vajinismus ayriligi

Kesinlikle sabrederdi en azindan doktora giderdi kostururdu olmuyosa o zaman ayrilirdi.hic destek olmadan 4 ayda bitirmezdi
bence bu adamdan ve ailesinden kurtulduğuna sevin
bir an önce boşanmaya mutlu olmaya bak
senin yaşadıklarını okuyunca sinirim tepeme çıkıyor yaşayanı düşünmek bile istemiyorum

bence bu adamdan ve ailesinden kurtulduğuna sevin
bir an önce boşanmaya mutlu olmaya bak
senin yaşadıklarını okuyunca sinirim tepeme çıkıyor yaşayanı düşünmek bile istemiyorum
Zaman zaman kotu olsamda genel anlamda iyiyim.kendimi sucluyacagim biseyim yok cunku

en, post: 38933981, member: 651184"]Kimse mutsuz olacagini hic aklina bile getirmiyor evlenirken.benmde hikayem mutluluk umuduyla baslamisti.uc yil sevgili olduk severek evlndk.hic hesaba katmadgm vajnsms hastasi cktm.4 ay oldu evleneli.normal zamanlrda iyi olsada deneme esnasnda cok sinirleniyodu esim.zamanla sinirini kontrol edemz hale gldi bardaklari duvara vurmalar babann evine gt demeler.kendi ailesi hergun arayp sorack kadr ona hakrt edckleri kdr baskici davrandlar bi yandan benide aradlr surekli baski altnda kaldk.artik o sevdgm adam dgldi bambaska bi insan olmstu.uzerime cok yuklenyo aglamdgm gece yok 4 aydr hic dusunmedn konusuyo.cevresi ilskiye grrmdgm icin kiz olmadgm iftrsnida attlr.smdi ortada bosanma mevzusu geziyor.hic ozel haytmz olmdi aile buyukleri cok fzla dahil oldular.bosanicksnz dio ailesi esimde ya olck ya bosancz dio.vajnsmstan bosanan birileri var mi.suana kdr zaten kaldiramdm evlilk bitince nasil katlanicm bu acilra ben.fikirlernzi alablr mym.[/QUOTE]
Canim tesadufen girdim ve yazini okudum .moralini bozma canim bu bir rahatsizlik esinle konus benim bir arkadasim tam 9ay sonra beraber oldular deneye deneye onlarda severek evlwnmislerdi.sicak su termal suda denemisler sonunda oldu bir yakinimda her gun debeye deneye 6 ay sonra bir baskasi 5bucuk ay sonra.beraber en yakin doktora gidin bence

Doktra hocaya herseye karsi esim bu is doktrla cozlmez bunca insan nasil yapiyot dio hep ben hrpsine gttm gerci ama patmak egzersizlerne izin vrçocukdgi icin tdvi olamadm kizlk zarina bse olr die
Hayir olmaz o kolay yirtilacak bisey degil sen parrmak egzersiziyap bir de sicak termal suda deneyin ben tesadufen gordum benim bir arkadasim senin gibiydi t 9ay sonra esiyle beraber oldy iki çocuk sahibi simdi
Bir arkadaşım 6ay sonra bir baskasi 5ay sonra .bence esin biraz anlayisli olsa cozersiniz .sende yavas yavas parmak egzersiz i yap canim olacak bak gör ursun

çok şükür ki böyle bi adamdan boşanmışsın.
rabbim yardımcın olsun..

ayy cnm bnm cok uzuldum durumuna. Bak bu tur adamlar kendilerini istenmiyor sevilmiyor diye dusunuolar. Yani esin bu beni sewseydi isteseydi benmle beraber olurdu dusuncesine kapiliyorlar.

Bak canim bnde 7 aylik evliyim vajinismus hastasiydim. Hergun agldim hergun esimle kavga ettik badarisiz olduk. Ama gecen ay kurtuldum bu hastaliktan. Doktora gidin. Ama ole basit terapistkere degil guvenlr olmali. Nerde yasiyorsun blmyrm sma istanbulda yesim yercok doktorum beni bu illetten kurtardi. Inanilmaz mutluyuz. Kotu gunleti geride birsktik. Esinle konus tefavi olcm de. Bnde istyrm de seni sewiyorum de guzelce konus. Cok hasta var bole. Ben basardysam herkes basarir. Doktra gtmk istemzse kbl etmzse sen tek git ama git yani. Aradyr bu doktoru telfnfa ara konus doktrla.

boşanmışlar canım

yokumben.. bende seninle aynı konudayım bnde 1 yıl oldu evlendm hala ilişkiye giremedm ne yapcamı bilmiyrm eşim cok ama cok anlayışlı onun bu anlayışına karşılık veremiyrm kendimi cok suçlu hissediyrm ne yapcamı bilmiyrm

Doktor tedavisini denediniz mi uzman yardimi almayi dene.doktorsuz cozulmuyor bu durum.anlayisli bi ese sahip oldugun icinde cok sanslisin.

Esinin davranisi yanlis ve ailesinin bu davranislarini engellememsi de yanlis. Kesinlikle kizim diye kantlama ihtiyaci hissetme. Kiz olup olammak nedir? Bakirelik senin kiyemtini artiracak bir sey dgil zaten degerlisin, degerini bil. Paikologa gidecegini bunu cozecegininbeliet. Konus esinle ve bu sekilde devam ederse bu sorunu asla cozemeyeceginizi belirt. Anlattiklarin zaten bunsekilde devam ettiginde vajinismusu yenemeyecegini anlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…