Selam kızlarrr,
ben bu hastalık dan 3 ay önce kurtuldumm .Hayata başka bir pencereden bakmaya başladım. Kadın olduğumu hissetim. Allahım izin verirse ANNE de olucam. smile ifade simgesi
Bu benim ikinci evliliğim ilk evliliğim ailemin zorlaması ile oldu ve cinsellik olmadığı için 1 yıl içinde bittti. Ben hep zorla evlendiğim için cinsellik olmadığını düşünüyordum. Çünkü ilk kocamı sevmiyordum ya. 4 yıl önce aşık oldum ve evlendik.3,5 yıllık evliyim. Ama ikinci evliğimde kısa süre sonra zindan olmuştu. Bu hastalık bir gölge gibi benimle arkamdan geldi. Kendimi beceriksiz, eksik ve kötü hissediyordum. Daha sonra 2. evliliğimi de tam bitirmek üzereyken son tur son şans deyip HERA KLINIK e gittik. Maddi manevi her şey bitti demiştik ki Dr.ŞENAY ESERDAĞ beni yeniden hayat bağladı. Şenay ESERDAĞ hocam sizi çok seviyorum. iyiki varsınız .Sadece 3 günde beni VAJİNİSMUS derdinden kurtardı.Olanlara biz bile inanamadık. Sırtımdaki yükü siz indirdiniz.
Bu derdi yaşayan herkeze söylüyorum lütfen kendinize izin verin. Ayaklarınızdaki prangalardan kurtulun.kendinize güvenin veeee HERA Klınıgı bulun Dr. ŞENAY ESERDAĞ a tedavi olun. Onu ve HERA ailesini cok seviyorum.
Sevgiler