Evet bide bunun yaninda manevi boyutunu hic saymıyorum hala da uğraşıyorum vajinismusu yendim ama bu seferde vajina ic duvarinda yırtık oldu anlıcan agrım hiç bitmiyorsen okadarmı harcadnn
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bide bunun yaninda manevi boyutunu hic saymıyorum hala da uğraşıyorum vajinismusu yendim ama bu seferde vajina ic duvarinda yırtık oldu anlıcan agrım hiç bitmiyorsen okadarmı harcadnn
ayy geçmiş olsun benimde iç dudakta degilde içinde artık kızlık zarımı ne bilmiomda hep kanama oluo 9 gün oluo yırtılalı valla allah yardımcımız olsun bol bol dua edelim inşallah ama birgün bundan kurtulacaz inaniom ben buna gün gelecek hepimiz teker teker buraya hamile olduğumuzu yazacam valla içime öyle doğuyo :) rabbim sabredenlerle beraberdir o dilemedikce hiç birimiz nefes bile alamayız :) allah sabrımızı denio bence ama kendimizde uğraşmamız lazım zorda olsa :)Evet bide bunun yaninda manevi boyutunu hic saymıyorum hala da uğraşıyorum vajinismusu yendim ama bu seferde vajina ic duvarinda yırtık oldu anlıcan agrım hiç bitmiyor![]()
merhaba ben saygin beye gidip tedavi oldum sorunumu tamamen cozdum sormak istedikleriniz varsa yardimci olmaya calisirim.Kızlar bir yıllık evliyim eşimle ilişkiye giremedik Jinekolog fiziksel muayene yaptı Vajinusmus dedi ilac yazdi hepsini kullandim bi faydası olmadi birleşme anında ben yine esimi itiyorum haydar dümen tek seans da cozdugunu iddia ediyor doktor doktor dolaşmak istemiyorum cok yiprandim giden gitmemi tavsiye eden var mi
Ben 4000 tl harcadim ama 4 seansta kesin sonuca ulastim.ilaclar falan kas gevseticiler yalan dolan sen once kafandan kotu dusunceleri at ve kendine hep baska kadinlardan farkin olmadigini hatirlat iyi bir jinekolojik muayene ol baska bir sorunun varmi bilmen cok onemli eger hicbir sorunun yoksa her gun olumlama yap kendini yapabilecegine inandir hesey kafada baslar kafada biter insallah yenersin bisey sormak isterseniz cevaplarimsen okadarmı harcadnn
kızlar bana msj atın lütfen elimde boşta aparat var çok çektim allah rızası için göndericem vajinismus lu birineKızlar bir yıllık evliyim eşimle ilişkiye giremedik Jinekolog fiziksel muayene yaptı Vajinusmus dedi ilac yazdi hepsini kullandim bi faydası olmadi birleşme anında ben yine esimi itiyorum haydar dümen tek seans da cozdugunu iddia ediyor doktor doktor dolaşmak istemiyorum cok yiprandim giden gitmemi tavsiye eden var mi
kızlar bana msj atın lütfen elimde boşta aparat var çok çektim allah rızası için göndericem vajinismus lu birine![]()
Kızlar bir yıllık evliyim eşimle ilişkiye giremedik Jinekolog fiziksel muayene yaptı Vajinusmus dedi ilac yazdi hepsini kullandim bi faydası olmadi birleşme anında ben yine esimi itiyorum haydar dümen tek seans da cozdugunu iddia ediyor doktor doktor dolaşmak istemiyorum cok yiprandim giden gitmemi tavsiye eden var mi
Selam kızlarrr,Kızlar bir yıllık evliyim eşimle ilişkiye giremedik Jinekolog fiziksel muayene yaptı Vajinusmus dedi ilac yazdi hepsini kullandim bi faydası olmadi birleşme anında ben yine esimi itiyorum haydar dümen tek seans da cozdugunu iddia ediyor doktor doktor dolaşmak istemiyorum cok yiprandim giden gitmemi tavsiye eden var mi
kesin çözümü var güven bana...ben iyiyim mutluyum .sen de ol.iki gün yahu iki gün de yüzde yüz iyi olacaksınBen kadar sey okudumki bu vajinismus hakkında kitap falan da aldım hatta ama yok kendimi kasmaktan alamıyorum tedavi de çözüm olmazsa diye korkuyorum acikcasi
bilmiyorum o doktoru canım ama hadi hayırlısı..ben iki günde tedavi oldum darısı sanaBende 6 aylik evliyim cok ugrastik vok yiprandik ne yaptysak olmadi. Gecen hafta kadikoyde yesim yercok hanima muayene oldum konustuk. Ve bana sen 4. Dereceden vaji hastasisin dedi 6 seansta biter her geldgnde 2 saat tedavi gorcksn dedi. Bu h.sonu seansa baslycam. Benum de korkularim war cok endiseleniyorum.
Dokyor yesim yercok a giden var mi aranizda?
sakın umutsuzluk yok...iki günde bitti benim tedavim sen de başaracaksın..offffffffffffff![]()
![]()
bilmiyorum o doktoru canım ama hadi hayırlısı..ben iki günde tedavi oldum darısı sana