vajinismus ayriligi

bu kadar kısa sürede nasıl boşandınız?
konuya açalı daha 1 ay olmamış.
anlaşmalı bile boşanmış olsanız, dava günü olarak 3 aydan önce gün vermiyorlar ki.
anlamadım açıkçası :/
Bosanma yoluna girdik evimizi dagittik gorusmuyoruz mahkeme gunumuzu bekliyoruz.bosandik yani sadece resmiyette bitircegimiz gunu bekliyorum.dini nikahimizi verdik birbrmze bitti

Hersey insanlar icin.3 yil sevgili olup deli gibi askla evlenmistik sozde.4 ayda bitti saka gibi

Yapmaz dedigim ne varsa yaptigi icin dediginiz gibi cinayete kurbanda gidebilirdim haklisiniz.

canım sorununuzu neden ailelere sölediniz?
ayrıca doktora gidin?

hayattguzell konunu ilk açıldığı günler çok takip ettim. Şimdi boşanma haberini gördüm inan ki sevindim mi diyeyim yoksa senin için iyi olmuş mu diyeyim ne diyeceğimi bilemedim.
Seni ruhen zedeleyen bi evlilik yürümezdi zaten.
Bu kararın sana hayırlar getirir inşallah...

Senin adına çok üzüldüm canım. Bu konularda pek bir bilgim yok. Her şey Allahu tealanın elinde. Ondan yardım dile... İnşaallah iş boşanmaya kadar varmadan hayırlısıyla en yakın zamanda hallolur.

inşallah eminim ki zamanla çok daha bilincinde olucam herşeyin.iyiki bitmiş diyeceğim günlerde olucak gördüklerim karşısında olmaya başladım da zaten.şu aralar biraz zorlu zamanlarım oluyor tabi ama buraya girip bir iki kişiyle konuşmak beni rrahatlatıyor.psikolojimi hayallerimi paramparça ettiler

Senin adına çok üzüldüm canım. Bu konularda pek bir bilgim yok. Her şey Allahu tealanın elinde. Ondan yardım dile... İnşaallah iş boşanmaya kadar varmadan hayırlısıyla en yakın zamanda hallolur.
teşekkür ederim fakat mesele cinselliğin ötesinde.ben bu problemi aşsamda daha büyük sorunlar beni bekliyormuş.benim kötü günümde bana eziyet adamdan koca olmaz olmasında zaten.ben bağrıma taş bastım artık. evliykende inanın çok sabrettim her söze davranışa.geri dönüş yolları kapandı anneme ettiği hakaretlerin aileme sölediklerinin haddi hesabı yok ..

Elbette, hiç bir kızın hayalinde böyle bi son olmaz ki... Ama sen doğru olanı yaptın. Kendini düşündün. Öyle bi eş, öyle bir aile insana kafayı yedirtirdi yoksa. Senin hastalığınla mücadele edemeyen, destekleyemeyen, ailesine yayan bi adamdan koca olmazdı.
Tabi ki olay soğudukça ben bu adamı nasıl sevebildim diyeceksin. Yol yakınken döndün canım. Şu saatten sonra mutluluğun için hep kendini düşün. Senin alnın ak, kimse bişey diyemez sana.

Yani böyle bir adamla nasıl olur o birkere bilemiyorum. Diyelim oldu bu haksızlığı nasıl unutacaksın. Ve tekrar birlikte olamazsan ne olacak sadece bekaretini kanıtlamış olursun gibi geliyor bana. Ayrılmak en doğru karar gibi. Allah yardımcınız olsun

annemde hep söyledi Allah seni bize gül gibi geri teslim etti.ailem çevremdeki herkes yanımda çok şükür.insan önce kendine değer vermeliymiş bunu anladım

Canım geçmiş olsun. İnşaallah geçmiş günlerini unutturacak kadar çok güzel günlerin ve hayatında sana hep şükrettiren eşin olur.

canım ailesi işin içine girince eşinde stresi abartmış.telefon açıp hergün sormakta neyin nesi.beni affet ama bu adamdan hayat arkadaşı asla olamaz.eşinde cinsel bi sorun olsaydı sen ona böyle yaparmıydın?asla dediğini duyar gibiyim..eşinde ne saygı ne sevgi nede merhamet yokmuş.psikolojik baskı yaptıkça dahada korkarsın zaten ilişki olamaz.onun tavırları yüzünden vajinismus dahada aşılmaz duruma gelmiş.hayırlısı be canım.inan bu hayırlısıydı.ilerde seni daha büyük sıkıntılar bekliyormuş sanki.

dediğiniz gibi yapılan haksızlık insanın içinden bir ömür çıkmaz.yaptığı iyi şeyler bile samimiyetsiz gelir insana bilirsin ki en ufak birşeyde bakmaz gözyaşına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…