söylediğiniz markaları deneyeceğim yapış yapış his hepsinde mi oluyor ben böyle yağ gibi kaysin istediğim için belki de Dr un verdiği jel de yapış yapış hissiyatı yeterli gelmiyor

Ayna çalışması nedir?
Ben ilk aylarda kendim keşfetmek için yapıyordum ama vajen deliğini hiç gorememidtim kasildigimdan açılmıyormus meğer. Geçen haftalar eşimle başladık aynı egzersizlere kasilsam da durmadık o yavaşça dokunmaya parmağını gezdirmeye devam etti hep ve ben rahatladikca oranın açıldığını gördüm. İnşallah tamamen biterse bu hastalık o deliği görmek olacak vesilesi

Bunlar su bazlı doğal içerikli ürünler. Bende vajinismus gibi herhangi bir problem olmadığı için bana yeterli geliyor. Yapış yapış hissi bilmiyorum sonuçta vücut sıvılarımızla da karışıyor. Yağ bazlı kayganlaştırıcıları deneyebilirsiniz. Onlar hakkında çok fikrim yok maalesef, tavsiye veremiyorum o yüzden.

Zeytinyağı çok asidik bir yağ, çok zarar verir size uzun vadede.

Teşekkür ederim tavsiyeler için o markalari da deneyeceğim

Durex naturals kullanın. Meyveli olanları tercih etmeyin. Burdaki zeytinyağı, hindistan cevizi yağı, motor yağı zımbırtılarına uymayın. Vajinismusla uğraşırken vajen florasını bozarsınız.

4. Dilator biraz zorlar ama hiç yapmadığınız da 1. Dilatör nasil zor geldi ve basardi iseniz 4. Dilatorde su an öyle. Yag konusuna gelince Hindistan cevizi yagi kullanın tabi yağları bir kaç birliktelik ic8n kullanabilirsiniz sonrasında on sevişmeniz ve kendinizi keşfettiğinizde kullanımı bırakacaksınız. Eczaneden ultrason jeli alabilirsiniz alerjik bünyenin varsa kayganlastrici ilk etapta yapisiklik ve kuruma yapip daha cok acıya neden oluyor çünkü ıslanmiyor ve relax olmadığınız için. Esli denemenizde ilik dus alip rahatlamanizi ve on sevismeyi uzatmanizi öneririm.

Durex naturals kullanın. Meyveli olanları tercih etmeyin. Burdaki zeytinyağı, hindistan cevizi yağı, motor yağı zımbırtılarına uymayın. Vajinismusla uğraşırken vajen florasını bozarsınız.
Teşekkürler tavsiye için durex naturals tek çeşidi mi var yapış yapış hissi olmuyor değil mi söyle de bir durum var insanlar surup direkt ilişkiye girdikleri için belki yapış yapış olana kadar işleri bitiyordur kayganlastirici ile. Ben iki üç saat çalışıyorum sürekli sürsem üst üste temizlemeden yapış yapış hissi gitmiyor yine

İnsallah kisa surede cozersiniz

İki çeşidi var herhangi birini alabilirsiniz. Çabuk kuruyor yalnız. Üst üste sürmek lazım giriş olana kadar. Zaten eşiniz tamamen girdikten sonra gerek kalmayacaktır. Üstte olmayı denediniz mi ? Eğer siz üstte olursanız hemen pes etmeden ıkınarak yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…