- 9 Ocak 2015
- 242
- 168
- 73
- Konu Sahibi hayattguzell
-
Bosanma yoluna girdik evimizi dagittik gorusmuyoruz mahkeme gunumuzu bekliyoruz.bosandik yani sadece resmiyette bitircegimiz gunu bekliyorum.dini nikahimizi verdik birbrmze bittibu kadar kısa sürede nasıl boşandınız?
konuya açalı daha 1 ay olmamış.
anlaşmalı bile boşanmış olsanız, dava günü olarak 3 aydan önce gün vermiyorlar ki.
anlamadım açıkçası :/
Hersey insanlar icin.3 yil sevgili olup deli gibi askla evlenmistik sozde.4 ayda bitti saka gibiSöyleyecek kelime bulamıyorum, son noktayı koymuşsun canım .. içim sızladı, canım yandı bu cümleyi okuyunca 4 ay kısacık bir zaman, nasıl bir eşmiş ki sana destek olmayı becerememiş. Üzülme her şey geçiyor, insan her acıya alışıyor, alışmak zorunda kalıyor, hayırlısı böyleymiş deyip yaşama kaldığın yerden devam etmelisin canım benim.
Yapmaz dedigim ne varsa yaptigi icin dediginiz gibi cinayete kurbanda gidebilirdim haklisiniz.Bosandigina sakin uzulme oyle bir yobazdan kurtuldugin icin sevin. Bu adam Allah korusun ileride cinayete kurvan gidebilirdin o ailede.. Allah yuzune bakmis seni korumus canim.
Hayatin yeni basliyor tadini cikar ve tedavini ol. Hayat o hodukten ibaret degil senin icin...
Kimse mutsuz olacagini hic aklina bile getirmiyor evlenirken.benmde hikayem mutluluk umuduyla baslamisti.uc yil sevgili olduk severek evlndk.hic hesaba katmadgm vajnsms hastasi cktm.4 ay oldu evleneli.normal zamanlrda iyi olsada deneme esnasnda cok sinirleniyodu esim.zamanla sinirini kontrol edemz hale gldi bardaklari duvara vurmalar babann evine gt demeler.kendi ailesi hergun arayp sorack kadr ona hakrt edckleri kdr baskici davrandlar bi yandan benide aradlr surekli baski altnda kaldk.artik o sevdgm adam dgldi bambaska bi insan olmstu.uzerime cok yuklenyo aglamdgm gece yok 4 aydr hic dusunmedn konusuyo.cevresi ilskiye grrmdgm icin kiz olmadgm iftrsnida attlr.smdi ortada bosanma mevzusu geziyor.hic ozel haytmz olmdi aile buyukleri cok fzla dahil oldular.bosanicksnz dio ailesi esimde ya olck ya bosancz dio.vajnsmstan bosanan birileri var mi.suana kdr zaten kaldiramdm evlilk bitince nasil katlanicm bu acilra ben.fikirlernzi alablr mym.
Hersey insanlar icin.3 yil sevgili olup deli gibi askla evlenmistik sozde.4 ayda bitti saka gibi
Hayir hemde hic.Hic yalvarmadi mi bosanma diye ?
işin pis tarafı o ya.3 yıl sevgililik askerlik yolu beklemem ailelerle mücadele karşılığı 4 ay .3 yıl sevgili mi?? Allah'im sabırlar versin yaa.. hiç iletişime geçmedi mi
inşallah eminim ki zamanla çok daha bilincinde olucam herşeyin.iyiki bitmiş diyeceğim günlerde olucak gördüklerim karşısında olmaya başladım da zaten.şu aralar biraz zorlu zamanlarım oluyor tabi ama buraya girip bir iki kişiyle konuşmak beni rrahatlatıyor.psikolojimi hayallerimi paramparça ettilerhayattguzell konunu ilk açıldığı günler çok takip ettim. Şimdi boşanma haberini gördüm inan ki sevindim mi diyeyim yoksa senin için iyi olmuş mu diyeyim ne diyeceğimi bilemedim.
Seni ruhen zedeleyen bi evlilik yürümezdi zaten.
Bu kararın sana hayırlar getirir inşallah...
teşekkür ederim fakat mesele cinselliğin ötesinde.ben bu problemi aşsamda daha büyük sorunlar beni bekliyormuş.benim kötü günümde bana eziyet adamdan koca olmaz olmasında zaten.ben bağrıma taş bastım artık. evliykende inanın çok sabrettim her söze davranışa.geri dönüş yolları kapandı anneme ettiği hakaretlerin aileme sölediklerinin haddi hesabı yok ..Senin adına çok üzüldüm canım. Bu konularda pek bir bilgim yok. Her şey Allahu tealanın elinde. Ondan yardım dile... İnşaallah iş boşanmaya kadar varmadan hayırlısıyla en yakın zamanda hallolur.
