vajinismus belası

ozgeozn81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
15
5
38
44
Kızlar bir yıllık evliyim eşimle ilişkiye giremedik Jinekolog fiziksel muayene yaptı Vajinusmus dedi ilac yazdi hepsini kullandim bi faydası olmadi birleşme anında ben yine esimi itiyorum haydar dümen tek seans da cozdugunu iddia ediyor doktor doktor dolaşmak istemiyorum cok yiprandim giden gitmemi tavsiye eden var mi

Burda senle ayni sorunu yasayan bir cok arkadas var,, o topige bak istersen..
Kismi olarak yasamisligim var; tamamen psikolojik ve imkansiz degil sadece caba lazim canim...
Allah kolaylik versin sana

1 bucuk sene ugrastım bu hastalıkla cok sukur bir ay önce çözdüm saygın bey sayesinde kesinlikle tavsiye ederim.

Konuştum saygin beyin asistaniylada Haydar dumen tek seansta cozdugunu duyunca daha cazip geldi saygin beyin tedavisi kac seans sürdü canım

Haydar dumendense saygın beye gidin. Haydar dümen eşinle ilişkiye sokuyormus sanırım klınıgınde

benim 4 seans sürdü durumuna göre aşama aşama ilerliyor. benim durum vahimdi.kısa sürenlerde vardı. ama kesin çözüm inan

Ilk gorusmede fiyat belirleniyor zaten duruma gore ben yanlis hatirliyo olabilirim eşim ilgilendi fiyatla. Peki haydar dumenin ne kadar ?

Cnm sen bilirsin ama biranönce bu hastalıktan kurtul derim ben bu zamana kadar neden çözemedim diye kiziyorum kendime abartildigi gibi bisey degil. Saygin beyin sitesindeki mektuplari oku sana umut ve cesaret vericektir.

Ben kadar sey okudumki bu vajinismus hakkında kitap falan da aldım hatta ama yok kendimi kasmaktan alamıyorum tedavi de çözüm olmazsa diye korkuyorum acikcasi

Aynen okadar para boşa gidecek bana hicbisey fayda etmez diyordum. Ama beyninden cinsellikle alakali kötü bilgilerin deneyimlerin kasılmaların siliniyo resmen. Sadece birazcik cesaret :)

Bence o kadar para vermeye gerek bile yok . Beynine kabullendir ve pasiflora ic cok ise yariyormus

Evet canim onu ic bir saat once cesaretendir kendini insallah olur . En azindan esin destek sana .. Cok sanslisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…