- 9 Ocak 2015
- 242
- 168
- 73
- Konu Sahibi hayattguzell
Yani tam deneme esnasında olmuyorsa bir sorun vardır mutlaka. Bu konuda artık belediyelerde bile evlilik terapistleri var canım keşke eşin razı olsa... Hadi diyelim kızıyor bu duruma ama ailesine niye anlatıyor! Hadi anlattı onlar ne hakla bu işin peşine düşerler üstelik babana gitmişler! Resmen al kızını geri der gibi! Onda hiç problem olmasa bile yine de seni suçlayamaz bu fizyolojik bir şey bende yaşadım kısa bir süre. Muhtemelen sakın yanlış anlama eşim bakir demişsin, biraz açık olucak ama masturbasyona alıştığı için normal yoldan ilişki yaşamakta zorlanıyodur e erkekliğe b.k sürdürmemek için de sinirleniyodur ailesi sorunca da ben yapamıyorum demiyodur. Zaten o nasıl bi aile şok oldum uykum kaçtı valla! Üstelik hazırlandım diyorsun yani tahrik olması lazımdı. Anladığım kadarıyla uysal bir kızsın keşke böle bir adama denk gelmeseydin canım yaa ilk günlerimi hatırladım seni çok iyi anlıyorum ama yine söylüyorum sorunun büyüğü sende değil
Evet uysalm yapici davrandm hep sustum.ondan oldu zaten surekli falanca bile yapti sz yapamdnz yazklr olsn muhabbeti yapio ailesi.evet mastrbsyndn kynkli problemleri var .hepsindn ziyade ofkelenio snirine hakim olamiyo.insan ilski esnasnda sinitlenir mi yaa