• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus ayriligi

Yani tam deneme esnasında olmuyorsa bir sorun vardır mutlaka. Bu konuda artık belediyelerde bile evlilik terapistleri var canım keşke eşin razı olsa... Hadi diyelim kızıyor bu duruma ama ailesine niye anlatıyor! Hadi anlattı onlar ne hakla bu işin peşine düşerler üstelik babana gitmişler! Resmen al kızını geri der gibi! Onda hiç problem olmasa bile yine de seni suçlayamaz bu fizyolojik bir şey bende yaşadım kısa bir süre. Muhtemelen sakın yanlış anlama eşim bakir demişsin, biraz açık olucak ama masturbasyona alıştığı için normal yoldan ilişki yaşamakta zorlanıyodur e erkekliğe b.k sürdürmemek için de sinirleniyodur ailesi sorunca da ben yapamıyorum demiyodur. Zaten o nasıl bi aile şok oldum uykum kaçtı valla! Üstelik hazırlandım diyorsun yani tahrik olması lazımdı. Anladığım kadarıyla uysal bir kızsın keşke böle bir adama denk gelmeseydin canım yaa :KK43: ilk günlerimi hatırladım seni çok iyi anlıyorum ama yine söylüyorum sorunun büyüğü sende değil

Evet uysalm yapici davrandm hep sustum.ondan oldu zaten surekli falanca bile yapti sz yapamdnz yazklr olsn muhabbeti yapio ailesi.evet mastrbsyndn kynkli problemleri var .hepsindn ziyade ofkelenio snirine hakim olamiyo.insan ilski esnasnda sinitlenir mi yaa

Evet uysalm yapici davrandm hep sustum.ondan oldu zaten surekli falanca bile yapti sz yapamdnz yazklr olsn muhabbeti yapio ailesi.evet mastrbsyndn kynkli problemleri var .hepsindn ziyade ofkelenio snirine hakim olamiyo.insan ilski esnasnda sinitlenir mi yaa
Sorun kendisindeyse sinirlenir, seni suçlar.

Yorumları okudum da bence ıyı kı bısey olmamıs ılk yazdıklarımı ıptal edıyorum bence bu kısıden kurtulun

Bence yol yakınken topukların k.çına vura vura koş ve git bu aileden uzaklaş bir an önce. Çektiğin stres, sıkıntı hepsi boşa.

Yok arkadaşım bu adamdan hayır gelmez! Aileside maşallah sizin değil herkesin ilişki çetelesini tutuyormuş maşallah! Sapıkmıdır nedir anlamadım bunlar! Yani normalde asla yıkıcı konuşmam evlilikler bozulmasın isterim ama böylesiyle hatta böyleleriyle (çünkü sen tüm aile ile evlenmişsin) olmaz. Yarın öbürgün kız doğurursun neden erkek değil diye pislik yapar böyleleri. Ailende arka çıkıyorsa daha genceciksin valla yol yakınken dön derim. Karşına elbet adam gibi biri çıkar... Daha dikkatli daha seçici daha mantıklı olursun. Şimdi sinirine hakim olamayan yarın öbürgün döverde Allah korusun. Keşke ailesi bilmeden bi doktora gitseydiniz de boşanmadaydınız ama iş işten geçmiş

Benzer sıkıntıyı ben de yaşadım eşim tam ilişki esnasında aynen dediğin gibi oluyordu o zaman sinirlenip sen bişey yapmıyorsun sen işveli cilveli değilsin diyordu. Bazen de kendini kasıyorsun diyordu bana. Ben dedim ki ya sende bi hissisleşme oluyor sanki yeterince sert değil dedim bi doktora gidelim seni bi muayene etsinler nedenmiş bir görelim anlayalım bi de sinirleniyosun olmayınca dedim yüzüne vurdum gerçekleri. Sonra doktora gitmeler vitamin destekleri falan filan atlattık durumu. Ama önce biz kızları saf sanıyoşar heralde ne yutturursam diye suçu üzerlerinden atmak mahcubiyeti atmak için.

