- 31 Ocak 2022
- 83
- 14
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Parmak egzersizi olmadan nasil oldu. Yani aparatla mi denediniz?bir yıldan sonra geçen ay yendim kaderimi...bir arkadaşım tavsiye etti adana da epc hastanesin de melek yüzlü tatlı ve sıcak doktor pınar hanımın sayesin de şimdi çok mutluyum.sakın umutsuz olmayın ben de egzersiz yapamıyor çok ağlıyordum.parmak egzersizi olmadan iki gün de tedavi oldum.allah size de nasip etsin
Ayni durum bndede var cok caresizim lutfen yardimci olun 4 aylik evliyimVajinismus hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim
Bana da yardımcı olur musunuzMerhaba kızlar ben iki yıllık evliyim ve eşimle ilişkiye giremiyorduk.. ve bu kabus bitti çok mutluyum yaa size sadece beklemeyin diyorum çok basit miş boşuna beklemişim o kadar eyer sorularınız, olursa cevap veririm☺
Kendinizi kasmayın rahat olun olacaktırBanada yardımcı olur musunuz bende 3 aylık evliyim ilk ilişkiyi yaşayamadık deniyoruz olmuyor ümidimi kesmek istemiyorum