• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus ayriligi

Estağfurullah canım ne kusuru.
Çok zor günler geçiriyorsun. Rabbim gönlüne ferahlık versin.
Seni gerçekten seven, seni anlayan, merhametli bir eşin olur inş.
Devam etseydin daha çok mutsuz olacaktın. Ben senin adına sevindim açıkçası. Mahreminizi herkese yaymis. Özel hayat diye bir şey olmazdı sizde.
Amin cnm insallah :-( merhametsiz insanlari uzak tutsun benden.var mi oyle erkekler bilmiyorum ama hayirlisi olsun herseyin

bu adam seni zaten sevmemiş tatlım.bende de aynı sorun vardı.yazık eşime karşı mahçup oluyordum.ama her deneme hüsran.sonra o aralar kk nü keşfettim.burada söylenen egzersizleri yapmaya çalıştım.sonra eşime anlattım.oldu.o zamana kadar benim ısrarımla üç doktora gittik.en son eşim yeter artık olmasa da olur. nasılsa hallolur. bunun için mi evlendik dedi.onun hakkını ödeyemem. her şey halloldu şimdi.kaç sene oldu .demem o ki daha 2. gündn annesine söyleyen adamdan bu problem çözülse bile bir şey bekleme.kaldı ki bu kadar hassas konuyu dillendirmişler.senin de ailen var gururun var ne ayıp!
boş ver arkadaşım.üzülme.sorun sen de değil o beyinsizlerde

bu adam seni zaten sevmemiş tatlım.bende de aynı sorun vardı.yazık eşime karşı mahçup oluyordum.ama her deneme hüsran.sonra o aralar kk nü keşfettim.burada söylenen egzersizleri yapmaya çalıştım.sonra eşime anlattım.oldu.o zamana kadar benim ısrarımla üç doktora gittik.en son eşim yeter artık olmasa da olur. nasılsa hallolur. bunun için mi evlendik dedi.onun hakkını ödeyemem. her şey halloldu şimdi.kaç sene oldu .demem o ki daha 2. gündn annesine söyleyen adamdan bu problem çözülse bile bir şey bekleme.kaldı ki bu kadar hassas konuyu dillendirmişler.senin de ailen var gururun var ne ayıp!
boş ver arkadaşım.üzülme.sorun sen de değil o beyinsizlerde
Ya ne kadar sansliymissiniz.ben tavirlarinin normal oldugunu saniyordum meger boyle yapmayan insanlarda varmis yani normal degilmis bunu ogrendim bu forumda ben.belkide bunlari duymasam hep kendimi sucluycaktim adam hakliydi ben yapamadim ve bitti diye.cok tesekkur edrim ki her seferinde sen ve senin gibiler anlatip vicdanimi bin kat rahatlattiginiz icin

Arkadaslar vajinismus deyince kesin cozum Suleyman Eserdag. Lutfen gidin tedavi olun hayatinizi karartmayin. Ben evlendigimde aylarca bu illetle ugrastim hic yuzum gulmedi kendim de halledemedim. Cok sukur karsima Suleyman Bey cikti. İleriye yakin vajinismus teshisi koydu muayene bile edemedi beni hatta tekmelemistim Suleyman Beyi muayene sirasinda istemeden cok utanmistim :( iki gunde cozuldu sorunum inanin %100 basari saglarsiniz. Simdi duzenli vajinal muayenelerim smear testlerim hepsini rahatlikla yaptiriyorum. Ve tedavi olunca maddi imkansizliklar yuzunden tedavi olamayanlar o kadar icime dokundu ki kendi kendime soz verdim. Bir sirket acma asamasindayim eger islerim iyi giderse her yil belli sayida vajinismus hastasinin tedavisini ustlenecegim diye. Vajinismusu ertelemeyin lutfen zamanla duzelmiyor

Cinsel hayat yoksa adam boşanmakta haklı.
Vajinismus %100 tedavisi olan bir hastaliktir. Kadinin esini sevmemesi, istememesi, nazlanmasiyla hic ilgisi yoktur. Vajinadaki kaslarin istem disi kasilarak iliskinin gerceklesmemesi anlamina gelir. Boyle sorunlarda bosanmadan once tedavi olmak gerekir. Vajinismus yuzunden yuva yikan erkeklere hos gozle bakilmaz. Bilginize...

Vajinismus %100 tedavisi olan bir hastaliktir. Kadinin esini sevmemesi, istememesi, nazlanmasiyla hic ilgisi yoktur. Vajinadaki kaslarin istem disi kasilarak iliskinin gerceklesmemesi anlamina gelir. Boyle sorunlarda bosanmadan once tedavi olmak gerekir. Vajinismus yuzunden yuva yikan erkeklere hos gozle bakilmaz. Bilginize...
vajinismusun ne olduğunu biliyorum, lakin cinsellik yoksa bu bir boşanma sebebidir.
kadını erkeği yoktur.

okudum herkesin yorumu kendine,
erkek cinsellik yapmaz ise kadınında boşanmak hakkıdır.
bu işin kadını erkeği olmaz.

Dugunun ertesi gunu yapamadi diye anasinin evine gitmis adam

Anasi babasi halasi oturup cinsel hayatlarini tartismislar

Bildigin aile büyükleri (?) Konsey yapmis seks hayatlari hakkında

Boyle bi adamla yatamamis olmak bi lutuf konu sahibi icin ne mal olduğunu gormus kurtulmus

Evet cinsellik evliligin temel taslarindan biridir asla inkar etmem

Ama dugunun ertesi gunu anasini arayip rapor veren adam icin dileyebilecegim tek sey pipisini isemekten baska bisey icin kullanamasin hayati boyunca.

Bunun neresini hakli olarak gordunuz anlayamıyorum

Back