Sağolasın canım ya cok berbat hastalık herşey den soguttu
Öncelkle herkese çok geçmiş olsun..bende ewlendigim ilk 8 ay cok ugrastım inanılmaz yıprandım.şimdi ise bi bebeğim var..Sadece psikolojini güzel tutun ve bu işi uzmanlarına bırakın..bende bir çok arkadaşın gittigi süleyman eserdağ sayesinde kurtuldum 4 gün sürdü..burda daha önce bunu belirttigimde reklam yapıosun dediler.Allah biliyor öyle bir amacım olmadı burdaki arkadaşlarımıza yardımcı olmayı istemiştim..tedavide uyguladıgı dilatörleri kendisi tedavi esnasında ücretli olarak vermişti..eger ilgilenen olursa onları satmak istiyorum..isteyende olursa özelden tedavi yöntemini en azından kendimin nasıl kurtuldugunu paylaşmak isterim..neler yasadıgınızı tahmin edebiliyorum..herkese tekrar geçmiş olsun..Kızlar bir yıllık evliyim eşimle ilişkiye giremedik Jinekolog fiziksel muayene yaptı Vajinusmus dedi ilac yazdi hepsini kullandim bi faydası olmadi birleşme anında ben yine esimi itiyorum haydar dümen tek seans da cozdugunu iddia ediyor doktor doktor dolaşmak istemiyorum cok yiprandim giden gitmemi tavsiye eden var mi
offffffffffffffYok canım onların bir faydası boşuna kullanma ben neler kullandım ic organlar gitti vajinusmus duruyor psikolojik bilincdisimiZ izin vermiyor cinsel terapist bul git en kısa zamanda daha fazla yipranmadan
inşallahhİnşallah asrın sin ablamm
kocam gitmezkiAllah kolaylik versin canım bir arkadaşıma vardı eşiyle tatile çıktı inan başardı bazen psikolojik oluyor bir dene istersen olduğun ortamdan uzaklaştırdı ve başka bir ortam
valla ben harcadım 500tl ama birşeyede yaramadıBende 8 aylık evliyim ve cok sükür 1 hafta önce atlattim bu derdi :) gitmedigim doktor kullanmadigim uyusturucu kremler haplar kalmadi ama hic biriyle cözemedim bu isi kafada bitirmek lazim ve kontrolün sizde oldugunu hissetmeniz gerek . O kadar para harcamaya hic gerek yokmuş
Keşke o kadarla kalsa 2500 3000 TL'yi buluyor Allah'ım herkese yardim etsin basarma gücü versin cok zorvalla ben harcadım 500tl ama birşeyede yaramadı
sen okadarmı harcadnnKeşke o kadarla kalsa 2500 3000 TL'yi buluyor Allah'ım herkese yardim etsin basarma gücü versin cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?