Vajinismus yardım

Her gün denemelisin canım. Başlarda birkaç denemede olmayabilir pes etme. Her gün deneyerek başarıya ulaşacaksın. İlk girdiğinde de hepsi girecek diye de şartlama kendini. Örnek veriyorum; bugün hiç olmaz yarın az olur sonraki gün biraz daha ilerler. Alışınca bir bakmışsın yarısı bile olmuş.
Çok teşekkür ediyorum. Bugün başardım sonunda bende yendim vajinismusu 🥳 vemcain sprey ve dilatör sayesinde oldu ve tabi sizlerinde 🥲🙏

Çok teşekkür ediyorum. Bugün başardım sonunda bende yendim vajinismusu 🥳 vemcain sprey ve dilatör sayesinde oldu ve tabi sizlerinde 🥲🙏
Kızlar merhaba, 1 ay önce felan ben vajinismusu yendiğimi söylemiştim evet yendim ama bunun arkası gelmedi ya sadece bir kere yapabildik zar patladı ama sonra bidaha hiç yapamadık hala hiç yapmamışız gibi ağrıyor bunun için vereceğiniz tavsiyeleriniz var mı acaba lütfen söyleyin 🙏

2 yıl boyunca bu sorunu yaşadım ve kendim çözdüm anlıyorum sizi, ilk birlikteliğin ardından tekrar yapmak için benim tavsiyem D… ile başlayan markanın kayganlaştırıcısı bol bol hem eşinize hem kendinize sürmek ve tam o anda nefes alıp verirken aşağıdaki kaslarınızı dışa doğru ıkınır gibi sıkıp gevşetmeniz , kolayca oluyor

X