- 26 Haziran 2014
- 1.077
- 1.361
- 128
- Konu Sahibi hayattguzell
-
hakkında hayırlısı olsun. uçkurunu millete sohbet konusu yapan adamdan koca olmazdı zaten..Bitti evet.mahkeme günü bekliyorum
Te allah onlari islah etsin. .
Bosvet canim sen önüne bak sakinda uzulme . Akli uckurunda olan biiri ike hayt sürmez. .bu adam smdi rahtszligin gecse bilene ilerde yaşlanincda millete sakız ederdi
Anlasmali evetEvlendirsinler bisver . Anlaşmalı mi ayrilacaksik
mesele sadece vajinismus olsa gidilir doktora.. rezaletler silsilesi var, vajinismusu atlatsa ne farkederdi ki?canım sorununuzu neden ailelere sölediniz?
ayrıca doktora gidin?
Bitti evet.mahkeme günü bekliyorum
Her gun telefonla aranip bu durumun sorulmasi konusulmasi olmazsa bosanicaksniz laflarini duymak ne kadar kotuydu psikolojik baskilar.aramiz guzel oluyordu ailesi bir telefon aciyordu adam darmaduman oluuyordu benden uzaklasiyordu,aramiza yansiyordu.adam olsa zate karisina sahip cikardiKonunu şimdi gördüm. Çok şükür kurtulmuşsun sen de daha derin yaralar bırakmadan. Her erkek böyle değil. Suç sende değil. Karşımdaki adam olsaydı çoktan düzelmiştin emin ol. bir de annesine raporunu vermiş şerefsiz. Sen bunlardan bunla kurtulduğuna şükret..
Daha 23 yasimdym bir kere bole oldm die bi omur evlenmem artk demyrm ama bende bu korkuda vardi ya tekrr ayni seyi yasarsm bi omr bole problemle mi yasicm korkusu vardi bnde.normlde deneme yapmiycgmz zamanlarda ereksyn problemi hc olmyo uzin sure ama deneme yapcgmz zamanlr yasio
Dusuncesi her neydi bilemiyorum ama beni cikmaza iten onun davranislariydi.ilk gun bile olmadi diye benden ayri uyudu ucuncu gun annesine olmadi yine ben gidicem evden diyen bir pislikti.adam olsa karisina sahip cikardi zaten pislik adam.hem namuslu el degmemis kiz istiyolar hemde pata kute yapmak istiyolar.yillarca koru kendini cocukluktan gelen baskilarla koruma icgudusuyle birden cogu kisi basarili olamiyor zaten.ama nato mermer nato kafaydi.anasi kocani seviosan yapatsin diodu bideSana bişey diyim mi. Çok yüksek ihtimal sen vajinismus falan da değilsin. Başta zorlanman çok normal. Benim 6 ay sürdü. 6 ay sonra yaptım ilk defa. Ama eşinin bir takım sorunları var ve bunu erkeklik meselesi yapıyo. Üstüne kalmasın diye sana atıyo. Seni yatakta bırakıp kalkıp gitmesi falan hiç normal değil. Aile bireyleriyle konuşması da öyle.
Adam olaydı doktora giderdiniz aranızda hallolurdu mesele..
Bu nasıl bir hayat yaa bırak boşansın allasen böyle hayat mı yaşanır?Cok konstum ben bakireym senin icin doktorada gidebilirim dedim.esimin bole bi suphesi yok.daha ilk gece ble yapamdk die bendn ayri yatmsti ikinci gece annesini uyandrp olmadi yine ben gidiyorm dedi.guzellikle cok anlattm ama nasi baski gorduyse oan geldgnde ofeklnio 10 sn. Bile deneyemiyoruz.ailesi ayirmak icin geldler ben babamn evine gttm bi hafta kdar benm evmde kaldi onlar esimi cok zor ikna ettm dedm yalan atalm yaptk dirlm baskilardn kurtulalm kafamz rht yolmza bakalm yalandn bez ayarlrz inanrlar.inanmak ne kelime beni doktora gotrmeye kalktilar yaptik mi yapmadk mi die.kaynpedrm kaynanam bide halasi.esm snra tekrr yalan attgni soledi islrr basa dndu
Evet bunun bilincindeyim elbet destek almaliyim.bunun icin planim su ki artik hayatima modern dusunceleri olan anlayisli bir insan kismet olursa ve evlilik dusunursem nisanlilik donemimde tedavi olmak.suan psikoljik olarak hazir degilim cunkubence bu konuda yardım almalısın.ikinci evliliğin olduğundada bunun etkisiyle yine zorlana bilirsin.sadece ilk seferde değil doğum sonrasıda bunu yasayan çok insan var.ozamanda çocuklamı bırakacaktı.çok gereksiz bi insanmıs zaten ama mutlaka yardım almalısın
Evlerden irak.sevdigin adamdan bunlari gormek kabus gibiydi.tek istedigim suanBöyle erkeklerden nefret ediyorum.
Aman Allah'ım evlerden ırak...
Geçmiş olsun canım.
Evlerden irak.sevdigin adamdan bunlari gormek kabus gibiydi.tek istedigim suan
Ay eksik gonderilmis kusura bakma.tek istedigim kalbimden bianda once atmak Rabbim sogukluk verain buzz gibi olsun icim ona.nefret bile etmiyim o derece dua edin lutfen :-(Tek istediğin?
Ay eksik gonderilmis kusura bakma.tek istedigim kalbimden bianda once atmak Rabbim sogukluk verain buzz gibi olsun icim ona.nefret bile etmiyim o derece dua edin lutfen :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?