vajinismus belası

Sağolasın canım ya cok berbat hastalık herşey den soguttu

Rabbim ol dese oda olur emin ol .. Vardir elbet onunda bir zamani .. Benimde olmadi iliskim esimle vajinusmus zannettik heryere gittim ama olmadi ve esimin ben iliskiden nefret ettim sirf cocuk icin dedi beni iliskiden soguttu hepten . En azindan esin destek ve eminim bu sorunu asacaksin .. sevgi herseyin ustesinden gelir canim . Umudunu yitirme ve denerken hep ikinmaya calis zevk belki alamiyor insan ama aparatlarla denemeye calis surekli ..

Kızlar bir yıllık evliyim eşimle ilişkiye giremedik Jinekolog fiziksel muayene yaptı Vajinusmus dedi ilac yazdi hepsini kullandim bi faydası olmadi birleşme anında ben yine esimi itiyorum haydar dümen tek seans da cozdugunu iddia ediyor doktor doktor dolaşmak istemiyorum cok yiprandim giden gitmemi tavsiye eden var mi
Öncelkle herkese çok geçmiş olsun..bende ewlendigim ilk 8 ay cok ugrastım inanılmaz yıprandım.şimdi ise bi bebeğim var..Sadece psikolojini güzel tutun ve bu işi uzmanlarına bırakın..bende bir çok arkadaşın gittigi süleyman eserdağ sayesinde kurtuldum 4 gün sürdü..burda daha önce bunu belirttigimde reklam yapıosun dediler.Allah biliyor öyle bir amacım olmadı burdaki arkadaşlarımıza yardımcı olmayı istemiştim..tedavide uyguladıgı dilatörleri kendisi tedavi esnasında ücretli olarak vermişti..eger ilgilenen olursa onları satmak istiyorum..isteyende olursa özelden tedavi yöntemini en azından kendimin nasıl kurtuldugunu paylaşmak isterim..neler yasadıgınızı tahmin edebiliyorum..herkese tekrar geçmiş olsun..

Ben 1,5 yil cektikten sonra buradaki vajinismus topigi sayesinde 4 gunde yendim. Butun doktorlar egzersiz yaptiriyor. Ama uzun bi zamans yayiyorlar. O egzersizleri art arda deneyince de cabucak yenebiliyorsun. Azim cesaret ve kendine guven sart.

Bende 6 aylik evliyim cok ugrastik vok yiprandik ne yaptysak olmadi. Gecen hafta kadikoyde yesim yercok hanima muayene oldum konustuk. Ve bana sen 4. Dereceden vaji hastasisin dedi 6 seansta biter her geldgnde 2 saat tedavi gorcksn dedi. Bu h.sonu seansa baslycam. Benum de korkularim war cok endiseleniyorum.

Dokyor yesim yercok a giden var mi aranizda?

Merhaba kızlar. 3 yıllık evlıyım. Vajınısmus ılletının ne demek oldugunu cok ıyı bılırım kasılmalar kavgalar sucluluk duyguları vs vs. İlk 1 yıl hıcbır sekılde bırlesme yasamadım ve yasadıgım en kotu 1 yıldı taaaa ki bir akşam internetten piskolog arastırana kadar. Durumum cok musaıt olmadıgı ıcın pıskolog fıyatlarında ereddutluydum. Bıcok yerı aradım ama en sonunda KADIKOY SENTEZ DANISMANLIK GULDANE KAVGACI ile telefonda gorusene kadar fıyatları ozaman seans ucretı 200 tl ıdı ve ben 5 seansta butun problemımı cozdum. Hatta suanda cocuk dusunuyorum. İstanbulda olan varsa kesınlıkle Guldane hanımı onerebılırım. Pıskolog benımle konusarak ne yapacak dıye dusunen ben verdıgı uygulamalara her gun nuyarak 5 seansta bu durumu cozdum. Kesınlıkle beyınde bıtıyor dıyorlar evet dogruda. Sızı cok ıyı anlıyorum yasadıgınızıda cok ıyı bılıyorum ınanınkı hıc vakıt kaybetmeden bır yardım alın gercekten ıse yarıyor. Ben bunu yendıysem ınanın herkes yener.

arkadaşlar bu bela ile tam 1,5 yıl uğraştım gitmediğim doktor kalmadı hatta operasyon bile geçirdim ama çözülmedi geçen hafta yeşim hanım sayesinde çözdüm bilgilerini almak isteyen olursa bana ulaşabilir 2 saatte bence herkez kurtulabilir bu sorundan yeterki doğru kişi ile iletişime geçin ben bu kadar çektim o kadar zorluk yaşadımki herkezin bu beladan kurtulmasını istiyorum kesinlikle yeşim hanımla görüşün derim
http://www.dryesimyercok.com/

bende vajinismusum :( doktora gittim kızlık zarım yırtıldı okadar kötü birşey de değilmiş ama eşimle birtürlü beraber olamıom napmalıyım ya cok panik oluom doktor bana sakinleştirici ve kas gevşedici yazdı ama sanki faydası olmuo ..

TE="Sabrili Kadrili, post: 38724839, member: 650428"]bende vajinismusum :KK43: doktora gittim kızlık zarım yırtıldı okadar kötü birşey de değilmiş ama eşimle birtürlü beraber olamıom napmalıyım ya cok panik oluom doktor bana sakinleştirici ve kas gevşedici yazdı ama sanki faydası olmuo ..[/QUOTE]
Yok

Yok canım onların bir faydası boşuna kullanma ben neler kullandım ic organlar gitti vajinusmus duruyor psikolojik bilincdisimiZ izin vermiyor cinsel terapist bul git en kısa zamanda daha fazla yipranmadan

Allah kolaylik versin canım bir arkadaşıma vardı eşiyle tatile çıktı inan başardı bazen psikolojik oluyor bir dene istersen olduğun ortamdan uzaklaştırdı ve başka bir ortam

Allah kolaylik versin canım bir arkadaşıma vardı eşiyle tatile çıktı inan başardı bazen psikolojik oluyor bir dene istersen olduğun ortamdan uzaklaştırdı ve başka bir ortam
kocam gitmezki :( bana küstü dün bakalım bugün konuşursa gene denicem emm 3. kez vajinaya penis girse acırmı benim kızlık zarım yırtıldıda

Bende 8 aylık evliyim ve cok sükür 1 hafta önce atlattim bu derdi :) gitmedigim doktor kullanmadigim uyusturucu kremler haplar kalmadi ama hic biriyle cözemedim bu isi kafada bitirmek lazim ve kontrolün sizde oldugunu hissetmeniz gerek . O kadar para harcamaya hic gerek yokmuş

Bende 8 aylık evliyim ve cok sükür 1 hafta önce atlattim bu derdi :) gitmedigim doktor kullanmadigim uyusturucu kremler haplar kalmadi ama hic biriyle cözemedim bu isi kafada bitirmek lazim ve kontrolün sizde oldugunu hissetmeniz gerek . O kadar para harcamaya hic gerek yokmuş
valla ben harcadım 500tl ama birşeyede yaramadı

Back