- 9 Ocak 2015
- 242
- 168
- 73
- Konu Sahibi hayattguzell
-
Evet haklisiniz ilk gunden son ana kadar beni korkutup buyuk bir baskiya sokup hic birsekilde tedaviye yalvarmalarima ragmen yanasmayan, birkere bile destek olmayan bir adam,sozde bana deli gibi asikti ama birgun bile aglatmadigi gun olmayan, sadece bir etparcasi olarak beni goren bir adam benden bosanmakta hakli.yani ben keyfimden birliktelik yasamayip her seferinde basim agriyor deyip kenara gecmisim gibi konusulmasin.evlilikte cinsellik temelse iyi gun kotu gun diye bir sozle evet denildi.esiyle sonuna kadar destek olup,her tedaviye giden ve olmayincada ayrilan bir adam hakli olabilirdi sadece bana gore.Cinsel hayat yoksa adam boşanmakta haklı.
Cinsel hayat yoksa adam boşanmakta haklı.
Banada hep dediler seviosan yaparsin diye.deli gibi severken ben ister miydim bunlari yasamak yasatmak.gercekten zor seyler ki ben destek gorsem asardim zaten bu sorunu.bilmeyene basina gelmeyene acimasizca konusmak cok kolay.yinede Allah dusmanimin basina vermesin.insanlara geliyor ki cok basit iki dakkalik bi olayi yapmamis bunca insan yaparken.ama hersey tamamen psikolijik.Bir tanıdığımızda 6 yıl birlikte olamamıştı. Sonra biryerden Haydar Dümenin reçetesini buldular.
Yani adama dua ede ede bitiremiyorlar şimdi. 2. denemede birlikte olabildiler çok şükür.
4 yaşında kızları var.
He birde bunu ne sorunu ya kadın sevse istese olur diyenler var,
İnsan yaşamadığının boş konuşanı oluyor. Bazen sevgi hayattaki hiçbirşey için yeterli olmuyor.
Canim ben seni cok iyi anliyorum. Allah yardimcin olsun. Bu olay insallah seni baska kotu seylerden korumak icin bir vesiledir ve bundan sonraki hayatin cok guzel gecer.Banada hep dediler seviosan yaparsin diye.deli gibi severken ben ister miydim bunlari yasamak yasatmak.gercekten zor seyler ki ben destek gorsem asardim zaten bu sorunu.bilmeyene basina gelmeyene acimasizca konusmak cok kolay.yinede Allah dusmanimin basina vermesin.insanlara geliyor ki cok basit iki dakkalik bi olayi yapmamis bunca insan yaparken.ama hersey tamamen psikolijik.
Ustelik bu konuyu konusmak icin kaynpedrm yannda iki adamla babamn isyerne gtti konustu.ailemde cok kzdi onlara ve esime.kabua gbi gunler yasadm.bugn bile cok iyiydi hadi deneyrlm dedik ozel gyindm dus aldm kremlendm girdk tam deneme esnasnda kalkti gtti ustnu gyndi disari ckti brn yatakta kaldm oylece.saka gbi dme ve gtmedn bana dedi ki sorn bende mi die anlamk icin gidicm briyle denicm en sonnda dedi.oda bakir hala
Banada hep dediler seviosan yaparsin diye.deli gibi severken ben ister miydim bunlari yasamak yasatmak.gercekten zor seyler ki ben destek gorsem asardim zaten bu sorunu.bilmeyene basina gelmeyene acimasizca konusmak cok kolay.yinede Allah dusmanimin basina vermesin.insanlara geliyor ki cok basit iki dakkalik bi olayi yapmamis bunca insan yaparken.ama hersey tamamen psikolijik.
Saygıdan,resmiyetten yoksun bir insansınız kesinlikle sizinle muhattap olmayacağım.keşke o cinsel hayat senin anne babanda da olmasaydı
Saygıdan,resmiyetten yoksun bir insansınız kesinlikle sizinle muhattap olmayacağım.
Anne baba karıstırıp ve bel altı seviyesi ile yanıtladığınız cevabı kibledim.
Sizin gibi bel altı tepkiler vermedim.Ters tepkiler gelince hemen tck dan girmiş medeni kanundan çıkmışsınız. Burada hukuk ve aile hukuku tartışmıyoruz. Burada sadece cinselliği isteyen bi adamın bunu bulamadığında evlilik gibi kutsal bi meseleyi nasıl sizin deyiminizle bel altından vurduğunu tartışıyoruz. Evet olayı anne babaya getirdim. Çünkü sizde sadece bel altı düşündünüz ve yorumu ona göre yazdınız. Hak hukuktan bahsetmeye, tepkiler gelince başladınız. Bende sizi kib ledim belki buradan 2-3 gün uzaklaşırsınız ama o kirli beyninizle bi ömür yaşayacaksınız maalesef. Selametle...
Son sayfaları okumamıştım. Boşanıyormuşsun zaten o kadar sevindim ki. Kendini kurtardın böyle hastalıklı insanlardan. İnşallah rabbimden gönülden diliyorum çok mutlu olursun. Sana bu yaşattıklarını bir çırpıda unutur mükemmel bi hayat yaşarsın inşallahSen bu adamla nasıl evli kalıyorsun. O seni boşamasın sen onu boşa lütfennnn noluurr
Cinsel hayat yoksa adam boşanmakta haklı.
Amin.Bu yorumdan sonra bir sürü açıklama yapmışsınız ama burda cinsel hayat yoksa ADAM boşanmakta haklı demişsiniz gayet açıkça adamı haklı görüşmüşsünüz. Sanki bu kız kapris yapıyor, bile isteye adamla birlikte olmuyor. O ADAM dediğin adam gerçekten ADAM olsaydı bu sorunu şimdiye kadar çözmüşlerdi. kız tedaviye gidiyor adam tedavi yöntemini kabul etmiyor. Asıl böyle bi adama karşı kadının boşanması haktır. Allah o ADAM'dan bu kıza çektirdiklerinin hepsinin acısını çıkarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?