- 9 Ocak 2015
- 242
- 168
- 73
- Konu Sahibi hayattguzell
-
Evlecegim erkek mutlaka bakir olsuncular kızmasın ama, 26 yasındaki bir erkegin cinsel iliski icin evliligi beklemesi, hala bakir olması hic normal degil. 26 yasına kadar sevismemis erkekte illaki bir sorun vardır. Bu bir. İkincisi daha once cinsel iliskiye girmemis erkekte tecrubesizlikle birlikte erken bosalma, iktidarsızlık vs bir suru sorun olur ki size de boylesi denk gelmis. Ucuncusu cinsel iliskinin bu kadar dillendirilmesi, aile meclisinde sohbet konusu edilmesi ailesinin de bu durumdan haberdar oldugunu yani ogullarının 26 yasına kadar hala bakir olmasını ve ardında yatan nedeni(iktidarsızlık yuksek ihtimal ya da ne bilim kucuklukte yanlıs sunnet uygulaması hastalık cerrahi mudahale fln yapılmıstır, siz de tecrubesizsiniz nasıl farkedersiniz sonucta) biliyolar ama sizi suclamak islerine geliyor.
Sen bu kadar saçmalıga nasil dayandin ????????????????Cok konstum ben bakireym senin icin doktorada gidebilirim dedim.esimin bole bi suphesi yok.daha ilk gece ble yapamdk die bendn ayri yatmsti ikinci gece annesini uyandrp olmadi yine ben gidiyorm dedi.guzellikle cok anlattm ama nasi baski gorduyse oan geldgnde ofeklnio 10 sn. Bile deneyemiyoruz.ailesi ayirmak icin geldler ben babamn evine gttm bi hafta kdar benm evmde kaldi onlar esimi cok zor ikna ettm dedm yalan atalm yaptk dirlm baskilardn kurtulalm kafamz rht yolmza bakalm yalandn bez ayarlrz inanrlar.inanmak ne kelime beni doktora gotrmeye kalktilar yaptik mi yapmadk mi die.kaynpedrm kaynanam bide halasi.esm snra tekrr yalan attgni soledi islrr basa dndu
Yuh artik.kv ve iki adam babaya gitmis.terbiyesizlerUstelik bu konuyu konusmak icin kaynpedrm yannda iki adamla babamn isyerne gtti konustu.ailemde cok kzdi onlara ve esime.kabua gbi gunler yasadm.bugn bile cok iyiydi hadi deneyrlm dedik ozel gyindm dus aldm kremlendm girdk tam deneme esnasnda kalkti gtti ustnu gyndi disari ckti brn yatakta kaldm oylece.saka gbi dme ve gtmedn bana dedi ki sorn bende mi die anlamk icin gidicm briyle denicm en sonnda dedi.oda bakir hala
Öncelikle geçmiş olsun Allah yardımcın olsunYani normalde problemo yok ama deneme asamalrnda bekleyemio birden olmasi gerkyo hisleri uzun sure durmyo.banada sen kendni kastgn bni ittgn icin benm hislrm kayblyo dio.bole bseyn olmycgni ondada problm oldgnu soledgmde kabl etmyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?