vajinismus ayriligi

Cinsel hayat yoksa adam boşanmakta haklı.
Evet haklisiniz ilk gunden son ana kadar beni korkutup buyuk bir baskiya sokup hic birsekilde tedaviye yalvarmalarima ragmen yanasmayan, birkere bile destek olmayan bir adam,sozde bana deli gibi asikti ama birgun bile aglatmadigi gun olmayan, sadece bir etparcasi olarak beni goren bir adam benden bosanmakta hakli.yani ben keyfimden birliktelik yasamayip her seferinde basim agriyor deyip kenara gecmisim gibi konusulmasin.evlilikte cinsellik temelse iyi gun kotu gun diye bir sozle evet denildi.esiyle sonuna kadar destek olup,her tedaviye giden ve olmayincada ayrilan bir adam hakli olabilirdi sadece bana gore.

Bir tanıdığımızda 6 yıl birlikte olamamıştı. Sonra biryerden Haydar Dümenin reçetesini buldular.
Yani adama dua ede ede bitiremiyorlar şimdi. 2. denemede birlikte olabildiler çok şükür.
4 yaşında kızları var.

He birde bunu ne sorunu ya kadın sevse istese olur diyenler var,
İnsan yaşamadığının boş konuşanı oluyor. Bazen sevgi hayattaki hiçbirşey için yeterli olmuyor.

Banada hep dediler seviosan yaparsin diye.deli gibi severken ben ister miydim bunlari yasamak yasatmak.gercekten zor seyler ki ben destek gorsem asardim zaten bu sorunu.bilmeyene basina gelmeyene acimasizca konusmak cok kolay.yinede Allah dusmanimin basina vermesin.insanlara geliyor ki cok basit iki dakkalik bi olayi yapmamis bunca insan yaparken.ama hersey tamamen psikolijik.

Canim ben seni cok iyi anliyorum. Allah yardimcin olsun. Bu olay insallah seni baska kotu seylerden korumak icin bir vesiledir ve bundan sonraki hayatin cok guzel gecer.

Sen bu adamla nasıl evli kalıyorsun. O seni boşamasın sen onu boşa lütfennnn noluurr

Ben seviyorsanız manasında söylemedim yanlış anlaşılmak istemiyorum.
Bilakis öyle diyenlere kızıyorum. Biz sizin yaşadığınızı bilemeyiz
Herşeyi sevgiye aşka bağlamakta yanlış. Siz öyle diyenelre aldırmayın.
Başına gelmeyen bilemez bunu.
Umarım hayat sizin için çok daha iyi şeyler hazırlamıştır.
Kendinizi üzmeyin lütfen.

Kesinlikle yanlış bir şey söylemedim, yermedim, saygısızlık etmedim.
Cinsel hayat yoksa taraflardan her hangi birinde, diğerinde boşanmak haktır dedim.
Bu hak tc boşanma sebeplerinin içinde bulunmakta;
Resmi bir yanıtta bulundum.
Bel altı cevaplar ile karşılaştım.
Hala yanıtımın arkadasındayım. Cinsellik yaşanmıyorsa boşanmak haktır.
Burada kendi fikrimi söylemedim, Resmi olan bir hakkı dile getirdim.
Bana cevap verecekseniz düzgünce saygı çerçevesi içinde verin!
Herkesin yorumu kendine.
Evlilik müessesesinin bile asıl amacı cinsellik iken nasıl oluyorda kadınlarımız bu kadar geri plana atıyor!

Konu sahibi amacım senı kırmak asla değil, fakat burada esin bosanabilir demek istedim. Ve zaten anlattıgın şekilde ise olaylar ; o değil sen onu boşa. Ne saygı var ne sevgi var aranızda..
Allah yardımcın olsun.

Saygıdan,resmiyetten yoksun bir insansınız kesinlikle sizinle muhattap olmayacağım.
Anne baba karıstırıp ve bel altı seviyesi ile yanıtladığınız cevabı kibledim.

