- 16 Haziran 2009
- 428
- 450
- 358
- Konu Sahibi hayattguzell
-
Suçluluk psikolojisi resmen. Ama en büyük suç kocada. Ailesinin ağzına laf vermeyecekti aralarında ama 3 ay ama 5 ay işte ne kadar sonraysa halledeceklerdi..ya böylede yazıyoruz ama gece gece üzüldüm inşallah boşanmanın vesilesi olmayızAynen ya bende eş de farkındaydı ondan hemen ikinci günden aileyi arayıp ortalığı ayağa kaldırdı. Sonra gidip hemen gelinin ailesiyle konuşmak nedir yani. Resmen suç atmak oğullarının rahatsızlığını örtbas etmek için.
Güya oğullarının durumunu kimseye duyurmayacaklar bi de üstüne seni suçlu çıkarıp hatta sana bakire değil iftirasını atacaklardı. Şimdi sen gidip kocalık görevlerini yerine getiremiyor diye dava açsan ne rezil rüsva olurlar hem de ne biçim :)
Anlatılanlara göre yorum yapıyoruz biz tabi. Allah hayırlısını nasip etsin de ne bileyim herşey ayan beyan ortada. Yani düşünüyorum da kaynatam iki adamla bi de tek de değil gellip benim babama bu durumu anlatacak beni de suçlayacak bi de bakire değil diye dedikodumu yapacak. Aman Allah korusun da boşanmaktan başka çare yok gibi. Şimdi böylelerse sonradan ne olurlar Allah bilirSuçluluk psikolojisi resmen. Ama en büyük suç kocada. Ailesinin ağzına laf vermeyecekti aralarında ama 3 ay ama 5 ay işte ne kadar sonraysa halledeceklerdi..ya böylede yazıyoruz ama gece gece üzüldüm inşallah boşanmanın vesilesi olmayız
Kendilerini akıllı sanıyorlar heralde. Zırcahiller :/ akıllı olsalardı oğullarına destek olsalardı oğlum ayıp böyle durumun varsa kimseye söyleme eşinizle halledin doktora gidin deselerdi. Belki sorun çoktan çözülmüştü.Bana en son dediklri onu yanmza alicaz bole gderse sehir disinda univrt. Gondercz yanmzda olp bunalmasn die gelen gden sormasn die
Ay gelen giden neyi soracakmış Allah aşkına! Kime ne! Keşke üni ye daha önce gönderseymişler de ufku genişleseymiş. Sen de de arayana belki kusur (onlar kusur der rahatsızlık demezler) oğlunuzda ne biliyosunuzda konuşuyosunuz diye. Bunlar pis kötü insan belli yani. Şu an ayrı bir evdeysen özlemiyorsan desteğinde varsa çok düşünme derim.. Ha özlesen sevsen bunlardan bir hayır gelirmi orasıda ayrıBana en son dediklri onu yanmza alicaz bole gderse sehir disinda univrt. Gondercz yanmzda olp bunalmasn die gelen gden sormasn die
Suçluluk psikolojisi resmen. Ama en büyük suç kocada. Ailesinin ağzına laf vermeyecekti aralarında ama 3 ay ama 5 ay işte ne kadar sonraysa halledeceklerdi..ya böylede yazıyoruz ama gece gece üzüldüm inşallah boşanmanın vesilesi olmayız
Orası öyle kızın başına gelen çok üzücü ve rezil bir şey. Elle tutulacak yanı yok. Oldu da zar esnek oldu kanamadı aman Allahım düşünmek bile istemiyorum yapacaklarını! Biz de kadınız az çok yaşadık bu durumları o yüzden tepki gösteriyoruz. Ama ne bileyim yine de içim pek rahat etmedi kendi adıma da biraz daha yazışınca rahat ettim :) aile de çocuk ta adam değilAnlatılanlara göre yorum yapıyoruz biz tabi. Allah hayırlısını nasip etsin de ne bileyim herşey ayan beyan ortada. Yani düşünüyorum da kaynatam iki adamla bi de tek de değil gellip benim babama bu durumu anlatacak beni de suçlayacak bi de bakire değil diye dedikodumu yapacak. Aman Allah korusun da boşanmaktan başka çare yok gibi. Şimdi böylelerse sonradan ne olurlar Allah bilir
