- 20 Aralık 2020
- 17.062
- 75.539
Kontrol ettim gruptasın canım sana özelden yazdım kontrol eder misn profilinin oldugu yerde mesaj kutun var orasını kontrol et sayfanı yenile olmassa tekrar yaz banaGruba yazamıyorum ki ama ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kontrol ettim gruptasın canım sana özelden yazdım kontrol eder misn profilinin oldugu yerde mesaj kutun var orasını kontrol et sayfanı yenile olmassa tekrar yaz banaGruba yazamıyorum ki ama ben
Gruba alır mıdınız beni de eğer hala varsa tabi lütfenYaparsınn neden olmasın bak ben ve benim gibi arkadaşlarımız var çoğumuz evde aparat sayesinde yendik yaparsın zaten grubumza eklemiş arkadaşım senii şimdi
Tabikii dönüş yapıyorum sanaGruba alır mıdınız beni de eğer hala varsa tabi lütfen
Niye giremiyordun ilişkiye merak ettimMerhaba kızlar ben iki yıllık evliyim ve eşimle ilişkiye giremiyorduk.. ve bu kabus bitti çok mutluyum yaa size sadece beklemeyin diyorum çok basit miş boşuna beklemişim o kadar eyer sorularınız, olursa cevap veririm☺
Hersey kafada bitiyor bence tatmin olmaya çalış benceBende ayni sorunu yasiyorum..maddi durumum yok psikyatriye gitmek icin nolur banada yardimci olun..bu kabus bitsinnn artikk
Nasıl yendiniz uzman yardımıyla mı evde mi yardımcı olursanız sevinirimMerhaba kızlar ben iki yıllık evliyim ve eşimle ilişkiye giremiyorduk.. ve bu kabus bitti çok mutluyum yaa size sadece beklemeyin diyorum çok basit miş boşuna beklemişim o kadar eyer sorularınız, olursa cevap veririm☺
Bana da olur musunuz nasıl yendiniz ?Yeni yenmis biri olarak ben sana destek olurum)