- Konu Sahibi ruzgargulu55
-
Benim doğrum değil bu bilimin doğrusu. Bilimin doğrusu genel geçerdir, sizin doğrunuzdan büyüktür. Tıp bilimi diyor ki kukunuza yağ sürmeyin.Ben o şekilde yaptım. Ve bişey de olmadı. Gayet sağlıkliyim.
Bişey olmadığı için tavsiye ettim.
Size yanlış gelen, başkasına doğru gelebilir.
İlla sizin dogrunuz olacak diye birşey yok.
Banada doktor tavsiye etmişti.Benim doğrum değil bu bilimin doğrusu. Bilimin doğrusu genel geçerdir, sizin doğrunuzdan büyüktür. Tıp bilimi diyor ki kukunuza yağ sürmeyin.
Bir şey olmadığını, zarar görmediğinizi bilemezsiniz. Ph dengesi bozulursa her türlü hastalığa, kanser dahil davetiye çıkarırsınız.
Çok teşekkür ederim tavsiyeler için evet belime yastık koyuyorum ama öyle de sanki içime girince kasildim mi hareket edemiyorum daha çok geriliyorum. Esli denemeden önce umarım dördü alabilirim yoksa ucu bolca çalışıp eşli deneme yapacağız sanirimEsli denemeden önce dilator çalış. Ve beline yastık koy
Zeytinyağında bulunan asit vajina ile birlikte üreme organlarının canına okuyor, lütfen yapmayın böyle şeyler!Ayna ile çalış canım. Dilator kullanırken zeytinyağı ve kayganlastirici kullan. Nefes alıp ver. Dilator kullandığın zaman da ikin acı olmayacak
Aynen canım, o an 10 sn ye sabretsen olup bitcek aslında.Çok teşekkür ederim tavsiyeler için evet belime yastık koyuyorum ama öyle de sanki içime girince kasildim mi hareket edemiyorum daha çok geriliyorum. Esli denemeden önce umarım dördü alabilirim yoksa ucu bolca çalışıp eşli deneme yapacağız sanirim
Dördüncü de kanama vs oldu mu sizin yani bu kanama şart değilmiş elbette biliyorum ama benim kalınlık gibi bir durum olduğu ve Dr kanama çok olabilir korkma diye uyardığı için istem dışı korktuğunu bu yüzden dördü alamadigimi dusunuyorumAynen canım, o an 10 sn ye sabretsen olup bitcek aslında.
O an nefes al ver ikin acı olmayacak.
Bende bişey olmadı.Zeytinyağında bulunan asit vajina ile birlikte üreme organlarının canına okuyor, lütfen yapmayın böyle şeyler!
Bebe yağı öven doktor mu?Ya bu konuda haklı olabilirsiniz ama benim şöyle bı sorunum var cildim çok hassas okey kayganlastirici almıştık yapış yapış berbat hissi var kayganlastirmiyor beni. Dr dan tavsiye istedim o yazdı bir jel kuruluk için de kullanilirmis o da yanma yapıyor. En son gittiğim Dr da bebe yağı muhteşem diye övdü burda mantar yapıyor demiş kullanan bir kesim. Ben de şu an zeytinyağı kullanıyorum için hiç rahat değil. Tavsiye edebileceğiniz bir marka var mi
Canım bende kanama olmadı. ilk iliskimizin sabahında gelmisti çok az birşey.Dördüncü de kanama vs oldu mu sizin yani bu kanama şart değilmiş elbette biliyorum ama benim kalınlık gibi bir durum olduğu ve Dr kanama çok olabilir korkma diye uyardığı için istem dışı korktuğunu bu yüzden dördü alamadigimi dusunuyorum
Sormayın burada da kullanan çok ama kiminde mantar yapmış bende de yanma yaptı yani kötüler arasından en az kötüyü seçerek zeytinyağı kullanıyorum yanma yapmıyor diye. Bir de dilatör setle iki saat çalışıyorum az bir miktar da değil epey bir yağa maruz kalıyorum. Söylediğiniz markaları deneyeceğim yapış yapış his hepsinde mi oluyor ben böyle yağ gibi kaysin istediğim için belki de Dr un verdiği jel de yapış yapış hissiyatı yeterli gelmiyorBebe yağı öven doktor mu?umarım bir daha kapısından geçmemişsinizdir. Petrol ürününü cildimize bile sürmeye korkuyoruz.
Çok fazla çeşit var kayganlaştırıcıda, beni memnun eden sizde sorun yaratabilir. Denemeden size uygun ürünü bulamazsınız. Biz genelde bioglide ya da waterglide kullanıyoruz.
Ayna çalışması nedir?Ayna ile çalış canım. Dilator kullanırken zeytinyağı ve kayganlastirici kullan. Nefes alıp ver. Dilator kullandığın zaman da ikin acı olmayacak
Aynayı karşına olarak, dilatorle çalışıyorsun.Ayna çalışması nedir?