Bi de çarşaf isterler. Çarşaftaki kan mı ketçap mı diye test bile ederler sanki :) Herkese de duyururlar. Aman ya Rabbi!!! Tövbe desturOrası öyle kızın başına gelen çok üzücü ve rezil bir şey. Elle tutulacak yanı yok. Oldu da zar esnek oldu kanamadı aman Allahım düşünmek bile istemiyorum yapacaklarını! Biz de kadınız az çok yaşadık bu durumları o yüzden tepki gösteriyoruz. Ama ne bileyim yine de içim pek rahat etmedi kendi adıma da biraz daha yazışınca rahat ettim :) aile de çocuk ta adam değil
Bu konunun benzeri başımdan geçtiği için ben de yazışınca rahatladım ne yalan söyleyeyim. :)Orası öyle kızın başına gelen çok üzücü ve rezil bir şey. Elle tutulacak yanı yok. Oldu da zar esnek oldu kanamadı aman Allahım düşünmek bile istemiyorum yapacaklarını! Biz de kadınız az çok yaşadık bu durumları o yüzden tepki gösteriyoruz. Ama ne bileyim yine de içim pek rahat etmedi kendi adıma da biraz daha yazışınca rahat ettim :) aile de çocuk ta adam değil
Orası öyle kızın başına gelen çok üzücü ve rezil bir şey. Elle tutulacak yanı yok. Oldu da zar esnek oldu kanamadı aman Allahım düşünmek bile istemiyorum yapacaklarını! Biz de kadınız az çok yaşadık bu durumları o yüzden tepki gösteriyoruz. Ama ne bileyim yine de içim pek rahat etmedi kendi adıma da biraz daha yazışınca rahat ettim :) aile de çocuk ta adam değil
Bi de çarşaf isterler. Çarşaftaki kan mı ketçap mı diye test bile ederler sanki :) Herkese de duyururlar. Aman ya Rabbi!!! Tövbe destur
Nasıl ilk kez gördükleri birşey! Yani sürekli etrafta insanların ilişkiye girip girmediklerini mi takibe almışlar bir de istatistik yapmışlar. Tövbe tövbe. Nasıl aile bu.Onlara maksimum uc gunde bitiyo hatta iki gun.ilk kez gordkleri biseymis.surekli sen erkek degilsn deyp duruyolrms zaten gelisimini tamamlamams erkekler ailelernin sozunden cikamiolar malesf.bir cocuk gbi oldu olmadi muhabbti yptlr bnca zaman. Yetskin cahil olmayan bir bireybolsa zaten kimsrnn agzni ble actrmazdi heleki o ldr emn oldgu karisina kiz degl dedrtmezdi hem allah askna kiz olmasm elli kez yaprdm zaten
Hep dedm insanlar problem yasasada yanstmadiklri icin siz ilk lez duyuosnz bole bseyiNasıl ilk kez gördükleri birşey! Yani sürekli etrafta insanların ilişkiye girip girmediklerini mi takibe almışlar bir de istatistik yapmışlar. Tövbe tövbe. Nasıl aile bu.
Niye inanmadıkar ki oğullarına mı güvenmediler. Yoksa oğullarının yapamayacağını mı biliyorlardı. TerbiyesiZler!!! Bez istedikleri yetmiyor gibi bi de inanmamazlın etmişler. Alıp bezi ....Zatn yalandan bez gostrdgmzde inanmdlr doktora gtrmye kalktlar ya igrenclk diz boyu
Niye inanmadıkar ki oğullarına mı güvenmediler. Yoksa oğullarının yapamayacağını mı biliyorlardı. TerbiyesiZler!!! Bez istedikleri yetmiyor gibi bi de inanmamazlın etmişler. Alıp bezi ....
Canım bak bu dediklerinden seni suçlamaya çalıştıkları hatta seni de buna inandırmaya uğraştıkları belli. Kendi oğullarının erkekliği senin namusundan, haysiyetinden önemliymiş. Seni harcamışlar kendi oğullarının k.çını kurtarmak kendilerince el aleme duyurmamak içinEger gercektennyapmis olsam onlra bezde gostermezdm gercide.ilk zamanlar hatta hep diolardi biri beni korkutmus cinsellkle ilgli ondn yapamamsm ablama demsler sen mi korkttn diye
Anaaaaammmm yoksa???Bu konu niye bana bi garip geldi acaba :)))) konu sahibinin bazi cevaplarini okudukca pusudayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?