vajinismus ayriligi

Dedignz gbi olablir evet buda bana farkli bakis acisi kazandirdi

Canım durumununa çok üzüldüm Allah Yardım elini üzerinden eksik etmesin. Eşine çok kızdım ne demek özelinizi başkasına anlatmak, ayrıca bu ne sabırsızlık. Evlilik iyi günde kötü gündedir hiç mi düşünmüyor kendi başına da gelebileceğini, kendisinin ereksiyon sorunu olsa ve aynı tepkiyle karşılaşsa napıcaktı çok sinirlendim Bi de bu şekilde anlayışsız davranması, ailesinin baskısı bu rahatsızlığını yenmeni iyice zorlaştırır. Ben de vajinismustum 2 ay bu dertle uğraştım kesinlikle kafanın rahat olması, baskı altında olmaman lazım bu rahatsızlığı yenmen için eşinin anlayışlı olması, desteği olmazsa olmaz. Ama üzülme her şeyin bir çaresi var bu rahatsızlığında ama bu eşle nasıl yenicen bilemiyorum.

Neresinden tutayım ki ya nerden tutsan elinde kalıyor. Herkes aklımdan geçenleri yazmış zaten tekrar yazmıyım ben. Sadece allah size yardım etsin eşinize akıl fikir versin demek istedim.

Bu ne ya yazıklar olsun. Canım bende bununla ugrastım ıkı yıl istersen yardımcı oluruz yada bununla ilgili doktorlarda var.maddiyatı zorluyor bıraz o yüzden dilersen sana seve seve yardımcı olurum burda bırsuru arkadaşla calısıp hallettik bu sorınu

Arkadaş çok güzel söylemiş kendi sorununu sizinmiş gibi gösteriyor olabilir, her denemede sinirlenip gidiyor mu ?
Parmak egzersizine izin vermiyor neymiş kızlığın zarar görürmüş töbe töbe hayatımın da bu kadar saçma insanlar görmedim , sen bu adamı bırak bu adamdan sana yar olmaz.

Son düzenleme:
Sen bu kadar saçmalıga nasil dayandin ????????????????

Yuh artik.kv ve iki adam babaya gitmis.terbiyesizler
ayrica sanirim ondada sorun var.bunun hincini çıkarır gibi sizden

yaşananlar çok üzücü ama kocan açısından bak herkes güzel güzel cinselliğini yaşarken o nelerle uğraşıyor bu vajinismus denen şeyi de anlamadım eskiden hiç yoktu yani kocasını seven bir kadın neden kocasının içine girmesine neden izin vermesin ki tamamen uydurma belli ki aklında başka birisi var.

Sadece aileler degil, eş dost herkes müdahil olmuş sizin cinsel hayatınıza. Doktora gitmek istemeyen, egzersizleri yaparsan zar bozulur zihniyetinde bir eş. 2. Gece arayıp yine olmadı diyen bir eş. Sen tedavini olursun ama o eşin ve ailesinin karakteri tedavi ile düzelmez. Omrün boyunca bu geri kafalılığı, özel nedir bilmeyenleri çekebilecek misin? Ben doktora git tedavi ol ama boşan diyeceğim.
Zar ne kadar önemmiş egzersiz yaptırmayacak kadar..
Bekareti temizlik, alnından öpülme nedeni gören hemcinslerimiz sayesinde bu toplum, bu erkekler bu kadar abartmış durumdalar.
Bu ülke ilk gece kan gelmedi diye baba evine gönderilen, babasi tarafından namussuz diye öldürülen, adli tıp raporunda 'bakire' çıkan kadınları da gördü (zar esnekmiş).
Bırakın bu tip insanları. Hayatınıza hiç mi değer vermiyorsunuz.

Benim bir akrabam da evlendi bir sene falan evli kaldi ve ogrendik ki esi iktidarsizmis kizin annesi bosan gel kizim dedi bunun ustune kv kizi doktora goturup alttan muayene ettirmek istemis kizligi bozulsun diye sebebi de bakin oglumuz iktidarsiz değil yalan soyluyorlar demek icin hayatta neler neler var rabbim yardim etsin bende vajinusmusum 2 aylik evliyim esim cok cok anlayisli Allah razi olsun biliyorum ki birlikte basaricaz gecicek bazen agliyorum uzuluyorum esim diyor ki sacmalama ben onun icin mi evlendim seninle uzme kendini... Allah o adama ve ailesine akil fikir versin seni de biran once o aileden kurtarsin dualarimdasin...

Yani normalde problemo yok ama deneme asamalrnda bekleyemio birden olmasi gerkyo hisleri uzun sure durmyo.banada sen kendni kastgn bni ittgn icin benm hislrm kayblyo dio.bole bseyn olmycgni ondada problm oldgnu soledgmde kabl etmyo
Öncelikle geçmiş olsun Allah yardımcın olsun
bi de küçük bir ricada bulunmak istiyorum lütfen sesli harfleri yutmadan yaz olurmu
anlaşılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…