- 9 Ocak 2015
- 242
- 168
- 73
- Konu Sahibi hayattguzell
-
Biz bosandik.Esinin davranisi yanlis ve ailesinin bu davranislarini engellememsi de yanlis. Kesinlikle kizim diye kantlama ihtiyaci hissetme. Kiz olup olammak nedir? Bakirelik senin kiyemtini artiracak bir sey dgil zaten degerlisin, degerini bil. Paikologa gidecegini bunu cozecegininbeliet. Konus esinle ve bu sekilde devam ederse bu sorunu asla cozemeyeceginizi belirt. Anlattiklarin zaten bunsekilde devam ettiginde vajinismusu yenemeyecegini anlat.
Konunun basini okuyup sinirlendim devamini okuyordum. Kusura bakmayin. Ne denir bilmiyorum, hayirlisi olsunBiz bosandik.
Gercekten sinirlenilmiycek gibi degil.bi elimden tutsaydi bi ufacik destek gorseydim keske.gozum kara sevmistim oysa.Konunun basini okuyup sinirlendim devamini okuyordum. Kusura bakmayin. Ne denir bilmiyorum, hayirlisi olsun
Empati kuramadim seninle.cnku vajinismus bilgim var ama fikrim yok. Umarim daha anlayisli birileri ile mutlu olursun. Beynini rahatlat. Cinsellik korkulacak ya da sorun yasadiginda utanilacak bir sey degil.Gercekten sinirlenilmiycek gibi degil.bi elimden tutsaydi bi ufacik destek gorseydim keske.gozum kara sevmistim oysa.
Atlatilacak ama anlayissiz bir es karsisinda sadece kabus dolu gunlere donusen bir durum.rabbim iyi insanlari karsilastirsin bundan sonra insallahEmpati kuramadim seninle.cnku vajinismus bilgim var ama fikrim yok. Umarim daha anlayisli birileri ile mutlu olursun. Beynini rahatlat. Cinsellik korkulacak ya da sorun yasadiginda utanilacak bir sey degil.
Allah seni iyi insanlarla karşılaştırsın. Eşin çok öküz, anlayşsız, cahil biriymiş ama sen bunu evlenmeden anlayamazdın. Eğer o anlayışlı olsaydı çözerdiniz belki de sen hiç vajinusmus olmazdın onun yüzünden de olmuş olabilir. Böyle bir insanla devam etmediğin daha iyi olmuştur bence. Ailesi de berbatmış bu sorun olmasa başka şeyler yüzünden üzerlerdi seni zatenBiz bosandik.
Biz bosandik.
Yazıcam ya.
Biz şimdi aklı selim hemcinsleri olarak bu kadına boşanmayı tavsiye etsek ne olacak sanki?
Hadi bi mucize oldu lafımızı dinledi boşandı. Sonra? Üç sene sonra gene aynı kategoriden bi adam bulucak, oturucak yerine. Adam pislik yapınca "istersen doktora gidelim kızlığımı kanıtlayayım" diyen kadından da bi cacık olmaz, adam da hıyarın dibi zaten, ondan da tek başına cacık olmaz. Başlarım böyle kadına da adama da, gidiyom ben.
(pasif agresif mod off)
Biz bosandik.
bu kadar kısa sürede nasıl boşandınız?Biz bosandik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?