Elbette, hiç bir kızın hayalinde böyle bi son olmaz ki... Ama sen doğru olanı yaptın. Kendini düşündün. Öyle bi eş, öyle bir aile insana kafayı yedirtirdi yoksa. Senin hastalığınla mücadele edemeyen, destekleyemeyen, ailesine yayan bi adamdan koca olmazdı.inşallah eminim ki zamanla çok daha bilincinde olucam herşeyin.iyiki bitmiş diyeceğim günlerde olucak gördüklerim karşısında olmaya başladım da zaten.şu aralar biraz zorlu zamanlarım oluyor tabi ama buraya girip bir iki kişiyle konuşmak beni rrahatlatıyor.psikolojimi hayallerimi paramparça ettiler
Yani böyle bir adamla nasıl olur o birkere bilemiyorum. Diyelim oldu bu haksızlığı nasıl unutacaksın. Ve tekrar birlikte olamazsan ne olacak sadece bekaretini kanıtlamış olursun gibi geliyor bana. Ayrılmak en doğru karar gibi. Allah yardımcınız olsunKimse mutsuz olacagini hic aklina bile getirmiyor evlenirken.benmde hikayem mutluluk umuduyla baslamisti.uc yil sevgili olduk severek evlndk.hic hesaba katmadgm vajnsms hastasi cktm.4 ay oldu evleneli.normal zamanlrda iyi olsada deneme esnasnda cok sinirleniyodu esim.zamanla sinirini kontrol edemz hale gldi bardaklari duvara vurmalar babann evine gt demeler.kendi ailesi hergun arayp sorack kadr ona hakrt edckleri kdr baskici davrandlar bi yandan benide aradlr surekli baski altnda kaldk.artik o sevdgm adam dgldi bambaska bi insan olmstu.uzerime cok yuklenyo aglamdgm gece yok 4 aydr hic dusunmedn konusuyo.cevresi ilskiye grrmdgm icin kiz olmadgm iftrsnida attlr.smdi ortada bosanma mevzusu geziyor.hic ozel haytmz olmdi aile buyukleri cok fzla dahil oldular.bosanicksnz dio ailesi esimde ya olck ya bosancz dio.vajnsmstan bosanan birileri var mi.suana kdr zaten kaldiramdm evlilk bitince nasil katlanicm bu acilra ben.fikirlernzi alablr mym.
annemde hep söyledi Allah seni bize gül gibi geri teslim etti.ailem çevremdeki herkes yanımda çok şükür.insan önce kendine değer vermeliymiş bunu anladımElbette, hiç bir kızın hayalinde böyle bi son olmaz ki... Ama sen doğru olanı yaptın. Kendini düşündün. Öyle bi eş, öyle bir aile insana kafayı yedirtirdi yoksa. Senin hastalığınla mücadele edemeyen, destekleyemeyen, ailesine yayan bi adamdan koca olmazdı.
Tabi ki olay soğudukça ben bu adamı nasıl sevebildim diyeceksin. Yol yakınken döndün canım. Şu saatten sonra mutluluğun için hep kendini düşün. Senin alnın ak, kimse bişey diyemez sana.
teşekkür ederim fakat mesele cinselliğin ötesinde.ben bu problemi aşsamda daha büyük sorunlar beni bekliyormuş.benim kötü günümde bana eziyet adamdan koca olmaz olmasında zaten.ben bağrıma taş bastım artık. evliykende inanın çok sabrettim her söze davranışa.geri dönüş yolları kapandı anneme ettiği hakaretlerin aileme sölediklerinin haddi hesabı yok ..
canım ailesi işin içine girince eşinde stresi abartmış.telefon açıp hergün sormakta neyin nesi.beni affet ama bu adamdan hayat arkadaşı asla olamaz.eşinde cinsel bi sorun olsaydı sen ona böyle yaparmıydın?asla dediğini duyar gibiyim..eşinde ne saygı ne sevgi nede merhamet yokmuş.psikolojik baskı yaptıkça dahada korkarsın zaten ilişki olamaz.onun tavırları yüzünden vajinismus dahada aşılmaz duruma gelmiş.hayırlısı be canım.inan bu hayırlısıydı.ilerde seni daha büyük sıkıntılar bekliyormuş sanki.teşekkür ederim fakat mesele cinselliğin ötesinde.ben bu problemi aşsamda daha büyük sorunlar beni bekliyormuş.benim kötü günümde bana eziyet adamdan koca olmaz olmasında zaten.ben bağrıma taş bastım artık. evliykende inanın çok sabrettim her söze davranışa.geri dönüş yolları kapandı anneme ettiği hakaretlerin aileme sölediklerinin haddi hesabı yok ..
dediğiniz gibi yapılan haksızlık insanın içinden bir ömür çıkmaz.yaptığı iyi şeyler bile samimiyetsiz gelir insana bilirsin ki en ufak birşeyde bakmaz gözyaşınaYani böyle bir adamla nasıl olur o birkere bilemiyorum. Diyelim oldu bu haksızlığı nasıl unutacaksın. Ve tekrar birlikte olamazsan ne olacak sadece bekaretini kanıtlamış olursun gibi geliyor bana. Ayrılmak en doğru karar gibi. Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?