- 9 Ocak 2015
- 242
- 168
- 73
- Konu Sahibi hayattguzell
-
kesinlikle sözlerinizin baştan aşağı hepsinde size katılıyorum.baskılardan oldu ne olduysa zaten.canım ailesi işin içine girince eşinde stresi abartmış.telefon açıp hergün sormakta neyin nesi.beni affet ama bu adamdan hayat arkadaşı asla olamaz.eşinde cinsel bi sorun olsaydı sen ona böyle yaparmıydın?asla dediğini duyar gibiyim..eşinde ne saygı ne sevgi nede merhamet yokmuş.psikolojik baskı yaptıkça dahada korkarsın zaten ilişki olamaz.onun tavırları yüzünden vajinismus dahada aşılmaz duruma gelmiş.hayırlısı be canım.inan bu hayırlısıydı.ilerde seni daha büyük sıkıntılar bekliyormuş sanki.
sen onu yıllarca bekle,asker yolu gözle ama o 4 ayda hayatı sana zindan etsin!bu mudur aşk sevgi yarabbim.içimden küfür ediyorum şuan eşine.bugün forumda okudum 1.5 yıl vajinismusmuş bi arkadaş.1.5 yıl sonra ilk ilişkide hamile kalmış.demekki beklemek istenildiğinde 1.5 yıl bekleniyor.şuan ne düşünüyorsun?kesin olarak ayrılık mı yoksa ilişki için denemelere devam edecekmisin?kesinlikle sözlerinizin baştan aşağı hepsinde size katılıyorum.baskılardan oldu ne olduysa zaten.
Allah yardımcın olsun. Gerçekten çok üzülüyorum böyle konulara. Artık barim yeni anneler oğullarını bu şekilde eğitmesin. Yani bir anne oğlu bu konuyu anlatın ca. Kes sesini terbiyesiz sen iyi günde kötü günde diye söz vermedimi. Anlayışlı olacaksın. Ya sende bir sorun olsaydı eşin bunu yapsaydı ne hale düşerdin ne hissederdin diyemiyor sa . Canavar kılığına girmiş bir insan demektir. Böyle annelerin yetiştirdiği adam lar tabiki koşarak anlatırlar. Bekaret i kanıtlamak çoğu insan için gereksiz ve küçük düşürücü dür. Ama benim şahsi kanaatim. Sizin gibi bir durumda olsam . Bir hastaneden rapor alır mahkemede de bu rahatsızlığımdan ötürü bana iftira atılmıştır diye çarpar dım surat ların a raporu . Ve yine hiç acımam çatır çatır alırım nafaka mı.dediğiniz gibi yapılan haksızlık insanın içinden bir ömür çıkmaz.yaptığı iyi şeyler bile samimiyetsiz gelir insana bilirsin ki en ufak birşeyde bakmaz gözyaşına
bitti artık oda gitti bende ailemle yaşıyorum.mahkeme zamanımızı bekliyorum işte.sevgiyi geçtim insanlığa sığmaz onun için neler yaptı zamanında Allah biliyor.karşılığı bu olmamalıydı Rabbime havale ettim o layığını versin onasen onu yıllarca bekle,asker yolu gözle ama o 4 ayda hayatı sana zindan etsin!bu mudur aşk sevgi yarabbim.içimden küfür ediyorum şuan eşine.bugün forumda okudum 1.5 yıl vajinismusmuş bi arkadaş.1.5 yıl sonra ilk ilişkide hamile kalmış.demekki beklemek istenildiğinde 1.5 yıl bekleniyor.şuan ne düşünüyorsun?kesin olarak ayrılık mı yoksa ilişki için denemelere devam edecekmisin?
amin canım.eden bulur merak etme sen ve hiç üzülme.beddua etmek istemiyorum ama edicem kusura bakma.inşallah orası çalışmazda anlar seni!o kadar içten ettim bu duayı yarabbim.bitti artık oda gitti bende ailemle yaşıyorum.mahkeme zamanımızı bekliyorum işte.sevgiyi geçtim insanlığa sığmaz onun için neler yaptı zamanında Allah biliyor.karşılığı bu olmamalıydı Rabbime havale ettim o layığını versin ona
adiler vicdansızlar.esyaları topladıklarında bile evi silip süpürmüşler ne var yok götürmüşler.kendi kişisel eşyalarımdan tut kurubaklagiller deterjanlara kadar götürmüşler aç köpekleramin canım.eden bulur merak etme sen ve hiç üzülme.beddua etmek istemiyorum ama edicem kusura bakma.inşallah orası çalışmazda anlar seni!o kadar içten ettim bu duayı yarabbim.