Ters tepkiler gelince hemen tck dan girmiş medeni kanundan çıkmışsınız. Burada hukuk ve aile hukuku tartışmıyoruz. Burada sadece cinselliği isteyen bi adamın bunu bulamadığında evlilik gibi kutsal bi meseleyi nasıl sizin deyiminizle bel altından vurduğunu tartışıyoruz. Evet olayı anne babaya getirdim. Çünkü sizde sadece bel altı düşündünüz ve yorumu ona göre yazdınız. Hak hukuktan bahsetmeye, tepkiler gelince başladınız. Bende sizi kib ledim belki buradan 2-3 gün uzaklaşırsınız ama o kirli beyninizle bi ömür yaşayacaksınız maalesef. Selametle...

Sizin gibi bel altı tepkiler vermedim.
İstediğim yorumu yazmakta özgürüm.
Gayet resmi bir dil ile bir cümle ile 'hak'tan bahsettim.
Siz biliyor musunuz ki annem veya babam hayatta? Anne baba katmak nasıl bir usluptur kirli dediğiniz düşünce sizin yoksun olan vicdanınızdır.
Saldırı bulamayınca anne baba katmak sizin micazınız.
Ceza almayacağım. Alacak olan sizsiniz. bana cevap vermeyin konu uzamasın.

Sen bu adamla nasıl evli kalıyorsun. O seni boşamasın sen onu boşa lütfennnn noluurr
Son sayfaları okumamıştım. Boşanıyormuşsun zaten o kadar sevindim ki. Kendini kurtardın böyle hastalıklı insanlardan. İnşallah rabbimden gönülden diliyorum çok mutlu olursun. Sana bu yaşattıklarını bir çırpıda unutur mükemmel bi hayat yaşarsın inşallah

Cinsel hayat yoksa adam boşanmakta haklı.

Bu yorumdan sonra bir sürü açıklama yapmışsınız ama burda cinsel hayat yoksa ADAM boşanmakta haklı demişsiniz gayet açıkça adamı haklı görüşmüşsünüz. Sanki bu kız kapris yapıyor, bile isteye adamla birlikte olmuyor. O ADAM dediğin adam gerçekten ADAM olsaydı bu sorunu şimdiye kadar çözmüşlerdi. kız tedaviye gidiyor adam tedavi yöntemini kabul etmiyor. Asıl böyle bi adama karşı kadının boşanması haktır. Allah o ADAM'dan bu kıza çektirdiklerinin hepsinin acısını çıkarsın inşallah

Son durum ne peki, konu sahibi hala aynı ewde mi yaşıyor eşiyle?

Yaniii boşanma davası açılmış mı?

Sayfalar çok ilerlemiş bilgisi olan cewaplarsa memnun olurum..

Amin.
Adam sıfatını Kadın/Adam cinsiyet belirtmek icin kullandım.
Erkek diye bahsetse idim cümle akısı bozulurdu.
Ki konu sahibine eşin bosanmadan sen boşan böyle birinden dedim.
Teşekkürler.

Bu konudan bağımsız olarak söylüyorum,uzun bir süre cinsel hayat olmamışsa düzeltilmesi için çaba gösterilmiyorsa bence de boşanmak hak.

ya sabır ya slamet ınsanı zorla cinnete getiriyolar ya.bazı hemcınslerımın tepkılerıne ayrı bı hasta oldum.uleynn nedemek gıt doktor bekaret raporu al.bı kadın nasıl ykıstırır bu hakaretı kendıne bıde ayaklarıyla tıpıs tıpıs gıder.pes kere pes.
zaten bosanıyomus.ıyıde edıyomus adam uckur belasına yar yar yaktıgımız can bızım sloganıyla yurumus gıtmıs zaten rezalet dız boyu mahrem dusmus agıza o evlılıkten bı halt olmaz.ben ole kaynanında kayınpederınde agzını gozunu dgaıtmıs tım coktan
ya hala varya su kanlı carsaf olayı bazı bagnaz ınsanlarda pes dıyorum dıcek okadar sey varkı terbıyem musade etmyor

ayrıca adam haklı dıyen arkadasada kucak dolusu selamlarımı ıletıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…