Yok arkadaşım bu adamdan hayır gelmez! Aileside maşallah sizin değil herkesin ilişki çetelesini tutuyormuş maşallah! Sapıkmıdır nedir anlamadım bunlar! Yani normalde asla yıkıcı konuşmam evlilikler bozulmasın isterim ama böylesiyle hatta böyleleriyle (çünkü sen tüm aile ile evlenmişsin) olmaz. Yarın öbürgün kız doğurursun neden erkek değil diye pislik yapar böyleleri. Ailende arka çıkıyorsa daha genceciksin valla yol yakınken dön derim. Karşına elbet adam gibi biri çıkar... Daha dikkatli daha seçici daha mantıklı olursun. Şimdi sinirine hakim olamayan yarın öbürgün döverde Allah korusun. Keşke ailesi bilmeden bi doktora gitseydiniz de boşanmadaydınız ama iş işten geçmiş

Ailesi bilmedeni birak telfla arayp bana taktik vermeye kalkiolardi bnde uzun zamndr tlflarni acmiyorum hic br seklde knsmytm zatn

Benzer sıkıntıyı ben de yaşadım eşim tam ilişki esnasında aynen dediğin gibi oluyordu o zaman sinirlenip sen bişey yapmıyorsun sen işveli cilveli değilsin diyordu. Bazen de kendini kasıyorsun diyordu bana. Ben dedim ki ya sende bi hissisleşme oluyor sanki yeterince sert değil dedim bi doktora gidelim seni bi muayene etsinler nedenmiş bir görelim anlayalım bi de sinirleniyosun olmayınca dedim yüzüne vurdum gerçekleri. Sonra doktora gitmeler vitamin destekleri falan filan atlattık durumu. Ama önce biz kızları saf sanıyoşar heralde ne yutturursam diye suçu üzerlerinden atmak mahcubiyeti atmak için.

Goremdim bn grckleri kndmde dedm hep kabahat bn kasmasam korkmsm olck dusndum hep

Ailesi bilmedeni birak telfla arayp bana taktik vermeye kalkiolardi bnde uzun zamndr tlflarni acmiyorum hic br seklde knsmytm zatn
Aa üstüme iyilik sağlık!!Taktiği oğullarına versinler! Babası babana gideceğine alsaydı oplunu konuşsaydı adam gibi.. Boşver hiç açma tel.lerini sinir olma. Sevgi saygı kalmamış hiç baksana.. Eşinin eğitim durumu ve yaşı nedir?

Tlfda konusuyolar yani surekli esimde ailesne karsi beni suclu gsteryo.bosanmk istyrm evet
Merhaba canım ,
Bende ılk evlendıgımdede aynı sorunları yasamıstım..doktora gıde,gele oldu suan 3 yıllık evlıyım hala rahat degılım bazı ılıskılerde neyse bu zamanla asılacak bısey..

Goremdim bn grckleri kndmde dedm hep kabahat bn kasmasam korkmsm olck dusndum hep
Hem sen ruhen de bedenen de kasılsan seni rahatlatacak olan eşin.evlilikte herşey olur başlı başına bir kumar zaten. Ama ailesine anlatmasaydı aranızda çözseydiniz ne olurdu sanki. Hem diğer arkadaşın dediği gibi muhtemelen ailesi olayın farkında ondan bu kadar arayıp sormalar

Hem sen ruhen de bedenen de kasılsan seni rahatlatacak olan eşin.evlilikte herşey olur başlı başına bir kumar zaten. Ama ailesine anlatmasaydı aranızda çözseydiniz ne olurdu sanki. Hem diğer arkadaşın dediği gibi muhtemelen ailesi olayın farkında ondan bu kadar arayıp sormalar
Aynen ya bende eş de farkındaydı ondan hemen ikinci günden aileyi arayıp ortalığı ayağa kaldırdı. Sonra gidip hemen gelinin ailesiyle konuşmak nedir yani. Resmen suç atmak oğullarının rahatsızlığını örtbas etmek için.

Güya oğullarının durumunu kimseye duyurmayacaklar bi de üstüne seni suçlu çıkarıp hatta sana bakire değil iftirasını atacaklardı. Şimdi sen gidip kocalık görevlerini yerine getiremiyor diye dava açsan ne rezil rüsva olurlar hem de ne biçim :)

Back