yuh artık!aman canım sen iyiki kurtulmuşsun bunlardan.seninde hakkın vardı o eşyalarda.dizlerine gözlerine dursun.senin kişisel eşyalarını ne yapacaklar almışlar.o kadarıda çok fazla.arayıp sordun mu hiç görgüsüzlereadiler vicdansızlar.esyaları topladıklarında bile evi silip süpürmüşler ne var yok götürmüşler.kendi kişisel eşyalarımdan tut kurubaklagiller deterjanlara kadar götürmüşler aç köpekler
aramadım aradıkalrında da açmadım telefonlarını.kendi kullandığım küpe ve yüzüğümü yanıma aldım diyede hırsızsınız siz dedi anneme ve bana .zaten annem eşyaları toplamaya gittiğinde apartmanda oturanlar Allah kurtardı kızını biz ağlamalarını duyuoduk çok üzülüyoduk demişler düşün artık nelere sabrettimyuh artık!aman canım sen iyiki kurtulmuşsun bunlardan.seninde hakkın vardı o eşyalarda.dizlerine gözlerine dursun.senin kişisel eşyalarını ne yapacaklar almışlar.o kadarıda çok fazla.arayıp sordun mu hiç görgüsüzlere
bi küpe bi yüzük için sana hırsız diyen adamlar evi soyup soğana çevirmiş!ay deli oldum ben bu aileye.tam manyaklar.kesinlikle Allah kurtarmış seni.hiç üzülme canım hatta sevinaramadım aradıkalrında da açmadım telefonlarını.kendi kullandığım küpe ve yüzüğümü yanıma aldım diyede hırsızsınız siz dedi anneme ve bana .zaten annem eşyaları toplamaya gittiğinde apartmanda oturanlar Allah kurtardı kızını biz ağlamalarını duyuoduk çok üzülüyoduk demişler düşün artık nelere sabrettim
bence biraz başbaşa kalın stresin etkiside vardır ve eşinin ilişki sırasında sana nasıl davrandığının...Kimse mutsuz olacagini hic aklina bile getirmiyor evlenirken.benmde hikayem mutluluk umuduyla baslamisti.uc yil sevgili olduk severek evlndk.hic hesaba katmadgm vajnsms hastasi cktm.4 ay oldu evleneli.normal zamanlrda iyi olsada deneme esnasnda cok sinirleniyodu esim.zamanla sinirini kontrol edemz hale gldi bardaklari duvara vurmalar babann evine gt demeler.kendi ailesi hergun arayp sorack kadr ona hakrt edckleri kdr baskici davrandlar bi yandan benide aradlr surekli baski altnda kaldk.artik o sevdgm adam dgldi bambaska bi insan olmstu.uzerime cok yuklenyo aglamdgm gece yok 4 aydr hic dusunmedn konusuyo.cevresi ilskiye grrmdgm icin kiz olmadgm iftrsnida attlr.smdi ortada bosanma mevzusu geziyor.hic ozel haytmz olmdi aile buyukleri cok fzla dahil oldular.bosanicksnz dio ailesi esimde ya olck ya bosancz dio.vajnsmstan bosanan birileri var mi.suana kdr zaten kaldiramdm evlilk bitince nasil katlanicm bu acilra ben.fikirlernzi alablr mym.
Sadece k.p. dgil amcasi enisteleri akrabalari oturup bu mevzulari konusuyolardi cok utanc verici bisey malesef sanki onlar sayesinde tanisip evlenmisiz gibi davrandi eski esimNe kayınpederi ya onlara ne sizin iliskinizden tövbeya ccok sikinti yasadim duydum amaboylesini ilk duyuyorum
Bencede ben herseyi sakliodum ailemdn sadece ikimiz olalim aramizda yasayalim evliligimizi dedigimde kabul etmiyodu .yine bildigini okuyodu.tartismalar sorunlar iki kisi arasinda kalmali aileler isin icine girince daha buyuk sikintilar oluyor.o kadar karışmasalardı hayatınıza mutlu bi evliliğiniz olabilirdi belki.sonuçta severek evlenmişsiniz.kadın yada erkek farketmez.insan evlendiğinde artık kendi ailesini kurduğunun bilincinde olmalı ve biraz özelini saklamayı bilmeli.
Malesef baslamadan bitti bizim evlilik ne acı..post: 39550321 .!.:bence senin evliliğin zaten bitmiş arkadaşım
bu kadar saygısızlık tahammül edilemez
boşandın mı?Malesef baslamadan bitti bizim evlilik ne acı..
Bitti evet.mahkeme günü bekliyorumboşandın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?