vajinismus ayriligi

Biz bosandik.

Gercekten sinirlenilmiycek gibi degil.bi elimden tutsaydi bi ufacik destek gorseydim keske.gozum kara sevmistim oysa.
Empati kuramadim seninle.cnku vajinismus bilgim var ama fikrim yok. Umarim daha anlayisli birileri ile mutlu olursun. Beynini rahatlat. Cinsellik korkulacak ya da sorun yasadiginda utanilacak bir sey degil.

Empati kuramadim seninle.cnku vajinismus bilgim var ama fikrim yok. Umarim daha anlayisli birileri ile mutlu olursun. Beynini rahatlat. Cinsellik korkulacak ya da sorun yasadiginda utanilacak bir sey degil.
Atlatilacak ama anlayissiz bir es karsisinda sadece kabus dolu gunlere donusen bir durum.rabbim iyi insanlari karsilastirsin bundan sonra insallah

böyle mahrem bi konuyu ailelerin öğrenmesi çok ayıp her ne olursa olsun eşiniz size destek olmalıydı.bence arkanıza bile bakmayın ayrılın.

boşverin mahreminiz kalmamış vajinusmusu yeneriniz belki eş desteği olsaydı..millete anlattıkça durum kötüleşmiş ayrılıklara iyi olmuş denmez ama bence sizinki iyi olmuş size değer veren birini bulursunuz inşallah...

Ya iyide bu senin elinde değil ki akıllı bir insan tedaviye yönlendirir senin kaprisin değil suçun değil

konu sahibi boşanmış arkadaşlar
hem de konu açılalı bir ay kadar olmuş bu kadar kısa sürede boşanma da gerçekleşmiş
hayırlısı olsun Allah sana hak ettiğin mutluluğu versin inşallah

Allah seni iyi insanlarla karşılaştırsın. Eşin çok öküz, anlayşsız, cahil biriymiş ama sen bunu evlenmeden anlayamazdın. Eğer o anlayışlı olsaydı çözerdiniz belki de sen hiç vajinusmus olmazdın onun yüzünden de olmuş olabilir. Böyle bir insanla devam etmediğin daha iyi olmuştur bence. Ailesi de berbatmış bu sorun olmasa başka şeyler yüzünden üzerlerdi seni zaten

Söyleyecek kelime bulamıyorum, son noktayı koymuşsun canım .. içim sızladı, canım yandı bu cümleyi okuyunca 4 ay kısacık bir zaman, nasıl bir eşmiş ki sana destek olmayı becerememiş. Üzülme her şey geçiyor, insan her acıya alışıyor, alışmak zorunda kalıyor, hayırlısı böyleymiş deyip yaşama kaldığın yerden devam etmelisin canım benim.

Canım yaa anlıyorum seni ben 2,5 yıllık evliyim 1 çocuk annesiyim ben bile eşimi itekliyorum istemiyorum diyorum acı duyuyorum halen benim eşimde sinirleniyor hakaret ediyor ama keşke biraz anlayisli olsalar ben esimle konuşarak biraz olsun çözdüm sende konus tatlı tatlı kolay gelsin ve geçmiş olsun canım

Kadın değil aaa ne ayıp. "Kız" diceksin " Kız" !

Eşin de çook terbiyesiz biriymiş ailesine okadar özel şeyleri nasıl aktarıyor ya ... eşinle işin çok zor tedavi sürecini bile beklemek istemeyecek biri yazdıklarına göre seni rahatlatması lazımken tam aksini yapıyor iyice yıpranacaksın maalesef Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun

canim bendede vardi ayni sorun.Esim cok anlayisliydi Allahtan,ailesine oldu dedi gecti.bir ay sonunda doktora giderek cozduk sorunu,Allah yardimcin olsun cok zor bi durum

Bosandigina sakin uzulme oyle bir yobazdan kurtuldugin icin sevin. Bu adam Allah korusun ileride cinayete kurvan gidebilirdin o ailede.. Allah yuzune bakmis seni korumus canim.
Hayatin yeni basliyor tadini cikar ve tedavini ol. Hayat o hodukten ibaret degil senin icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…