Ben ilk aylarda kendim keşfetmek için yapıyordum ama vajen deliğini hiç gorememidtim kasildigimdan açılmıyormus meğer. Geçen haftalar eşimle başladık aynı egzersizlere kasilsam da durmadık o yavaşça dokunmaya parmağını gezdirmeye devam etti hep ve ben rahatladikca oranın açıldığını gördüm. İnşallah tamamen biterse bu hastalık o deliği görmek olacak vesilesiAyna çalışması nedir?
Bunlar su bazlı doğal içerikli ürünler. Bende vajinismus gibi herhangi bir problem olmadığı için bana yeterli geliyor. Yapış yapış hissi bilmiyorum sonuçta vücut sıvılarımızla da karışıyor. Yağ bazlı kayganlaştırıcıları deneyebilirsiniz. Onlar hakkında çok fikrim yok maalesef, tavsiye veremiyorum o yüzden.Sormayın burada da kullanan çok ama kiminde mantar yapmış bende de yanma yaptı yani kötüler arasından en az kötüyü seçerek zeytinyağı kullanıyorum yanma yapmıyor diye. Bir de dilatör setle iki saat çalışıyorum az bir miktar da değil epey bir yağa maruz kalıyorum. Söylediğiniz markaları deneyeceğim yapış yapış his hepsinde mi oluyor ben böyle yağ gibi kaysin istediğim için belki de Dr un verdiği jel de yapış yapış hissiyatı yeterli gelmiyor
Teşekkür ederim tavsiyeler için o markalari da deneyeceğimBunlar su bazlı doğal içerikli ürünler. Bende vajinismus gibi herhangi bir problem olmadığı için bana yeterli geliyor. Yapış yapış hissi bilmiyorum sonuçta vücut sıvılarımızla da karışıyor. Yağ bazlı kayganlaştırıcıları deneyebilirsiniz. Onlar hakkında çok fikrim yok maalesef, tavsiye veremiyorum o yüzden.
Zeytinyağı çok asidik bir yağ, çok zarar verir size uzun vadede.
Durex naturals kullanın. Meyveli olanları tercih etmeyin. Burdaki zeytinyağı, hindistan cevizi yağı, motor yağı zımbırtılarına uymayın. Vajinismusla uğraşırken vajen florasını bozarsınız.Ya bu konuda haklı olabilirsiniz ama benim şöyle bı sorunum var cildim çok hassas okey kayganlastirici almıştık yapış yapış berbat hissi var kayganlastirmiyor beni. Dr dan tavsiye istedim o yazdı bir jel kuruluk için de kullanilirmis o da yanma yapıyor. En son gittiğim Dr da bebe yağı muhteşem diye övdü burda mantar yapıyor demiş kullanan bir kesim. Ben de şu an zeytinyağı kullanıyorum için hiç rahat değil. Tavsiye edebileceğiniz bir marka var mi
Teşekkürler tavsiye için durex naturals tek çeşidi mi var yapış yapış hissi olmuyor değil mi söyle de bir durum var insanlar surup direkt ilişkiye girdikleri için belki yapış yapış olana kadar işleri bitiyordur kayganlastirici ile. Ben iki üç saat çalışıyorum sürekli sürsem üst üste temizlemeden yapış yapış hissi gitmiyor yineDurex naturals kullanın. Meyveli olanları tercih etmeyin. Burdaki zeytinyağı, hindistan cevizi yağı, motor yağı zımbırtılarına uymayın. Vajinismusla uğraşırken vajen florasını bozarsınız.
İnsallah kisa surede cozersinizŞöyle ki doktora ilk aylarda gittik fiziksel muayene için. Sonra psikyatriye yonlendirdiler. Birden fazla doktora da gittim ama normal kadın doğumcular bu tedaviyi yapmıyor. Yani özellikle vajinismus tedavisi yapanlar var. İlk evlendigimizde 6 bin lira fiyat verilmişti o zaman cesaretim yoktu, şimdi 10 bin civarı. Bütçemiz yok maalesef ev dizecegiz eşyamiz vs yok. Eşim eğer isteksiz olsa yardım konusunda yine mecburen giderdim bazı arkadaşlar sizin gibi söylemiş eslerinde soğuma oluyor diye umarım bizde öyle bir durum olmaz şu an için eşim sorun etmiyor hatta aylar sonra buyuk bir adım attigim için çok mutlu
İki çeşidi var herhangi birini alabilirsiniz. Çabuk kuruyor yalnız. Üst üste sürmek lazım giriş olana kadar. Zaten eşiniz tamamen girdikten sonra gerek kalmayacaktır. Üstte olmayı denediniz mi ? Eğer siz üstte olursanız hemen pes etmeden ıkınarak yapabilirsinizTeşekkürler tavsiye için durex naturals tek çeşidi mi var yapış yapış hissi olmuyor değil mi söyle de bir durum var insanlar surup direkt ilişkiye girdikleri için belki yapış yapış olana kadar işleri bitiyordur kayganlastirici ile. Ben iki üç saat çalışıyorum sürekli sürsem üst üste temizlemeden yapış yapış hissi gitmiyor yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?